Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm canım bebegın hareketlerını hıssetmeye basladınmı cok merak edıyorum

Biz bu gece tatile gidiyoruz. Arabayla fazla çukurlara girmeden yavaş yavaş gidebilirsin dedi doktor. Dönüşüm çarşmaba. perşembe günüde doktora gidicem. dua edin tati dönüü keseyi göreyim. haber veririm size. hepinizi öpüyorum. Bol bebişli günler. dikkat edin kendinize.

inşallah canım hayırlı olsun ve ıyı yolculuklar

Günayydıın kızllaarr Malum cuma günü olduğu için ancak girebildim...

Hamişelere hayırlı uğurlu olsun...

Cuma dualarını bizler içinde eksik etmesinler

canım nasılsın bu arada msj kutun dolmuş
Bebeğim iyiyim sildim ama sen çıkmışsın.bu gün bede çok gelemicem misafir var sildim mesajını beklerim:)

Hadi hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım buschy dün kendini parçaladı hamile olduğunu kabul ettirebilmek için ama o beta hcgyi görünce inanıyo insan demekki.bize de mi böyle olacak acaba:))

Canım yaa keşke biraz erteleseydin tatil işini... daha çok yeni bebişin kanamam da var diyorsun...

lay la lay...döndüm...ama doymadım..evde de ekmek kalmadı...bakkala gitmek zor geliyo şöyle kolay az malzemeli bi poğaça tarifi bulup yapayım diyorum...(içi boş bişey yapıcam ama peynir lor falan sevmiyorum poğaçada börekte ben)patates mercimek falan koyayım desem onlar da iki saat kaynat bilmem ne uğraşamam...ee var mı kolay tarif bilen..hemen şu tuzlu simit gibi olanlardan da olur ama onun tarifi yok bendee

Dün dedik dimi sana hamişsin git yaptır dieee

hayırlı uğurlu olsun.. Allah kucağına almayı da nasip etsin

Basbelası42 nasılsın canım benim nıl gidiyor hamilelik?? Herşey yolunda dimi?

Buschy canım bayılıyorum sana yaa senin gırgırına şamatana walla ayak uyduramıyorum ben sana senin neşenin enerjinin yarısı bende olsa walla hayat süper olurdu bana:))) topiğimizin neşesi bebeğine söyle ağlatıp durmasın seni

Son düzenleme:

ayy demi canım ne yırttım kendimiii

Önceden eritilmiş 3/4 margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
kabartma tozu
Bir iki damla sirke
Aldığı kadar un

Kulak memesi kıvamında olacakmış hamur:)

ayyy canım benimmmm ehe ne kadannnnn da bi garip şaşırdımmm ne kadannn da sırıtıklaştım....beni çok onöre ettinnnn
utandım gibi de oldum ne diceemi şaşırdım ya çok neşeli ya çok duygusal oluyorum ben napiim bulamıyorum ortasını..ama bu bütün hayatım boyunca her konuda böyle oldu.ben orta karar gidemiyorum hiç bişeyde...neşeli durumlar iyi güzel hoş oluyo da işte....üzülünce de en babasını görüyorum üzüntünün sıkıntının...rabbim kimseyi ağlatmasın...az bile olsa...

Hoşgeldin bebeğim özlettin kendini..

Buschy ben dün şaşırdım bi ara dedim çıkardıpençeleri atlayacak aha da :))) tabi arkadaşımızın iyiliğini istediğini biliyorum üzülüyo boşa diye kendinden geçtin:)))

En güzelini yapıyorsun canım benimde ortam yoktur ama çok sıkıldığımda saptırırım onun dışında daha bi pesimistim kötü bi huyum:)) Allah neşeni bozmasın işte heç utanma senin gibi olmak isteyen kaç kişi var gör:))) bide poaça tarifi yazdım sayfanın başında
Slm kizlarrr nasilsiniz bakalimm

Hoşgeldin bebeğim İnan gelmeden 5 dk önce aklımdan geçtin nerelerde unuttu mu bizi diye:)))bebişin nasıl teyzesi merak etti keyfiniz yerinde mi??

İnsan o kan testini görmeden içi rahat etmiyor eminim benim durumumda olan vardır çünkü o kadar çok o kan testinden elim boş döndümki mucize gibi şuan gerçekden cok mutluyum Rabbm isteyen herkese nasip etsin başınıza geldiginde anlayacaksınız O her kan testinde eşimin moral bozukluğunu çaktırmamak içn yaptıklarını yaşamak üzüldügünü anlamak ama bişe diyemem çok zor çok Allah yar ve yardımcımız olsun çok şükür Rabbime Elhamdülillah...

hahahahahaaaaa evet evet

o da haklı kıyamam heyecandan herşeyi okuyamıyo herkese cevap yetiştiremiyo zaten kk'da yeni

Bende sisleri ozledimmm kayinimin nisani vardi tatlim onunla ugrastik :)) sen nasilsin bakalim

bu o küçük simit gibi halkaların tarifi mi!!!!!

Yok bu kolay poğaça .o minik simit tarifi de şu;

1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket margarin (yumuşak)
Yarım çay bardağı turşuya konulan sirke (Ama küçük çay bardağı ile) (endişelenmeyin, simitler turşu kokmuyor )
Yarım çay bardağı soguk su
1 çay kaşığı dolusu tuz
1 yumurta (Sarısı içine, beyazı dışına)
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
Üzerine susam
Yapılışı:
Öncelikle bir kaba yumuşak margarini koy. Elinle karıştır. Sonra üzerine Sırayla sıvıyağı, sirkeyi, suyu, Yumurtanın sarısını ve tuzu kat .Ve yine güzelce elinle karıştır iyice. Kabartma tozuna biraz un karıştır, ve un kata kata yoğurmaya başla. Hamur elini bırakana kadar un kat. yumuşak bir hamur olsun. Daha sonra eline küçük bir beze al. Rulo şeklinde uzun uzun kalem gibi hazırla. Onları küçük küçük simit gibi kıvır.
Hani malzemelerin içinde bir yumurta vardıya sarısını içine katmıştık. beyazı yüzüneydi. O yumurta beyazının içine bir tane tüm yumurta kır. Bir yumurtanın beyazı az geliyor yüzü için .
Hazırladığımız küçük simitlerin bir yüzünü yumurtalı karışıma batır ,Bir yüzünüde susama batır. Daha sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye diz.
200 dereceli fırında pişir. Üzeri kızarana kadar. Afiyet olsun. ( Yanlız taze daha güzel oluyor. Difrize yani sogutucuya koyunca biraz yumuşuyor,tafsiyem taze taze yiyin.)

Sirmeden korkma ağzında dağılıyor simitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…