Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah öğrenirim de haber zaten veririm canım...ilk ayımda canım nasıl et istedi anlatamam.normalde öldürsen yemezdim...kaç kere köfte yedim o günlerde saymadım..ama sonra doydum köfteye de ete de..şimdi hiç fark etmez modundayım..ne gelirse yerim ne olsa ben kilo almıyorum bebiş alıyo

valla geçen yıl eltimle ablam gebeydi ikiside et yiyemiyordu süt içemiyordu ikisininde kızı oldu..ablamın 2.gebeliğiydi..ilkinde ete düşkündü oğlu oldu..ne bileyim annenin protein istemesi bana hep cinsiyetle alakalı gibi geliyor..erkek bebeklerin daha çok proteine ihtiyacı olurmuş..ama benim içime seninki oğlan doğuyor..hatta benim karnımdakide oğlan galiba :)canım şuan yemeklerden birşey istiyor ama söyleyemem canınız çeker hehe :))

bu arada cidden resimlerinde zayıf duruyorsun ama boyun iyiymiş senin maşallah boy avantajın var.ilerleyen zamanlarda gebelik çok yakışacak sana eminim..

Radyoooo! Hamile kalmadan önce kafanı gözünü kırmamı ister misin yewrum aslı?

ye tatlıyı doğur ^^atlıyı^^
ye ekşiyi doğur ^^ayşeyi^^demişler

selamlar herkeslereeee

yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var kızlar,

ilk babalar gününde nasıl bir şey almalıyım? manevi gücü yüksek bişi olmalı..

eşimin hastanesinde bir doktor var ilk gebeliğimde 11+3 ken erkek demişti..kadın erken tahmin etmeye bayılıyor..bir 11 haftalık olsamda söylese :))şimdi burda olsan şak söylerdi seninki buschy

slm kızlar yemekten geldim dicem ama doğru düzgün birşey yiyeymedim bir çorba içtim tmm..
evim sensini izledim hazır boş kalmışken dedim ve ağlamaktan haşatım çıktıı

ayy çok sağol canımmm et yiyememe yok bende sadece süt içememe var...bi de erkeğe gebeysen vücut genelinden değil de göbekten şişersin derler...aaaaa bu şimdi geldi aklımaaa....hepimiz için hayırlısı..ama ben senin oğlun olduğunu bilmiyodum hamile olduğunu söylediğinde kız gibi gelmişti...sonradan oğlum var deyince..ohh dedim bi kız bi oğlan olcak sanki...ama sana bişey diyememiştim çok erken diye...birden esti işte...

ye tatlıyı doğur ^^atlıyı^^
ye ekşiyi doğur ^^ayşeyi^^demişler
valla güzelim bu lafa göre benimki top olcaktövbe tövbeeeikisine de bayılıyorum çünkü...tatlı aşkım yeni çıktı gerçi ama ekşi vazgeçilmezim...

hoş geldin canım benim ya çook tatlısında bende hiç bi belirti yok:26:
herkes bi belirti buluyo bende hiçbişey yok
ne kadar rahatım yahu

rahat ol zaten NO STRES !!!!
ben aman çıkmaz diye test yapmıştım ve ilk kez böyle oldum.
tüm belirrileri yaşadım ama hiç hamileyim mi diye düüşnmedim bile

eşimin hastanesinde bir doktor var ilk gebeliğimde 11+3 ken erkek demişti..kadın erken tahmin etmeye bayılıyor..bir 11 haftalık olsamda söylese :))şimdi burda olsan şak söylerdi seninki buschy

nerdesin sen???o doktor nerde????getirin bana onuuuuu

slm kızlar yemekten geldim dicem ama doğru düzgün birşey yiyeymedim bir çorba içtim tmm..
evim sensini izledim hazır boş kalmışken dedim ve ağlamaktan haşatım çıktıı
kız bak beni kızdırma
ağlamakta nerden çıktı gül bakim

valla güzelim bu lafa göre benimki top olcaktövbe tövbeeeikisine de bayılıyorum çünkü...tatlı aşkım yeni çıktı gerçi ama ekşi vazgeçilmezim...

sen ağır basana bak tatlım

çin takvimi sanırım seninkini oğlan gösteriyor..benimkini kız gösteriyor..aman işte bizim çinliler nüfusuna güvenerek yapmış bir takvim :))dile kolay 1,5 milyar nüfusu var adamların :)) benim ilk gebeliğimde tutmuştu bakalım zaman ne gösterecek yine tutacakmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…