ben bi türlü izleyemedim ya niyeysekız o filmi izleyipte ağlamayan varmıdır acabaaa
ayy bu ay heyecanlı olacak bizimde hadi bakalım ilk denemelerimize başlıyoruzz
benim içime bu ay 38s ve radyolog hamile kalcak gibi geliyor
inşallah canım hadi bakalım benimde 10 gün sonra bebek ile görüşmem var açık görüş yapacağız
canım hemen bi kan testi yaptır istersen?
daha önce böyle gecikmelerin olmuş muydu?
kız o filmi izleyipte ağlamayan varmıdır acabaaa
ayy bu ay heyecanlı olacak bizimde hadi bakalım ilk denemelerimize başlıyoruzz
benim içime bu ay 38s ve radyolog hamile kalcak gibi geliyor
Beeeeennnnnnn
inşallah canım hadi bakalım benimde 10 gün sonra bebek ile görüşmem var açık görüş yapacağız
yetişmeye çalışıyoruz zaten sanabiz üzüldük amadaha çok yeğen istiyoruz daha çok oyun arkadaşı istiyoruzzz
evet olmuştu birkaç kere psikolojik olduğunu söyledi doktor o kadar çok istiyormuşum ki vücudun da öyle reaksiyon veriyormuş. anne olmama engelleyen biyolojik herhangi bir sorunum yok ama olmuyo galiba zamanı var artık rabbim biliyor
küçük çapulcular yetıstırmem lazım sonra ver elini taksim ver elini kugulu park :) birilerini dinleyecem 3 cocuk yapacam pardon 3 capulcu :)
elmo teyzesi dogunca getircem sana elini öptürmeye :):)
ben dedim bile bu kadar mı kalpler bir olur yaaa
yokk şekerimm yaa pek çıkmaz...bu ay ben hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum nedensedaha önce hisselerin dogru cıktımı isyancım :):)
rabbim isteyen herkese versın
sana karışık bi haberim var canım...yaşım 22..son adetm 25 mart...ama doğum günüm 4 nisan...yani 4nisandan önce mi tuttu sonra mı tuttu bilmiyorum...önce tuttuysa 21 yaş üzerinde hesaplayıp kız çıkıyo...22 yaştan hesaplarsak erkek çıkıyo...sence hangisi???çok karışık kızım bizim hiç bişeyimiz belli olmucak..hatta bırak ayı günü bebeğin hangi yıl doğacağı bile belli değil
Yerim ben senin minik capulcunuuuuİnşallah hemen olur cok dua edicem sana
bizimkide tutmayacak deseneyokk şekerimm yaa pek çıkmaz...bu ay ben hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum nedense
benım kadar manyagınız varmıdır bilmiyorum,daha ortada fol yok yumurta yok ben bebegımle konusmaya basladım elim göbegımde hepte oğlum dıye sviyorum nedense :):)
hatta eşim bazen birilerine kızıyo küfür ediyo oğlum sen duyma bunları falan demeye basladım sigarayı bıraktım,abur cuburu bıraktım tamamen dogal ve saglıklı seyler yemeye yöneldım hatta eşim bile gecen gece nöbetıme bir paket gönderdı meyve kuruları fındık cevız falan vardı
teşekkür etmek için aradım,kusura bakma senın ıcın degıl oğlum için gönderdim dedi eşşek:):)
velhasılında cok cok hazırlamısım kendımı ,inşallah sonu hüsran olmaz bu ay normal hayata dönmeye calıssam da yıne bır bakmısım elim göbegimde :)
ahahahaahaha kendimi gördüm ya sende kızzzzzbenım kadar manyagınız varmıdır bilmiyorum,daha ortada fol yok yumurta yok ben bebegımle konusmaya basladım elim göbegımde hepte oğlum dıye sviyorum nedense :):)
hatta eşim bazen birilerine kızıyo küfür ediyo oğlum sen duyma bunları falan demeye basladım sigarayı bıraktım,abur cuburu bıraktım tamamen dogal ve saglıklı seyler yemeye yöneldım hatta eşim bile gecen gece nöbetıme bir paket gönderdı meyve kuruları fındık cevız falan vardı
teşekkür etmek için aradım,kusura bakma senın ıcın degıl oğlum için gönderdim dedi eşşek:):)
velhasılında cok cok hazırlamısım kendımı ,inşallah sonu hüsran olmaz bu ay normal hayata dönmeye calıssam da yıne bır bakmısım elim göbegimde :)
ama ben 25 martta 21 yaşındaydım ve kız gösteriyo...yaa sen sadece yaş 22 ve mart ayının kesiştiği yere bakıcaksın..nisanı felan karıştırma..
ahahahaahaha kendimi gördüm ya sende kızzzzzbiz de hep tutmuş gibi davranır bebişle konuşurduk..hatta çalışmalara gene de devam ederken ah evladım biliyoruz tutundun ama sana kardeş olur diye çabalıyoruz ikiniz aynı anda gelin hayatımıza falan şeklinde konuşmuşluğumuz bile vardır bebişle...
ama ben 25 martta 21 yaşındaydım ve kız gösteriyo...
radyologg sen radyoloji uzmanımısın?
ama ben 25 martta 21 yaşındaydım ve kız gösteriyo...
kızlar benim iştahım açıldı napcam bilmiyorumeşim folik asit içeren demir şurubu yazmış..sanırım o iştahımı açtı...off yaaa gözümün önünde yemekler uçuşuyor..Allahtan yarın memlekete anacığımın yanına gidiyorum :))
sen bilirsin taze hamile ,ilişkiden hemen sonra yanı yumurtlama dönemlerinde sendede böyle ara ara kasık agrısı beline iğne batması gibi bir şey oldumu? ben daha önce yumurtlama dönemınde böyle birşey yasadım mı hatırlamıyorum dıkkatte etmedım acıkcası ama sımdı bekledıgım bir şey oldugu ıcın ıcımde acabalar cok hatta bu sabah regl sancısı gibi bir agrı oldu 10-15 sanıye sürdü gectı
04.04.91 canım.....kaçlısın sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?