- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
rahat ol zaten NO STRES !!!!
ben aman çıkmaz diye test yapmıştım ve ilk kez böyle oldum.
tüm belirrileri yaşadım ama hiç hamileyim mi diye düüşnmedim bile
zaten bende ne stres var ne de başka bişey
arkadaşlar merhaba baya süredir giremedim foruma ama artık kendimi tutamadım adetim 5 gün gecikti bilmiyorum yine mi aynı olacak adet olucakmıyım? Bu arada karın ağrım var ama gelmiyor sanırım psikolojik gecikiyor sizce ne dersiniz umutlansam mı biraz akıntım dün belli belirsiz kahveye yakın geldi. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi fikirlerinizi bekliyorum.
çin takvimi sanırım seninkini oğlan gösteriyor..benimkini kız gösteriyor..aman işte bizim çinliler nüfusuna güvenerek yapmış bir takvim :))dile kolay 1,5 milyar nüfusu var adamların :)) benim ilk gebeliğimde tutmuştu bakalım zaman ne gösterecek yine tutacakmı
kıyma bana elmoooo ne yaptım ben sana
rahat rahat takıl işte.
arkadaşlar merhaba baya süredir giremedim foruma ama artık kendimi tutamadım adetim 5 gün gecikti bilmiyorum yine mi aynı olacak adet olucakmıyım? Bu arada karın ağrım var ama gelmiyor sanırım psikolojik gecikiyor sizce ne dersiniz umutlansam mı biraz akıntım dün belli belirsiz kahveye yakın geldi. sizce hamilelik belirtisi olabilir mi fikirlerinizi bekliyorum.
fazlaca bi rahatım ben kız hadi bakalım inşallah dediğin gibi hamiş olurum
daha öncede bikaç kişi hamişsin demişti ama tutturamamıştı
fazlaca bi rahatım ben kız hadi bakalım inşallah dediğin gibi hamiş olurum
daha öncede bikaç kişi hamişsin demişti ama tutturamamıştı
kız bak beni kızdırma
ağlamakta nerden çıktı gül bakim
sen ağır basana bak tatlım
teyze olucam haberim yok! Kücük radyoları doğunca mı öğrenecektimvay benim kara bahtım kör talihim
kan testi yap rahatla en azndan negatifse bile kafan rahatlayacagı için regl de olursn
yok kız üzülmemiştim üzülecek ne var sanki.. zamanı gelmemiştir der geçerim.. rabbim dileyince verir zatenben de tutturamamıştım...o yüzden yorum yapmıyorum artık..heveslendim heveslendirdim üzüldük
bi arkadaşım daha var şubat annesi olman lazım dediğim hadi bakalım tutacak mı ?
inşallah tutar
teyze olucam haberim yok! Kücük radyoları doğunca mı öğrenecektimvay benim kara bahtım kör talihim
hadi bakalım inşallah herkesin bebeği en kısa zamanda gelir
9 günüm var
kız o filmi izleyipte ağlamayan varmıdır acabaaa
ayy bu ay heyecanlı olacak bizimde hadi bakalım ilk denemelerimize başlıyoruzz
benim içime bu ay 38s ve radyolog hamile kalcak gibi geliyor
hemen yapmıyorlar burada 10 gün geçmeden kanda dahi çıkmayabilirmiş çünkü grip olmuştum tahlil yaptırıp yoksa ilaç içeyim demiştim demiştim ama doktor vermedi tahlil yaptırmadı ıhlamur ve limon talip olduk bakalım artık inşallah doktorum dediği gibi olurda hamiş olurum bakalım. ama pek umutlanmakta istemiyorum kesin psikolojiktir 5 aydır yaşadığım için kesin yarın yada yarından sonra gelir.
yok kız üzülmemiştim üzülecek ne var sanki.. zamanı gelmemiştir der geçerim.. rabbim dileyince verir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?