Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben ilk kez bu ay denedım,ve ayda sadece 6 gun bebek sansımız var oda ovülasyon gününden öncesi ve sonrası yanı sana göre 20 hazıran 14. gunun ise 12-14-16. gunler gun asırı ilişki yasayabılırsın zaten spermler 2-3gun yasıyor ilişkiye girmedıgınız gunlerdede tutma olasılıgı var ben böyle yaptım bakalım bu ay bellı olacak bel altına yastık koyup destekleyebılırsın

18-20-22 hazıran senın ıcın önemli:)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım senin içinde hayırlısı olur inş

Teşekkür ederim canım senin içinde hayırlısı olur inş

amin bakalım 23 hazıran gibi insallah olumlu sonuc alırım ,sana söylediğim yöntemide hem evli arkadaslarımdan hemde calıstıgım doktorlardan öğrendim tabi yumurtlama gunlerı degısebılıyor yanı duzenlı regl de olsan ılla 14. gun yumurtlayacaksın dıye bir durum yok ben yumurtlama belırtılerımıde bıldıgım ıcın karsılastırgımda evet 14. gun yumurtlamıstım

rabbim gönlüne göre versin :):)

Son düzenleme:
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar kayserideyim sonundaaa annemlerdeyimmmmmm sizleri de bi okadar da merak ettimmm aklım hep burda napıyosunuz nasılsınız güzel hebrler var mıııı

kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı

canım böyle çıkması normal daha silik çıkmıs bende de öyle çıkıyodu takip etmeye devam et derim

cnm cok saol sat lar 11matıstı guzel haberler aldık rabbım kucagımıza almakta nasıp etsn ınsallah

ayyy canımmmmmmmmmmmmmm çok sevindim hamileymişssinnnn allahım kucagına almayı nasip etsin darısı benim basıma inşallaaaaaaaaaaaaahh

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar kayserideyim sonundaaa annemlerdeyimmmmmm sizleri de bi okadar da merak ettimmm aklım hep burda napıyosunuz nasılsınız güzel hebrler var mıııı

güzel haber ne demek kızım..bu hafta yanlış hatırlamıyosam 6 tane falan hamişimiz oldu...ilk sayfaya bak girilmiş olması lazım hepsi..

güzel haber ne demek kızım..bu hafta yanlış hatırlamıyosam 6 tane falan hamişimiz oldu...ilk sayfaya bak girilmiş olması lazım hepsi..

ayy ne güzeeeell allahım bize de nasip eder inşallahhh çok mutlu oldum yaaa oh

Kuzum eger boyle boşvermişlik oluştuysa kesin bu ay senin içn süper bi olay olacak inş gebe kalacaksın bende tam boşverdigi anda hamile oldugumu öğrendim yani dün olursa olur banane diyodum şimdi uçuyorumm havalaraa inş. kuzummm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :))

sorma anneeemmmm çok güzel bir hafta geçirdikkk...bu aralar batlar gelmiyo bizim topiğee

ayyy gelmesinde zaten bebeğimm ah kaçırdım ben yaaaa neyse inş. hep böyle gider de bizimde kırmızlar bizi terk eder 9 ay

Merrrhhhabbbaaaa hoşgeldinn yeniden aramızaaaa.... olmaz mıı bir sürü bir sürü hamiş varrr

hoşgeldiinn valla hamiş haberi çok hangi birini sayalım :))) topikimiz bereketli günlerinde maşallah darısı senin başına inşallah

Senin 4. denemendi dimi yattın mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…