Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba baya süredir giremedim foruma ama artık kendimi tutamadım adetim 5 gün gecikti bilmiyorum yine mi aynı olacak adet olucakmıyım? Bu arada karın ağrım var ama gelmiyor sanırım psikolojik gecikiyor sizce ne dersiniz umutlansam mı biraz akıntım dün belli belirsiz kahveye yakın geldi. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi fikirlerinizi bekliyorum.

kan testi yap rahatla en azndan negatifse bile kafan rahatlayacagı için regl de olursn

sana karışık bi haberim var canım...yaşım 22..son adetm 25 mart...ama doğum günüm 4 nisan...yani 4nisandan önce mi tuttu sonra mı tuttu bilmiyorum...önce tuttuysa 21 yaş üzerinde hesaplayıp kız çıkıyo...22 yaştan hesaplarsak erkek çıkıyo...sence hangisi??? çok karışık kızım bizim hiç bişeyimiz belli olmucak..hatta bırak ayı günü bebeğin hangi yıl doğacağı bile belli değil

canım hemen bi kan testi yaptır istersen?
daha önce böyle gecikmelerin olmuş muydu?

fazlaca bi rahatım ben kız hadi bakalım inşallah dediğin gibi hamiş olurum
daha öncede bikaç kişi hamişsin demişti ama tutturamamıştı

ben de tutturamamıştım...o yüzden yorum yapmıyorum artık..heveslendim heveslendirdim üzüldük

fazlaca bi rahatım ben kız hadi bakalım inşallah dediğin gibi hamiş olurum
daha öncede bikaç kişi hamişsin demişti ama tutturamamıştı

bi arkadaşım daha var şubat annesi olman lazım dediğim hadi bakalım tutacak mı ?
inşallah tutar

kız bak beni kızdırma
ağlamakta nerden çıktı gül bakim

sen ağır basana bak tatlım

kız o filmi izleyipte ağlamayan varmıdır acabaaa
ayy bu ay heyecanlı olacak bizimde hadi bakalım ilk denemelerimize başlıyoruzz

benim içime bu ay 38s ve radyolog hamile kalcak gibi geliyor

kan testi yap rahatla en azndan negatifse bile kafan rahatlayacagı için regl de olursn

hemen yapmıyorlar burada 10 gün geçmeden kanda dahi çıkmayabilirmiş çünkü grip olmuştum tahlil yaptırıp yoksa ilaç içeyim demiştim demiştim ama doktor vermedi tahlil yaptırmadı ıhlamur ve limon talip olduk bakalım artık inşallah doktorum dediği gibi olurda hamiş olurum bakalım. ama pek umutlanmakta istemiyorum kesin psikolojiktir 5 aydır yaşadığım için kesin yarın yada yarından sonra gelir.

ben de tutturamamıştım...o yüzden yorum yapmıyorum artık..heveslendim heveslendirdim üzüldük
yok kız üzülmemiştim üzülecek ne var sanki.. zamanı gelmemiştir der geçerim.. rabbim dileyince verir zaten
bi arkadaşım daha var şubat annesi olman lazım dediğim hadi bakalım tutacak mı ?
inşallah tutar

hadi bakalım inşallah herkesin bebeği en kısa zamanda gelir
9 günüm var

hayır canım ne alaka kanda hemen belli olur tabı eger gec gebelık degılse,ilaç içme evet ne olur ne olmaz ama baska bir hastanede yap ve rahatla olmadı vaginal ultrasonlada baktırabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…