Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeyyy ben turşuya nasıl sirke konduğunu bilmiyorum:26:üzüm sirkesi var evde sadece olur mu o?

Bende sisleri ozledimmm kayinimin nisani vardi tatlim onunla ugrastik :)) sen nasilsin bakalim
Allah kolaylık versin bir hafta sonra da benim kardeşimin inşanı var işte bende önümüzdeki hafta pek gelemeyeceğim sanki..ben iyiyim bat beklemeye devam ne yapalımmmm(

Ahhh ahhhh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki kendimden pay biçip söyledim beta hcg yi.. Bende 5. Ye dayandım kendim üzülmüyorum da eşimin yine olmadı mı sürat ifadesini görmek en çok üzen oluyor beni.allah bebeğinizi size bağışlansın bize de nasip etsin inşallah kısa zamanda o duyguyu:)))

şeyyy ben turşuya nasıl s
irke konduğunu bilmiyorum:26:üzüm sirkesi var evde sadece olur mu o?

Olur olur bal gibi olur kokusu tadı belli olmuyor zaten bende hep üzüm şirketi koyarım turşuya da üzüm şirketi koyuluyor zaten tarifi veren gurmeyim demeye çalışıyordu herhalde:)))))

Canım yaa keşke biraz erteleseydin tatil işini... daha çok yeni bebişin kanamam da var diyorsun...

Canım Allaha şükür kanamam yok sadece dün akşam bir iki damla kahverengi bir iki damla kırmızı lekelenme tarzında geldi. sabahtan beri sürekli kontrol ediyorum birşey yok şuan.Doktor dün sorun olmaz dediği için gidiyorum ne biliyim ben yavaş yavaş acele etmeden mola vere vere gideriz diye düşündük denize güneşede çıkmıcam zaten. eşim çok istiyor o yüzden dua et benim için
rezervasyonu iptal edince para iadeside yapmıyorlar.

Kesinlikle haklısın insan kendinden çok eşine üzülüo zaten o surat ifadesi yokmu hem üzgünüm nem belli etmemeye çalışan espiriye vuran cok üzüldüm çok şükür rabbim aratmadı inş. sağlıkla sıhatle alırım kucagıma Darısı başına cnm ummadıgında anda oluveriyor işte kısmet :))

Olur olur bal gibi olur kokusu tadı belli olmuyor zaten bende hep üzüm şirketi koyarım turşuya da üzüm şirketi koyuluyor zaten tarifi veren gurmeyim demeye çalışıyordu herhalde:)))))

manyak gurme!!!benim sirkeyle de aram pke yoktu yeni yeni salatalara eklemeye başladım alıştım da epey ama başka neye kullanıldığını bilmiyorum....ha bi de elma sirkesinden yüzüme maske yapmayı biliyorum o kadar

şeyyy ben turşuya nasıl sirke konduğunu bilmiyorum:26:üzüm sirkesi var evde sadece olur mu o?

Olur bal gibi olur canım benim bende üzüm sirmesi koyarım bu tarife.tarifi yazan gurmeyim demeye çalışıyordu galiba turşu şirketi derken:)) amaç farklı tarif veriyormuş gibi olmak olsun:)))

Walla benim eşim hiç önemli değil diyen duygularını belli etmeyen bir adam olmasına rağmen her seferinde üzüldü gördüm gözlerinde onu.kötü yani.inşallah darısı başımıza da şöyle bi durum varken hep hamile olduğumu umuyorum ummadığım bir an gelecek mi diye düşünüyorum:)))

Hehehh bende o maskeyi bilmiyorummm:))) elma sirmesini yer silmek için kullanırım bide turşu kurmak için üzüm sirkesi:))

Ben gitmek zorundaydım artık bebeğim sana afiyet olsun herkese güzel günler misafir hazırlığı yapacağım:))

kolay gelsin sana da bi ara hatırlat vereyim elma sirkeli tarifi

Dualarımız seninle sende bizim için et canım

Bebişinle ve eşinle iyi tatiller sana canım geldiğinde kese hbrlerini bekliyoruz...

ben grıyorum kız ama arada bır ben sızı nıye unutayım hep aklımdasınız

gördüm senin yazdığını da tam cevap yazacaktım baktım altta çevrimiçi olanlarda göremedim seni çıktın sandım sonra da böyle yazdığını gördüm üzüldüm...deme öyle şeyler..unutur muyuz hiççç

slm canım bebegın hareketlerını hıssetmeye basladınmı cok merak edıyorum

selam canım naber nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl?

ben arada seyrime gibi bişeyler hissediyorum. Birde geçenlerde karnımın bir tarafı şişkin bir tarafı inikti sanırım bebek bir tarafa toplanmıştı. birde dün gece sol tarafımda bir kıpırtı hissettim. kime desem gazdır bağırsak hareketidir diyor ama ben gaz değil diyorum çok farklı bir kıpırtıydı çünkü :) benden bu kadar şükür bebişte bende iyiyiz :)

canım benim çok sağol şükür çok iyiyim herşey yolunda Rabbime şükürler olsun. Arada duygu dalgalanmaları oluyor ama genel olarak iyiyim

inşallah bu günün hürmetine bebek isteyen bekleyen herkesin Rabbim dileğini , isteğini versin

Dualarımız seninle sende bizim için et canım

Bebişinle ve eşinle iyi tatiller sana canım geldiğinde kese hbrlerini bekliyoruz...

amin canım benim bende bol bol dua ediyorum mübarek cuma günü Allah hepimizin duasını kabul etsin.
gelir gelmez yazarım

oy canım benım uzulme sevıyorum ben hepınızı

Allah ıylık versın canım benım ya bende gecende bı oynama hıssettım ama acaba bebegın hareketımıydı bılmıyorum

Kolay gelsin canim vallah coook yorucu oluyo bol bol kosturuyosun hahha :)
Insllah o beklenmeyen bat gelmez canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…