Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk foto size daha önceden gönderdiğim foto diğer ikisini de şimdi çektimmm

kızzzz bu fotoları sakla bak :))) bebişine gösterirsin :)) maşallah göbüşüne canım bak sana diyim o pantolon yakında olmayacak sana ilk resme göre baya büyümüş yaaa maşallah tekrar :))

benim o kadar değil. belli ama o kadar belli değil valla

yok canım bu pantolon değil bana bol gelen bi eşofman altı...gayet esnek...sonuna kadar da sığabileceğim bişey beli falan da epey rahat ve genişletmeli..sipaydiye dedğim gibi kiminin içi geniş olur hiç belli olmazmış...dedim ya geçenlerde 4 aylık hamile bi kadın gördüm benim kadar yoktu göbeği...

misafirim geldi çıktım kızlar..
bugün çook boşladım ben topikçiğimi

akril....öldüm kız yanaklarım acıyooooo gülmekten hele o kağıda gülen bebek manyakkkkk

Arkadaşlar merhaba..
Epeydir yazamadım..

Yeni haber var mı?

Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu, kızımız olacak inşallah. edepsiz baya gösterdi
Her şey yolunda şükür. Bulantılar ve yemeklerden tiksinme de geçti. Kendimi psikolojik olarak da daha güçlü hissediyorum.

Yalnız beni gören herkes oğlun olacak diyordu. Hatta kayınpederim baya kaptırmıştı kendini oğlan fikrine
Ben de eşimin ailesinin erkek torun özlemi nedeniyle erkek olmasını istemiştim ama, doktor kız deyince hiç yadırgamadım.
Sahiplendim kızım benim diye sevmeye başladım hemen..

ywgen gelıyor 31.76

Ayyyyy süper haber derim ben buna çok sevindim canım Allah hayırlı sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin âmin:))
kızlar bu arada doktora gıttım bebek ıyı dahılıyeye gıtmeme gerek kalmadı cuma gunu ıkılı test yaptracam
Bak ne güzel hayırlı sonuçlarla geldin bize mutlu oldum canım geçmiş olsunnn:))
ilk foto size daha önceden gönderdiğim foto diğer ikisini de şimdi çektimmm

Göbüş alıyo başını gidiyo yavaş yavaş kuzum ama bu erkek gibi uğruyor söyleyim:)))

canım mrb nasılsın?
canım ya ben hep oğlun olacak diyodum sana ama yanılmışım
herşeyin yolunda olmasına çook sevindim
[/FONT]

Göbüş alıyo başını gidiyo yavaş yavaş kuzum ama bu erkek gibi uğruyor söyleyim:)))

kızlar....eğer bu bebek kız olursa hepiniz erkek dedğiniz için söz erkek doğurana kadar senede bir kez doğurcam...o kadar çok herkes diyor ki erkek doğuramazsam kahrımdan ölücembirini doğurcam lohusalık geçince bi daha çalışmaya başlıcam...o da kız olursa lohusalık geçince bi daha başlıcam....bunca erkek düşüncesine de bi pipiş çıkartırım herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…