Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben günde üç kere kusmuşumdur ama gene de ilaç istemedim...geçiyo çünkü sadece bulantı kalıyo...şimdi haftada 2ye falan düştü...içtiğim suyu çıkardım bikaç gün önce düşün yani...pazar günü hele ne berbattı anlatamam...ama o kadar..yani haftada 2

günde 3 kereye bile razıyım şuanda su içsem kusuyordum. 2 gündür hele dün benimde öyleydi. en az 5 kere kusmuşumdur boşa kusmalarım hariç tabi.
ama sanırım düzeliyorum yavaş yavaş çok şükür ki inşallah kısa sürede geçer daha rahat ederim.
bir dahaki kontrole cinsiyetini bile gösterebilir senin minik..

kim diyor onu 3 yıl diye doktorlarmı?doktorların her dediğine inanma kız..benim eşimde doktor,misal hastaya onu bunu yeme der gider kendi herşeyi yer..eşimin çalıştığı hastanede tam 8 kadın doğumcu vardı ve sadece 2 si bildi bebeğimin kilosunu..anca can sıkıyorlardı..normal yapamazsın diyorlardı ama normal yaptım..hamile olduğumu öğrendim ama 25 gün sonra gideceğim doktora..memlekete gideceğim dönüşte giderim inşallah..ilk gebelikte doktor randevusu gelsin diye ölürdüm ama şimdi hiç aramıyorum..

inşallaaaaahhhhdüzelirsin düzelirsin...benim bi hafta bulantılı bir hafta rahat geçe geçe geldim bu zamanıma...şimdi sıra rahat haftada10.haftada öğrenen bile var...kaldırmış bacaklarını göstermiş annesine pipişini ben 12+2 olucam o zamana kızsa saklar diyorlar bakalım nolcak...
ilkin heyecanı işte...ben de sakindim aslında bikaç gün önceye kadar ama 9 gün kaldı duramaz oldum yerimde...aslında doktor 15inde gel demişti bana ama 3. ayım bitsin öyle gideyim diye uzattm ben 20sine

mrb arkadaşlar nasılsınız ben geldim bugün ovulasyon testmın ıkıncısını yaptım bugun yıne ıkıncı cızgı sılık malesef

bizde 2 hafta sonra gideceğiz 8. haftamızın sonu olacak işte. 22.06 gün alacağım. inşallah kalp atışlarımızı duyacağız
cinsiyet ondan sonraki kontrole inşallah

bizde 2 hafta sonra gideceğiz 8. haftamızın sonu olacak işte. 22.06 gün alacağım. inşallah kalp atışlarımızı duyacağız
cinsiyet ondan sonraki kontrole inşallah

iyi zamanlama kesin duyarsın o zaman.ben 7+1de gitmiştim sanırım...bebek küçük çıktı 6+3 dedi doktor...ama ilerde tamamlayabilir gelişimini yetişebilir tahmini doğumuna dedi...kalp atışlarını çok az duyduk çok uzaktan çok derinden..şimdi gümbür gümbür doyasıya dinlerim inşallah...

garantiye alalım ddik bir daha gitme şansımız yok çünkü sonra tatile gdicez artık tatil dönüşü tekrar gideriz kontrole

garantiye alalım ddik bir daha gitme şansımız yok çünkü sonra tatile gdicez artık tatil dönüşü tekrar gideriz kontrole

kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel diyorlar...15 mayısta duyduk biz...bi de küçük dedi ya ondan bi 5 gün daha bekleyeyim dedim ben...siz ne kadar tatil yapacaksınız?

kalp atışını duyduktan sonra bir ay sonra gel diyorlar...15 mayısta duyduk biz...bi de küçük dedi ya ondan bi 5 gün daha bekleyeyim dedim ben...siz ne kadar tatil yapacaksınız?

benim gideceğim doktor da ayda 1 kez çağırıyor şimdi 22 haziranda gidceğim . 28 haziranda tatile gideceğiz. 1 hafta marmarise sonra 1 hafta da evde olucam ramazanın başına denk geliyor tatilim bitmeden izne gideyim diye düşündüm ama 15 temmuz iş başı olack erken olur 20 sinde giderim artık.

bu arada teyzeme 12. haftasında kız dediler %70 sonra 17. haftasonda erkek çıktı

kızlar yaaa benm tam 10. günümde yolda olacam. uzun yolculuk 7 saat otobüs. acaba zararı olurmu sizce.:18::18::18::18:

Arkadaşlar hiç mi bu durumları yaşayan yok yahu ?

ya yapmasınlar böyle hatalar...annanemle teyzem ellerinde şişleriyle benden haber bekliyolar...doktor yanılırsa böyle emeklerine yazık bizimkilerin..olmadı 3boyutlu ultrasona falan giderim artık kesin neyse adamakıllı baksınlar

evet tehlikeli valla netleşmeden bişey söyleme en iyisi boşa emek harcamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…