kızlaaaar günaydıııınnnn bir yandan işler bir yandan geçmişi okumak anca bitirip yazabildim :)))) inşallah bol hamişi bir gün olur vee hepinizin cuması mübarek olsun. Rabbim inşallah gönlümüzden geçen herşeyi en hayırlı şekillerde bizlere nasip eder
yüksek ihtimal hamilesin canım. Hamilelikte karın ve kasık ağrısı çok oluyor merak etme
canım moralini bozma yüksek ihtimal yerleşme kanaması. Adetinden hemen önce bu tarz bir kanama olmadıysa eğer şimdi yaşadığın yerleşme kanaması için rahat olsun. o dönemler çoğu kişide oluyor. Doktorda bana yerleşme kanaması demişti. Benim adetime 3 gün kala oldu kanamam sonra 2 gün kahverengi lekelenmem oldu. sonrada adet falan görmedim öğrendim ki hamileyim :))
birde kendini yormayacaksın, ağır iş yapmayacaksın, bir yerlere uzanıp birşeyler almayacaksın. Benim 8. haftada gene başladı kanama ve lekelenmelerim. doktor herşeyi yasakladı. şu an geçti çok şükür ama çok dikkat et kendine
demedik mi kuzu biz sanaaa sakalımız yok kihayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah. kendine bu saatten sonra dikkat ediyorsun. hop hop hoplayıp, zıp zıp zıplamıyorsun ona göre
kızlaaaar günaydıııınnnn bir yandan işler bir yandan geçmişi okumak anca bitirip yazabildim :)))) inşallah bol hamişi bir gün olur vee hepinizin cuması mübarek olsun. Rabbim inşallah gönlümüzden geçen herşeyi en hayırlı şekillerde bizlere nasip eder
yüksek ihtimal hamilesin canım. Hamilelikte karın ve kasık ağrısı çok oluyor merak etme
canım moralini bozma yüksek ihtimal yerleşme kanaması. Adetinden hemen önce bu tarz bir kanama olmadıysa eğer şimdi yaşadığın yerleşme kanaması için rahat olsun. o dönemler çoğu kişide oluyor. Doktorda bana yerleşme kanaması demişti. Benim adetime 3 gün kala oldu kanamam sonra 2 gün kahverengi lekelenmem oldu. sonrada adet falan görmedim öğrendim ki hamileyim :))
birde kendini yormayacaksın, ağır iş yapmayacaksın, bir yerlere uzanıp birşeyler almayacaksın. Benim 8. haftada gene başladı kanama ve lekelenmelerim. doktor herşeyi yasakladı. şu an geçti çok şükür ama çok dikkat et kendine
demedik mi kuzu biz sanaaa sakalımız yok kihayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah. kendine bu saatten sonra dikkat ediyorsun. hop hop hoplayıp, zıp zıp zıplamıyorsun ona göre
Biz bu gece tatile gidiyoruz. Arabayla fazla çukurlara girmeden yavaş yavaş gidebilirsin dedi doktor. Dönüşüm çarşmaba. perşembe günüde doktora gidicem. dua edin tati dönüü keseyi göreyim. haber veririm size. hepinizi öpüyorum. Bol bebişli günler. dikkat edin kendinize.
Bebeğim iyiyim sildim ama sen çıkmışsın.bu gün bede çok gelemicem misafir varcanım nasılsın bu arada msj kutun dolmuş
Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
Biz bu gece tatile gidiyoruz. Arabayla fazla çukurlara girmeden yavaş yavaş gidebilirsin dedi doktor. Dönüşüm çarşmaba. perşembe günüde doktora gidicem. dua edin tati dönüü keseyi göreyim. haber veririm size. hepinizi öpüyorum. Bol bebişli günler. dikkat edin kendinize.
uyhhh kuzummmmmmmmmmmmmmmmm haklıymışsınız valla ikinci cizgi dün dahada koyu çıktı gece kocam geldi dayanamadım dedim gidelim uyuyamıcam ondada bi heycan baba olacagını ögrendigi andan itibaren sabaha kadar hiç uyumadı sapmaladı herşeye güldü çok mutlu oldum inş darısı başınıza... :)
Hadi hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım buschy dün kendini parçaladı hamile olduğunu kabul ettirebilmek için ama o beta hcgyi görünce inanıyo insan demekki.bize de mi böyle olacak acaba:))
Basbelası42 nasılsın canım benim nıl gidiyor hamilelik?? Herşey yolunda dimi?
Buschy canım bayılıyorum sana yaa senin gırgırına şamatana walla ayak uyduramıyorum ben sana senin neşenin enerjinin yarısı bende olsa walla hayat süper olurdu bana:))) topiğimizin neşesi bebeğine söyle ağlatıp durmasın seni
Önceden eritilmiş 3/4 margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
kabartma tozu
Bir iki damla sirke
Aldığı kadar un
Kulak memesi kıvamında olacakmış hamur:)
ayyy canım benimmmm ehe ne kadannnnn da bi garip şaşırdımmm ne kadannn da sırıtıklaştım....beni çok onöre ettinnnn
utandım gibi de oldum ne diceemi şaşırdımya çok neşeli ya çok duygusal oluyorum ben napiim bulamıyorum ortasını..ama bu bütün hayatım boyunca her konuda böyle oldu.ben orta karar gidemiyorum hiç bişeyde...neşeli durumlar iyi güzel hoş oluyo da işte....üzülünce de en babasını görüyorum üzüntünün sıkıntının...rabbim kimseyi ağlatmasın...az bile olsa...
Slm kizlarrr nasilsiniz bakalimm
Hoşgeldin bebeğim özlettin kendini..
Buschy ben dün şaşırdım bi ara dedim çıkardıpençeleri atlayacak aha da :))) tabi arkadaşımızın iyiliğini istediğini biliyorum üzülüyo boşa diye kendinden geçtin:)))
Hoşgeldin bebeğim özlettin kendini..
Buschy ben dün şaşırdım bi ara dedim çıkardıpençeleri atlayacak aha da :))) tabi arkadaşımızın iyiliğini istediğini biliyorum üzülüyo boşa diye kendinden geçtin:)))
bu o küçük simit gibi halkaların tarifi mi!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?