ikinci hamileliği olanlar daha çabuk anlar daha çabuk ayırt edermiş karnında bebişin hareketlerini ama ilk gebeliği olanlar hamileliğin yarısında hissetmeye başlarlarmış anca 20.hafta gibi yani...bende his mis yok diye üzülüyodum ama normalmiş henüz hissetmemem:44:
ewet ama bazıları 16.haftada hıssedebılıyor canım bellı olmaz sende 4 hafta sonra hıssedebılırsın benım daha 1 hafta var sanırım tam hıssetmeme
ee yeni fotonuz var mı??? varsa koysana
Allah ıylık versın canım benım ya bende gecende bı oynama hıssettım ama acaba bebegın hareketımıydı bılmıyorum
ikinci hamileliği olanlar daha çabuk anlar daha çabuk ayırt edermiş karnında bebişin hareketlerini ama ilk gebeliği olanlar hamileliğin yarısında hissetmeye başlarlarmış anca 20.hafta gibi yani...bende his mis yok diye üzülüyodum ama normalmiş henüz hissetmemem:44:
benim diyeceğimi buschy ciğim demiş zaten :)) senin 2. hamileliğin ya canım bizden daha kolay hissedebilirsin. İnternettede nadir anlar dışında hissedilemez diyor o nadir anlar nedir bilmiyorum tabii :)))
burda da baya aydınlatıcı bilgiler var. Zayıf olan kişiler daha kolay hissedebilirmiş. Ben bir an önce hissetmek istiyorum :)))
Gebelikte Bebek Hareketleri, Hamilelikte Bebein Oynamas Az Oynamas Oynamamas e-gebelik.net
benim diyeceğimi buschy ciğim demiş zaten :)) senin 2. hamileliğin ya canım bizden daha kolay hissedebilirsin. İnternettede nadir anlar dışında hissedilemez diyor o nadir anlar nedir bilmiyorum tabii :)))
burda da baya aydınlatıcı bilgiler var. Zayıf olan kişiler daha kolay hissedebilirmiş. Ben bir an önce hissetmek istiyorum :)))
Gebelikte Bebek Hareketleri, Hamilelikte Bebein Oynamas Az Oynamas Oynamamas e-gebelik.net
Kaçıncı haftadan sonra hissedilio acaba kızlar? Bide benm kaç haftalık hamile olduğum nasıl ortaya çıkar? Alttan muayenede mi
Kaçıncı haftadan sonra hissedilio acaba kızlar? Bide benm kaç haftalık hamile olduğum nasıl ortaya çıkar? Alttan muayenede mi
son adetin hamileliğinin ilk günü sayılıyor canım ...
Ayyyyy ayyy ben şimidi 4 haftalık hamilemiyim :)))) cehalet işte Allah'tan siz varsınız
kızlaaar şuna bakın koptuuummmm
canım hamilelik takvimini girsene...son adetin ne zamandı???yani son adetinin ilk günü
Mayıs 8 di benim son adet tarihimin ilk günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?