hehehehesen nerelerdesin
Yemek yedim ağırlık çöktü yine :44::44:
benım bildiğim gebelık öncesı protein agırlıklı beslenenlerın oglu olur diye okumustum dogruluk payı varmı bılmıyorum tabı,valla ben hala erkek hissediyorum sende hayırlısı olsun o gun giremezsemde mesaj at bana merak ettım :)
ayy bilmiyorum ki canımmmm8 gün sonra gidicez bakalım inşallah belli olur..ama keping ilk hamileliğinden örnek verdi(oğlu var 18 aylık) ve benimkine benzemiyo hiç...protein aşermiyorum çok:44::44::44:ilk zamanlar isterdim şimdi kalmadı...hamileliğimin nasıl geçtiğini nelere istek duyup nelerden tiksindiğimi sordu ben de söyledim kız gibi dedi...ama bunları dinlemeden önce de erkek hissediyorum sende demişti:44::44::44::44:kafam çok karışık...eşim de kız görüp duruyo rüyasında annem de içime kız doğuyo diyo...bakalım ben ne doğurcam..nötrleştim artık..bana da kız gibi geliyo erkek gibi geliyo diyemiyorum hiçççç
evet...ilk zamanlar irileşmiş gibiydim ama şimdi ben küçüldüm göbüş büyüdü sanki...dediğim gibi dün duşta şok oldumm..kemiklerim elime geliyo...yukardan aşağı el yordamıyla sayabilirim bile...karşıdan bakınca görünmüyo ama ele geliyo kemikler
ayy çok sağol canımmmvalla geçen yıl eltimle ablam gebeydi ikiside et yiyemiyordu süt içemiyordu ikisininde kızı oldu..ablamın 2.gebeliğiydi..ilkinde ete düşkündü oğlu oldu..ne bileyim annenin protein istemesi bana hep cinsiyetle alakalı gibi geliyor..erkek bebeklerin daha çok proteine ihtiyacı olurmuş..ama benim içime seninki oğlan doğuyor..hatta benim karnımdakide oğlan galiba :)canım şuan yemeklerden birşey istiyor ama söyleyemem canınız çeker hehe :))
bu arada cidden resimlerinde zayıf duruyorsun ama boyun iyiymiş senin maşallah boy avantajın var.ilerleyen zamanlarda gebelik çok yakışacak sana eminim..
valla güzelim bu lafa göre benimki top olcakye tatlıyı doğur ^^atlıyı^^
ye ekşiyi doğur ^^ayşeyi^^demişler
merhaba ;
ancak gelebildim 38s taktım sana bu ay hamile olman lazım
Radyoooo! Hamile kalmadan önce kafanı gözünü kırmamı ister misin yewrum aslı?
hoş geldin canım benim ya çook tatlısında bende hiç bi belirti yok:26:
herkes bi belirti buluyo bende hiçbişey yok
ne kadar rahatım yahu
eşimin hastanesinde bir doktor var ilk gebeliğimde 11+3 ken erkek demişti..kadın erken tahmin etmeye bayılıyor..bir 11 haftalık olsamda söylese :))şimdi burda olsan şak söylerdi seninki buschy
kız bak beni kızdırmaslm kızlar yemekten geldim dicem ama doğru düzgün birşey yiyeymedim bir çorba içtim tmm..
evim sensini izledim hazır boş kalmışken dedim ve ağlamaktan haşatım çıktıı
valla güzelim bu lafa göre benimki top olcaktövbe tövbeee ikisine de bayılıyorum çünkü...tatlı aşkım yeni çıktı gerçi ama ekşi vazgeçilmezim...
rahat ol zaten NO STRES !!!!
ben aman çıkmaz diye test yapmıştım ve ilk kez böyle oldum.
tüm belirrileri yaşadım ama hiç hamileyim mi diye düüşnmedim bile
ayy çok sağol canımmmet yiyememe yok bende sadece süt içememe var...bi de erkeğe gebeysen vücut genelinden değil de göbekten şişersin derler...aaaaa bu şimdi geldi aklımaaa....hepimiz için hayırlısı..ama ben senin oğlun olduğunu bilmiyodum hamile olduğunu söylediğinde kız gibi gelmişti...sonradan oğlum var deyince..ohh dedim bi kız bi oğlan olcak sanki...ama sana bişey diyememiştim çok erken diye...birden esti işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?