Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7.8.haftalarımdaydım ilk fotoda...haftaya 3.ayım bitiyo fark etsin o kadar demi..siz de büyüceniz böyleeee

amin amin amin inşallah canımmm

ilkl resimde benim kadarsın ama benim ilk resimdeki kadar bile değil şuanda 6. ayımda ancak öyle olurum herhalde

Son düzenleme:
benim ilk resimdeki kadar bile değil şuanda 6. ayımda ancak öyle olurum herhalde

belli olmaz benim dümdüzdü ama şimdi tocamaaan oldu...kimi insanın içi geniş olurmuş hemen çıkmazmış derler kiminin de hemen belirirmiş...bakalım senin için geniş mi....sen de foto çekmeye başla..ben 2 haftada bir koycam artık hep...

ay ay çekiyorum bende büyüycek mi farkı görelim bakalım

ne bu neşe
beni deli eden ne bu tavır
seni her gören kıskanır
deli serserinim ben
gel içelim
kadehimde aşkın acı tadı
beni zor günümde aramadın
yine sersefilim ben
çıkkıdı çıkkıdı çıkkıdı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

heeyy
benim paşa gnlüm yılları çürüttün mü
bunca zaman sonunda kendini büyüttün müü

kızlar eşim aradı beta 122 çıkmış herşey yolunda..pzartesinden beri 4 kat artmış

aaa bizim evlilik yıldönümümüzden bi gün sonra senin bdt

yok anacım ben günü geçipte sancısız ağrısız bekleyenlerdenim..oğlanı zor çıkardım valla içerden..40+3 günlükken doğuma gittim baktı doktor sancı yok suni sancı verdi..yoksa paşamın hiç niyeti yoktu çıkmaya.

erkekler geç çıkarmış derler zaten..annem beni tam 9. ayın bittiği gün almış...kardeşimi 9 ay 10.günde almış...en ufağımız sezaryen olduğundan erken almışlar...10 -15 gün kadar...bu 40 hafta tam 9 ay üzerinden mi ben bakmıyrum artık aya.hafta önemliymiş diye.. ama annem ay ay anlattı bana hamileliklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…