Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin 4. denemendi dimi yattın mı peki?

benim dördüncü denemem di cnm bak anlayatım doktora gittim doktor bana bir yıl dolmadığı içn bakmayacagını söyledi israr edince hormon tespi yaptı testte prolaktin hormonum yüksek çıktı bu hormon yumurtaların döllenmeden çatlamasını sağlıo bu yuzden hamile kalamıomusum yumurtalar döllenmeden çatlıyormus bu yuzden Dostinex diye bi ilaç verdi o hapdan sadece 2 tane içtim 2 kutu değil bak 2 tane ve 3 hafta sonra hamile kaldım hapı içince bi rahatlık gelmişti olursa olur diyodum bu aya kısmetmiş dün gece ögrendim hamişim

Annnnammm Bende gittim doktora yumurtalıklara baktı alttan gayet iyi temiz dedi. Folikasit verdi 1 yıl içinde olur dedi. Sonra kan testleri yaptırdım kolestrol şeker troid v.s. bakıldı o kadan...

Sonra çalışırken yattım biraz ordan da enfekiyon olmuşum ilk denemem de yanmam vardı karın ağrısı olunca da dr gittim yine ilaç verdi antibiyotik çalışmaya dvm edebilirsin dedi karnımdan baktı ultrasonla bir sorun yok dedi ilaç bitince enfeksiyonda biter dedi çok şükür bitti de hee bir de 8 dk fazla yatma çiş yap dedi

Son düzenleme:

Kuzu Sen hemen bi git hormon testii yaptr bak bu Prolaktin mühim bişe yüksekse hamilelik olasılıgını azaltıyo bilgin olsun ben rahattım olursa olur olmazsa olmaz derken oldu sıkıntı yapma kafanı rahat tut inş daha birlikte hamilelik günlerimizi sayıcaz :))

belirli bir günü var mı yapılması için (mesela adetin 2-3. günü gibi) Bu ay ovülasyon ile takip ediyorum umutluyum ama olmazsa birdahaki ay başka dr gidicem herbişi yapsın

belirli bir günü var mı yapılması için (mesela adetin 2-3. günü gibi) Bu ay ovülasyon ile takip ediyorum umutluyum ama olmazsa birdahaki ay başka dr gidicem herbişi yapsın

Kuzum adetinin 13- 14 yumurtlama oldugunu söyüolar o gunlerde çalışma yapabilirisn ben ilişkiden sonra bacaklarımı kaldırıp 2-3 dk bekleme yapmışımdır extra bişe yapmadım kafa rahatlıgı çok önemli bide dedigim gibi o yumurta çatlatan hormonun yüksekse ne yapsan boş döllensede çatlayacak nasılsa ondan kontrol ettir derim :))

Yanlış anladın canım o testin yapılacağı özel bir gün var mı?

yatıyoruz kalkıyoruz gebelık, ovülasyon dönemi, gebelık belırtılerı tarıhler allahım tez elden kurtarsın bizi bu dertten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…