Arkadaşlar merhaba..
Epeydir yazamadım..
Yeni haber var mı?
Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu, kızımız olacak inşallah. edepsiz baya gösterdi
Her şey yolunda şükür. Bulantılar ve yemeklerden tiksinme de geçti. Kendimi psikolojik olarak da daha güçlü hissediyorum.
Yalnız beni gören herkes oğlun olacak diyordu. Hatta kayınpederim baya kaptırmıştı kendini oğlan fikrine
Ben de eşimin ailesinin erkek torun özlemi nedeniyle erkek olmasını istemiştim ama, doktor kız deyince hiç yadırgamadım.
Sahiplendim kızım benim diye sevmeye başladım hemen..
ben mutfağa yollanayım ufaktan kızlar ara ara kaçar lafa girerim
Kızlar bayadır giremiyodum siteye. bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sonuç 45.19 geçen ay 1,2 idi. regl daha gecikmeye girmedi ama lab. doktoru kadın doktoruna görünün sonuç pozitif dedi.ama çevrenize henüz yaymayın henüz çok erken boş gebelikte çıkabilir regl kanamasıyla gidebilirde dedi. sevilsem mi üzülsemmi bilemedim.
şimdi akciğer filmini yaptırmayaym dimi? şirkette bu sağlık taramasını zorunlu tutuyor ama napim açıklarım durumu . bana fikir verin aklım çok karışık
Kızlar bayadır giremiyodum siteye. bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sonuç 45.19 geçen ay 1,2 idi. regl daha gecikmeye girmedi ama lab. doktoru kadın doktoruna görünün sonuç pozitif dedi.ama çevrenize henüz yaymayın henüz çok erken boş gebelikte çıkabilir regl kanamasıyla gidebilirde dedi. sevilsem mi üzülsemmi bilemedim.
şimdi akciğer filmini yaptırmayaym dimi? şirkette bu sağlık taramasını zorunlu tutuyor ama napim açıklarım durumu . bana fikir verin aklım çok karışık
canım mrb nasılsın?
canım ya ben hep oğlun olacak diyodum sana ama yanılmışım
herşeyin yolunda olmasına çook sevindim[/FONT]
Arkadaşlar merhaba..
Epeydir yazamadım..
Yeni haber var mı?
Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu, kızımız olacak inşallah. edepsiz baya gösterdi
Her şey yolunda şükür. Bulantılar ve yemeklerden tiksinme de geçti. Kendimi psikolojik olarak da daha güçlü hissediyorum.
Yalnız beni gören herkes oğlun olacak diyordu. Hatta kayınpederim baya kaptırmıştı kendini oğlan fikrine
Ben de eşimin ailesinin erkek torun özlemi nedeniyle erkek olmasını istemiştim ama, doktor kız deyince hiç yadırgamadım.
Sahiplendim kızım benim diye sevmeye başladım hemen..
kızlar....eğer bu bebek kız olursa hepiniz erkek dedğiniz için söz erkek doğurana kadar senede bir kez doğurcam...o kadar çok herkes diyor ki erkek doğuramazsam kahrımdan ölücembirini doğurcam lohusalık geçince bi daha çalışmaya başlıcam...o da kız olursa lohusalık geçince bi daha başlıcam....bunca erkek düşüncesine de bi pipiş çıkartırım herhalde....
canım tebrik ederim sen hamişsin kafan hiç karışmasın
maşallah bu ay bereketli gidiyoruz
sağol canım benim darısı sizlerin başına.
valla bana kız diyen çıkmadı hatta kilo pek almadığım sadece biraz karnım çıktığı için bakanlar erkek bu erkek diyordu
çiniymiş rusuymuş takvimler de erkek gösteriyordu
rüyasında erkek görenler, içime doğuyor erkek diyenler..
hatta doktor geçenki kontrolde bi çıkıntı var gibi ama ödem de olabilir erken daha demişti.
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin hiç çektirme artık o röntgeni zorunlu tutanlar 9-10 ay bekleyecekler:))) bencede 2 gün sonra tekrar baktır iki katına yakınsa mükemmelKızlar bayadır giremiyodum siteye. bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sağol canım benim darısı sizlerin başına.
valla bana kız diyen çıkmadı hatta kilo pek almadığım sadece biraz karnım çıktığı için bakanlar erkek bu erkek diyordu
çiniymiş rusuymuş takvimler de erkek gösteriyordu
rüyasında erkek görenler, içime doğuyor erkek diyenler..
hatta doktor geçenki kontrolde bi çıkıntı var gibi ama ödem de olabilir erken daha demişti.
canım benim çok sağol. varya bu ay tek deneme oldu. eğer hamileysem tek denemeyle en verimli günümden önce yaptık hemde.
verimli günde kavga ettik küstük hiç deneyemedik . o yüzden bu ay hiç beklentim yoktu hatta şu akciğer filmi çektirme durumu olmasaydı hiç kan testi bile yaptırmayacaktım....
dua et lütfen yarın kadın doğuma gidicem haberdar ederim sizi
canım benim çok sağol. varya bu ay tek deneme oldu. eğer hamileysem tek denemeyle en verimli günümden önce yaptık hemde.
verimli günde kavga ettik küstük hiç deneyemedik . o yüzden bu ay hiç beklentim yoktu hatta şu akciğer filmi çektirme durumu olmasaydı hiç kan testi bile yaptırmayacaktım....
dua et lütfen yarın kadın doğuma gidicem haberdar ederim sizi
Allahhııımmm çok istiyorum benimde bebeğim olsuuuunnnn amiiinnnnnn
Ezgi gittin mi kan vermeye ???? haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?