- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
3.5 aylıkken demek istedin galiba
kızlar dün gebe olduğumu öğrendim haber vereyim dedim :))
çok teşekkür ederim canım benim..bu arada senin bebek hep içime erkek doğuyor..nelerden yiyemiyorsun?uyku hali var mı?birde rüyanda kız erkek bebek hangisini görüyorsun?
Aaaayyy aynnenn bi işe bak bi forma bak kafa kalmadı
Az önce de bir firmaya teklif geçtim 11/05 yazmışım
kızlar dün gebe olduğumu öğrendim haber vereyim dedim :))
canım inanki görmedim..çok teşekkür ederim..dün banada süpriz oldu..oğlumun 18 aylık aşısı vardı..babasının yanınada uğradık..eşime beta istemesini söyledim,adet günün gelmeden olmaz dedi..ısrarıma dayanamayınca verdim kanı..eşim aradı sonuç çıkınca sonrası tam bir duygusal konuşma işte :))
baharat yiyemiyorum sadece...kızartmalar falan ağır geliyo iyice..uyku hali yeni yeni hafifledi canım gözümü açamazdım geçtiğimiz haftalarda...rüyaya gelince erkek bebeğim olmuş ve onu emziriyor oluyorum.bi de önceki gün pembeli sarılı çantalar gördüm...her iki cinsiyete ışık yakar gibi rüyalar görüyorum..ama herkesin için erkek doğuyor benim bebeğim için...hayırlısı..bi tek annem kız hissetmiş ilk söylediğim anda..eşim de kız çocuğu görüp duruyo rüyalarında:26:
senin belirtiler kız bebeği işaret ediyor..
benim oğluşumda hissettiklerimi yazayım sana
ete acaip düşkündüm..gece 10 da lahmacun yada adana yerdim
süt ve süt ürünleri olmazsa olmazımdı..haftada 500 gr peynir yerdim,hergün süte corn flakes atar öyle yerdim.erkek bebekte acaip protein istermiş insanın canı..
rüyamda hep kız bebek görürdüm..hamile kadın rüyasında kız görürse erkek,erkek görürse kız bebeği olurmuş.rüya tabirinde yazıyordu..
birde acaip uyurdum,,komşular uyuya uyuya şiştin,doğuramayacaksın derlerdi :))
önemli değil canım ya.. ayy ne güzel ya inşallah bizde yaşarız bu duyguları..
inan okuyunca sanki yaşamış gibi oldum..
imrenmemek elde değil..
ne güzel oğlunla araları da fazla olmaz yaş bakımından..
beraber büyürler..
Merhaba hepinize 2 gündür gelemedim burayaçünkü 2 gündür mide bulantısı ve kusma ile uğraşıyorum
sabah yine kahvaltıdan sonra istifra ettim şuanda rahatım. öğle yemeğimi yedim ama keyfim yerinde çok şükür inşallah bir daha olmaz
ete düşkünlüğüm oldum olası yoktu sadece 6.hafta mıydım neydim o zaman krizlere girmiştim...sütü normalde severdim ama hamile kaldığımdan beri ne zaman süt içsem çıkarıyorum...ama yumurta,peynir ve yoğurt vazgeçilmezim
ben geçen ay gebelik bekliyordum olmadı..çok stres yapmıştım sanırım hormonlarımı etkiledi..birde ilişkiden sonra hemen kalkıyordum..sanırım bu yüzden olmadı..
inşallah kardeşi gelince huyu suyu değişmez oğlumun..şimdilik uslu bir çocuk..2.yi hemen düşünmemde çok büyük payı var sıpanın:))
inşallah olmaz ama olacak biliyorumm.. :26:
Merhaba hepinize 2 gündür gelemedim burayaçünkü 2 gündür mide bulantısı ve kusma ile uğraşıyorum
sabah yine kahvaltıdan sonra istifra ettim şuanda rahatım. öğle yemeğimi yedim ama keyfim yerinde çok şükür inşallah bir daha olmaz
mrb canım bebişin kendini hissetirmeye başlamış
sende benim gibi erkekcimisin yoksa..eşim ilk gebeliğimde doktorun erkek demesinden sonraki yüz ifademi hala yapar durur..kendimden geçmişim resmen..aman ya sağlıklı sıhhatli eli ayağı düz hayırlı evlat olsunda gerisi boş..inşallah bizlerde hayırlı anne baba oluruz onlara..
evet canım artık ben buradayım diyor kendi kendime nazar değdirdim harika gidiyor hiç bişeyim yok diye diye bu hale geldim
sen nasılsın canım
inşallah geçer bizimde 2 haftya ay sonuna tatile gidiyoruz çünkü otel odasında kalmak istemiyorum.ben epey iyiyim ayakta kalmadığım sürece...bulantılarım oluyo ama kusma yok eskisi kadar...senin de bir iki haftaya geçer umarım...ee bizim bugün 11.haftanın son günü...büyüdük iyice...
dur nazar boncuğu koyalım biz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?