Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız o filmi izleyipte ağlamayan varmıdır acabaaa
ayy bu ay heyecanlı olacak bizimde hadi bakalım ilk denemelerimize başlıyoruzz

benim içime bu ay 38s ve radyolog hamile kalcak gibi geliyor
ben bi türlü izleyemedim ya niyeyse
sağol tatlım valla siz benden daha heyecanlısınız sağolun güzellerim benim

inşallah canım hadi bakalım benimde 10 gün sonra bebek ile görüşmem var açık görüş yapacağız

temiz çamaşır götür diyesim geldi kız

canım hemen bi kan testi yaptır istersen?
daha önce böyle gecikmelerin olmuş muydu?

evet olmuştu birkaç kere psikolojik olduğunu söyledi doktor o kadar çok istiyormuşum ki vücudun da öyle reaksiyon veriyormuş. anne olmama engelleyen biyolojik herhangi bir sorunum yok ama olmuyo galiba zamanı var artık rabbim biliyor

kız o filmi izleyipte ağlamayan varmıdır acabaaa
ayy bu ay heyecanlı olacak bizimde hadi bakalım ilk denemelerimize başlıyoruzz

benim içime bu ay 38s ve radyolog hamile kalcak gibi geliyor

daha önce hisselerin dogru cıktımı isyancım :):)

rabbim isteyen herkese versın

biz üzüldük ama daha çok yeğen istiyoruz daha çok oyun arkadaşı istiyoruzzz
yetişmeye çalışıyoruz zaten sana

stres yapma canım hastaneye git günüm geçti de yaptır kan testini

benım kadar manyagınız varmıdır bilmiyorum,daha ortada fol yok yumurta yok ben bebegımle konusmaya basladım elim göbegımde hepte oğlum dıye sviyorum nedense :):)

hatta eşim bazen birilerine kızıyo küfür ediyo oğlum sen duyma bunları falan demeye basladım sigarayı bıraktım,abur cuburu bıraktım tamamen dogal ve saglıklı seyler yemeye yöneldım hatta eşim bile gecen gece nöbetıme bir paket gönderdı meyve kuruları fındık cevız falan vardı

teşekkür etmek için aradım,kusura bakma senın ıcın degıl oğlum için gönderdim dedi eşşek:):)

velhasılında cok cok hazırlamısım kendımı ,inşallah sonu hüsran olmaz bu ay normal hayata dönmeye calıssam da yıne bır bakmısım elim göbegimde :)

yaa sen sadece yaş 22 ve mart ayının kesiştiği yere bakıcaksın..nisanı felan karıştırma..

yokk şekerimm yaa pek çıkmaz...bu ay ben hamile kalamıcakmışım gibi hissediyorum nedense
bizimkide tutmayacak desene
ozaman sen hamişsin biz değil

hadi bakalım inşallah umutların boşuna çıkmaz tatlım

ahahahaahaha kendimi gördüm ya sende kızzzzz biz de hep tutmuş gibi davranır bebişle konuşurduk..hatta çalışmalara gene de devam ederken ah evladım biliyoruz tutundun ama sana kardeş olur diye çabalıyoruz ikiniz aynı anda gelin hayatımıza falan şeklinde konuşmuşluğumuz bile vardır bebişle...
yaa sen sadece yaş 22 ve mart ayının kesiştiği yere bakıcaksın..nisanı felan karıştırma..
ama ben 25 martta 21 yaşındaydım ve kız gösteriyo...

:):):) tek manyak ben degılmısım

radyologg sen radyoloji uzmanımısın?

yok canım radyolojide hemşirelik yapmıstım bir dönem ordan esınlendıgım bir nıck oldu

ye yiyebildiğin kadar canım bulantıların bir başlarsa yandın kötü haber gibi olmasın ama :) benimdei lk zamanlar açıldı iştahım ama 1-2 hafta geçmeden açıldığı gibi kapandı şükür şimdi şimdi yiyebiliyorum artık ve 2 kilo almışım :))

o belirtiler bende de vardı canım ilişki sonrası ağrım batma olmazdı ama hamile kaldığım ay çok ağrılı oldu, kasık batmalarım oldu internette araştırırken bu belirtileri görmüştüm inşallah tutmuştur döllenme başlamıştır :)))

ben usg resmini ekledim bebişimin sana sayfasını buluyumda bir bak bakem benim fıstığın cinsiyetini anlayabilecek misin? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…