Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun yadırganır mı hiç evlat....bana da herkes oğlan diyo aile kız diyo bakalım hayırlısı...

Kızlar bayadır giremiyodum siteye. bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sonuç 45.19 geçen ay 1,2 idi. regl daha gecikmeye girmedi ama lab. doktoru kadın doktoruna görünün sonuç pozitif dedi.ama çevrenize henüz yaymayın henüz çok erken boş gebelikte çıkabilir regl kanamasıyla gidebilirde dedi. sevilsem mi üzülsemmi bilemedim.
şimdi akciğer filmini yaptırmayaym dimi? şirkette bu sağlık taramasını zorunlu tutuyor ama napim açıklarım durumu . bana fikir verin aklım çok karışık

bence yaptırma canım her an herşey olabilir doktora git ve biraz daha bekle bence

canım tebrik ederim sen hamişsin kafan hiç karışmasın
maşallah bu ay bereketli gidiyoruz

canım mrb nasılsın?
canım ya ben hep oğlun olacak diyodum sana ama yanılmışım
herşeyin yolunda olmasına çook sevindim
[/FONT]

sağol canım benim darısı sizlerin başına.
valla bana kız diyen çıkmadı hatta kilo pek almadığım sadece biraz karnım çıktığı için bakanlar erkek bu erkek diyordu
çiniymiş rusuymuş takvimler de erkek gösteriyordu
rüyasında erkek görenler, içime doğuyor erkek diyenler..
hatta doktor geçenki kontrolde bi çıkıntı var gibi ama ödem de olabilir erken daha demişti.

canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah Evlat her şekilde evlat cinsiyet farketmez hiç çok sevindim :)))

canım ben senin minnaka hiç yorum yapmadım ama ben sanki kız hissediyor gibiyim emin değilim ama bak:) hissiyatım konusunda da çok emin değilim nadir hissederim :)))

sen kesin hamilesin. Röntgen falan çektirme sakın. Yarın bir daha ölçtürsen yükselir gün gün yükseliyor o değer hamile olunca. Şimdiden hayırlı uğurlu olsuuunnn sağlıkla kucağına al inşallah

canım tebrik ederim sen hamişsin kafan hiç karışmasın
maşallah bu ay bereketli gidiyoruz

canım benim çok sağol. varya bu ay tek deneme oldu. eğer hamileysem tek denemeyle en verimli günümden önce yaptık hemde.
verimli günde kavga ettik küstük hiç deneyemedik . o yüzden bu ay hiç beklentim yoktu hatta şu akciğer filmi çektirme durumu olmasaydı hiç kan testi bile yaptırmayacaktım....
dua et lütfen yarın kadın doğuma gidicem haberdar ederim sizi

amin tatlım sağol inşallah
canım bence yinede erkek daha erken..
hem yanlış görmüştür doktorun
benim eltimin sadece karnı vardı kardeşimde de öyleydi zaten bi karınları büyüyordu..ikiside erkek doğurdu

aaaaaa bi hamiş haberi dahaaaaa. bence hiç riske atma. bebek radyasyona maruz kalmasın canım. çok tehlikeli. akciğer grafisi sonuçta direk radyasyon alıyosun.

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin hiç çektirme artık o röntgeni zorunlu tutanlar 9-10 ay bekleyecekler:))) bencede 2 gün sonra tekrar baktır iki katına yakınsa mükemmel

Canım bebeğinin cinsiyetini de öğrenmişsin hayırlı evlat olsun inşallah.artık sıra kucağına almakta:)))

canım benim rabbim diledikten sonra hiç ilişki olmasa bile nasip ediyo..( hz.meryem e verdiği gibi)
dualarımız seninle canım değerlerin çoook iyi yarın haber bekliyorum senden

nokta atışı olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…