rahat ol ya seninle aramızda 2 gün var.. bak bana ne stres var ne bişeybenım kafa sepet gibi oldu gün yaklaştıkça :):) temmuz günlerimde belli ne olur ne olmaz :):)
benım kafa sepet gibi oldu gün yaklaştıkça :):) temmuz günlerimde belli ne olur ne olmaz :):)
Buschy cnm sana bişe sorucam sen tecrubelisin benim sol kasıgıma sürekli bıçak saplanır gibi bi agrı girioyor ilk randevumu pazartesiye alabildim sence bu agrı normalmi ?
Pazartesi gününe randevu aldım ilk kontrol için içime kurt düştü inş dış gebelik filan değildir. keyfim kaçtı yaw(
rahat ol ya seninle aramızda 2 gün var.. bak bana ne stres var ne bişey
alakaya maydonoz
çok normal canım ben de çektim o sancıyı..adet gelicekmiş gibi ağrım da oldu karnımda...ama sorun çıkmadı...hatta benim ilk doktor kontrolümde keseyi göremedik...iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi...hiiiç sıkıntı yapmadım hiiiççç kötü düşünmedim..iki gün sonra gittim gördük...
yatıyoruz kalkıyoruz gebelık, ovülasyon dönemi, gebelık belırtılerı tarıhler allahım tez elden kurtarsın bizi bu dertten :)
Ben hala hamileymişim gibi hiissedemiyorum bu agrı yüzünden bu arada akıntımda var belki stresden heycandan da olabilir ama agrı beni korkkuttu bu arada sol kasık agrıyorsa oglan olur diye söylenti var burda hyrlısı :))
Hahahahahahahaaaa
Nerdesin sen bakkiimmmm
niye güldün şekerim
geldim canım geldim işlerim vardı biraz hallettim çook şükür
Kızlar yeni birşey öğrendim günlük pede acı elma yağı (adaçayı) ve zeytin yağı damlatıyorlarmış bu da enfeksiyonu falan temizleyip intihabı söktürüyormuş... var mı bilgisi olan?
Kızlar yeni birşey öğrendim günlük pede acı elma yağı (adaçayı) ve zeytin yağı damlatıyorlarmış bu da enfeksiyonu falan temizleyip intihabı söktürüyormuş... var mı bilgisi olan?
gel kuzucum kafanı koy dizime
uyku düzenine dikkat etmen lazım tatlım senin
kız ağzından yel alsın o ne biçim söz öyle
Ben hala hamileymişim gibi hiissedemiyorum bu agrı yüzünden bu arada akıntımda var belki stresden heycandan da olabilir ama agrı beni korkkuttu bu arada sol kasık agrıyorsa oglan olur diye söylenti var burda hyrlısı :))
Birisi makyaj sırrı link paylaşmış sende ne alaka demişssin ya ona
o akıntılar ilk 3 ay yoğunlaşacak :)) ağrılar batmalar hep olcak. Bide gaz sancıları vaar sormaa
akşam 10 dan sabah 7 ye kadar uyudum
ben 55 yaşındayım böyle bişey duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?