Selam kızlarBenimde adetime henüz uzun bi süre olduğu için pek online olmuyorum yani siteye girersem çoooooooooooooooook heyecanlanıp hemen olsun hamile kalayım istiyorum sonuç negatif olunca hayal kırıklığı şuan sadece okuyorum yazılanları bu ay nedense bi gamsızlık var üzerimde tutarsa tutar olursa olur modundayım giden gitsin kalan sağlar bizimdir mantığıyla düşünüyorum böyle boşvermişlik geldi üzerime hayırdır inş ovulasyon günüm 20 haziran diyo hangi günler yoğunlaşsak çalışmalara ne dersiniz? :26::26:
ben ilk kez bu ay denedım,ve ayda sadece 6 gun bebek sansımız var oda ovülasyon gününden öncesi ve sonrası yanı sana göre 20 hazıran 14. gunun ise 12-14-16. gunler gun asırı ilişki yasayabılırsın zaten spermler 2-3gun yasıyor ilişkiye girmedıgınız gunlerdede tutma olasılıgı var ben böyle yaptım bakalım bu ay bellı olacak bel altına yastık koyup destekleyebılırsın
18-20-22 hazıran senın ıcın önemli:)
Teşekkür ederim canım senin içinde hayırlısı olur inş
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarkayserideyim sonundaaa annemlerdeyimmmmmm sizleri de bi okadar da merak ettimmm aklım hep burda napıyosunuz nasılsınız güzel hebrler var mıııı
kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı
anladım canımm aman sağlığınız iyi olsun gerisi boş demi amavalla ben bilmiyorum zaten ara ara giriyorum :)
anladım canımm aman sağlığınız iyi olsun gerisi boş demi ama
cnm cok saol sat lar 11matıstı guzel haberler aldık rabbım kucagımıza almakta nasıp etsn ınsallah
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarkayserideyim sonundaaa annemlerdeyimmmmmm sizleri de bi okadar da merak ettimmm aklım hep burda napıyosunuz nasılsınız güzel hebrler var mıııı
güzel haber ne demek kızım..bu hafta yanlış hatırlamıyosam 6 tane falan hamişimiz oldu...ilk sayfaya bak girilmiş olması lazım hepsi..
ayy ne güzeeeellallahım bize de nasip eder inşallahhh çok mutlu oldum yaaa oh
Selam kızlarBenimde adetime henüz uzun bi süre olduğu için pek online olmuyorum yani siteye girersem çoooooooooooooooook heyecanlanıp hemen olsun hamile kalayım istiyorum sonuç negatif olunca hayal kırıklığı şuan sadece okuyorum yazılanları bu ay nedense bi gamsızlık var üzerimde tutarsa tutar olursa olur modundayım giden gitsin kalan sağlar bizimdir mantığıyla düşünüyorum böyle boşvermişlik geldi üzerime hayırdır inş ovulasyon günüm 20 haziran diyo hangi günler yoğunlaşsak çalışmalara ne dersiniz? :26::26:
sorma anneeemmmm çok güzel bir hafta geçirdikkk...bu aralar batlar gelmiyo bizim topiğee
ayyy gelmesinde zaten bebeğimmah kaçırdım ben yaaaa neyse inş. hep böyle gider de bizimde kırmızlar bizi terk eder 9 ay
Kuzum eger boyle boşvermişlik oluştuysa kesin bu ay senin içn süper bi olay olacak inş gebe kalacaksın bende tam boşverdigi anda hamile oldugumu öğrendim yani dün olursa olur banane diyodum şimdi uçuyorumm havalaraa inş. kuzummm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :))
ayyy gelmesinde zaten bebeğimmah kaçırdım ben yaaaa neyse inş. hep böyle gider de bizimde kırmızlar bizi terk eder 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?