ilk foto size daha önceden gönderdiğim foto diğer ikisini de şimdi çektimmm
kızzzz bu fotoları sakla bak :))) bebişine gösterirsin :)) maşallah göbüşüne canım bak sana diyim o pantolon yakında olmayacak sana ilk resme göre baya büyümüş yaaa maşallah tekrar :))
benim o kadar değil. belli ama o kadar belli değil valla
ayyyy zor tutuyorum kendimi kalkıp oynucam şimddiiiiiiii
tamam bu kadar göbek atma yeter şimdi konsantre olup bu videoyu izleyelim ve azimle çalışalım bebek için :103::103::103::103::103::103:
FUNNY BABY VIDEOS - YouTube
auuvvvv yiriim tipe gelll
oyyy kuzuuummmm yok yok demedim demedim ben öle bişey
ywgen gelıyor 31.76
Bak ne güzel hayırlı sonuçlarla geldin bize mutlu oldum canım geçmiş olsunnn:))kızlar bu arada doktora gıttım bebek ıyı dahılıyeye gıtmeme gerek kalmadı cuma gunu ıkılı test yaptracam
ilk foto size daha önceden gönderdiğim foto diğer ikisini de şimdi çektimmm
Arkadaşlar merhaba..
Epeydir yazamadım..
Yeni haber var mı?
Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu, kızımız olacak inşallah. edepsiz baya gösterdi
Her şey yolunda şükür. Bulantılar ve yemeklerden tiksinme de geçti. Kendimi psikolojik olarak da daha güçlü hissediyorum.
Yalnız beni gören herkes oğlun olacak diyordu. Hatta kayınpederim baya kaptırmıştı kendini oğlan fikrine
Ben de eşimin ailesinin erkek torun özlemi nedeniyle erkek olmasını istemiştim ama, doktor kız deyince hiç yadırgamadım.
Sahiplendim kızım benim diye sevmeye başladım hemen..
Göbüş alıyo başını gidiyo yavaş yavaş kuzum ama bu erkek gibi uğruyor söyleyim:)))
oooffffkocam aradı şimdi akşama misafir varmış ve şimdi söylüyo uyuzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?