Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buschy cnm sana bişe sorucam sen tecrubelisin benim sol kasıgıma sürekli bıçak saplanır gibi bi agrı girioyor ilk randevumu pazartesiye alabildim sence bu agrı normalmi ?

benım kafa sepet gibi oldu gün yaklaştıkça :):) temmuz günlerimde belli ne olur ne olmaz :):)

öss gibi bu süreç...valla bak ona benzettim birden.lisede hocalar hep üniversiteye girin rahatsınız ohh diye gazlardı ya bizi...yok sınavlar denemeler amma kasardık kendimizi....yok onun katsayısı yok bundan şu kadar soru yapsam bana yeter falan filan...sonra kazanıp üniye gidince ne oldu??? lisede toplam bir yılda çalıştığımı üninin ilk 2-3 ayında çalışmışımdır...asıl sıkı yönetim burda dedim ya...rahatlarım sanmıştım oysa...hamilelik de böyle...siz bi hamile kalın ozaman görücem ohh mu diceksiniz yoksa ayy onu yapmiim ay bunu yemiim oyy şuna dikkat ediim derken asıl dert neymiş görüceksiniz...inşallah en kısa zamanda da görürsünüz!!!!

Buschy cnm sana bişe sorucam sen tecrubelisin benim sol kasıgıma sürekli bıçak saplanır gibi bi agrı girioyor ilk randevumu pazartesiye alabildim sence bu agrı normalmi ?

çok normal canım ben de çektim o sancıyı..adet gelicekmiş gibi ağrım da oldu karnımda...ama sorun çıkmadı...hatta benim ilk doktor kontrolümde keseyi göremedik...iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi...hiiiç sıkıntı yapmadım hiiiççç kötü düşünmedim..iki gün sonra gittim gördük...

Ben hala hamileymişim gibi hiissedemiyorum bu agrı yüzünden bu arada akıntımda var belki stresden heycandan da olabilir ama agrı beni korkkuttu bu arada sol kasık agrıyorsa oglan olur diye söylenti var burda hyrlısı :))

yok canım kasık sancısına göre değil o söylenti...bebeğin ne tarafta olduğuyla alakalı diye duydum ben..bebek sağdaysa erkek,soldaysa kız olur derler..ama senin bunları düşünmek için önünde daha 6-7 haftan var en azından...yavaş yavaş yaşa heyecanını...şimdilik keseye odaklan sonra kalp atışına...onun mutluluğu geçmez zaten hemen...10-11 haftalıkken falan düşersin cinsiyet telaşına..daha durr..amma hızlısınız

Kızlar yeni birşey öğrendim günlük pede acı elma yağı (adaçayı) ve zeytin yağı damlatıyorlarmış bu da enfeksiyonu falan temizleyip intihabı söktürüyormuş... var mı bilgisi olan?

Kızlar yeni birşey öğrendim günlük pede acı elma yağı (adaçayı) ve zeytin yağı damlatıyorlarmış bu da enfeksiyonu falan temizleyip intihabı söktürüyormuş... var mı bilgisi olan?

ben 55 yaşındayım böyle bişey duymadım

ben de duymuştum pede bişeyler damlatma işini de pek doğru bulmuyorum açıkçası...

gel kuzucum kafanı koy dizime
uyku düzenine dikkat etmen lazım tatlım senin

kız ağzından yel alsın o ne biçim söz öyle

akşam 10 dan sabah 7 ye kadar uyudum

o akıntılar ilk 3 ay yoğunlaşacak :)) ağrılar batmalar hep olcak. Bide gaz sancıları vaar sormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…