Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikinci hamileliği olanlar daha çabuk anlar daha çabuk ayırt edermiş karnında bebişin hareketlerini ama ilk gebeliği olanlar hamileliğin yarısında hissetmeye başlarlarmış anca 20.hafta gibi yani...bende his mis yok diye üzülüyodum ama normalmiş henüz hissetmemem:44:

ewet ama bazıları 16.haftada hıssedebılıyor canım bellı olmaz sende 4 hafta sonra hıssedebılırsın benım daha 1 hafta var sanırım tam hıssetmeme

Allah ıylık versın canım benım ya bende gecende bı oynama hıssettım ama acaba bebegın hareketımıydı bılmıyorum

benim diyeceğimi buschy ciğim demiş zaten :)) senin 2. hamileliğin ya canım bizden daha kolay hissedebilirsin. İnternettede nadir anlar dışında hissedilemez diyor o nadir anlar nedir bilmiyorum tabii :)))

burda da baya aydınlatıcı bilgiler var. Zayıf olan kişiler daha kolay hissedebilirmiş. Ben bir an önce hissetmek istiyorum :)))

Gebelikte Bebek Hareketleri, Hamilelikte Bebein Oynamas Az Oynamas Oynamamas e-gebelik.net

anaaa diyor ya yazıda kanat çırpması diye dün gece benim hissettiğim öyle bişeydi yatarken hissettimm anammm bebişim miydi o şoktayım yaaaa

inşallah en kısa zamanda hıssedersın canım benım

kilo vermem lazım...bebeğimi hissetmem lazım.... yalnız ben hala 70im geçen gün tartıldım da...bakalım haftaya doktora gidince tartılcam di de ne kadar olmuşum...gerçi doktorlar fazla tartıyo...tv gibi bi 5 kilo koyuyo insana

Kaçıncı haftadan sonra hissedilio acaba kızlar? Bide benm kaç haftalık hamile olduğum nasıl ortaya çıkar? Alttan muayenede mi

kızlaaar şuna bakın koptuuummmm

Eklentiler

• $dokuz+doğurdu-500x307.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…