Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla iyiki varsın kuzum tecrubeli biriyle konuşmak çok iyi geilo insana ummahhh insallah bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızdada böyel ilk banyosunu ilk aguuusunu filanda konuşuyoruz

sağlıklı olsunlar da her sıkıntıyı çekmeye razıyım şu 6 ay daha...yalnız ben çok korkuyorum doğumdan sonra annem ve kaynvalidem gelicek sırayla...tecrübelerindne yararlanıcam iyi güzel de..ya sonra???bebeğimle başbaşa kaldığımda ya beceremezsem hiç bişeyi??? acıktığını bilemezsem altını değiştiremezsem kustuğunu temizleyemezsem???ona yetemezsem???kendi çocuğumla yalnız kalmaya korkuyorum şimdiden düşündükçe:26:

hiiiiiiii senin agzın ne konuşuo öyle yafff cıx cıx cıx hiç yakışmadı sana yetememek ne demekmiş tabiki yeteceksin Rabbim Her kız evladının içne evlat sevgisini annelik duygusunu vermişki ki yabancılık çekmesinler bebegin olsun sen kimseye kıyıpda bırakamıcaksın zaten hiç merak etme aklna böle şeyler getirme Allah verecek kolaylığını göreceksin Bebege Annesindene daha iyi hiç kimse bakamaz sen onun agldıgında ne istedigini bile hissedeceksin cnmmm böle şeyleri düşnme bu dunyada herşeyi düşünüp yaratmış Rabbim

dün çok garip bişey oldu.kızlarrr süt kokusu dediniz de aklıma geldi....eşim benim omzuma yaslanmıştı sonra omzumu gerdanımı rı bi güzel kokladı..ne kokuyosun sen böyle dedi...ne kokucam akşam yıkanmıştım ya duş jelinden kalmıştır koku bu kadar kalıcı değildi ama dedim...yok yok dedi..teninin her zamanki kokusundan başka ayrı bi güzel koku var dedi...anne olucam ya anneler güzel kokar ondandır dedim güldüm ama öylesine dedim yani..sizce mümkün mü ki???

Kolay gelsin canim vallah coook yorucu oluyo bol bol kosturuyosun hahha :)
Insllah o beklenmeyen bat gelmez canim :)
İnşallah canım gelmez bakalım ne olacak sonuç pek bişey kalmadı 2 güncük:))
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar kayserideyim sonundaaa annemlerdeyimmmmmm sizleri de bi okadar da merak ettimmm aklım hep burda napıyosunuz nasılsınız güzel hebrler var mıııı
Bebeğim seni göremedim konuşamadık ya bi üzüldüm sorma anacığının kucağının tadını çıkart kendine dikkat et
Kızlar yeni birşey öğrendim günlük pede acı elma yağı (adaçayı) ve zeytin yağı damlatıyorlarmış bu da enfeksiyonu falan temizleyip intihabı söktürüyormuş... var mı bilgisi olan?
Canım bildiğim kadarıyla adaçayı enfeksiyona çok iyi geliyor Her türlü enfeksiyona.

Kuzum günaydın hiç korkma sakın allahım öyle bi içgüdü öyle bi his veriyor ki sanki bu senin işin mesleğinmiş yıllardır yapıyormuşum gibi yapacaksın herşeyi.arkadaşlarım tek başına bakıyorlar bebeklerine hiç zorluk çekmediler.şeytan vesvese veriyo sana şuan bi kış kış de bakiiimmm:))

Mümkün cnm o senin bebeginin fazileti o daha bi melek ne mutlu sanaki böyle güsel olaylara şahit olabiliyosun
Bol bol dua etmeye çalış bebegin içnde faydalı olacaktır.

tamam tıkadım kulaklarımı ona...ne bileyim heyecan yaptım şimdi bi de ben pek anlaşamam bebeklerle çocuklarla...kucağıma aldığım ağlar zırlar hemen ondan korkuyorum herhalde

buschy, canım bu endişelerin çok normal ama eminim bebeğinin bakımı yemesi altını ıslatması gibi durumlarda
tek başına başa çıkabileceksin, başa gelince çekilir derler ya, Rabbim verir sana onun gücünü başarısını.

Mümkün cnm o senin bebeginin fazileti o daha bi melek ne mutlu sanaki böyle güsel olaylara şahit olabiliyosun
Bol bol dua etmeye çalış bebegin içnde faydalı olacaktır.

ben duymuyorum bi koku kendimde..eşim dalga geçti sandığımdan ben öyle deyivermişim...Allah söyletti heralde...:44:

Bizler artık herşeyi okuyarak sorarak öğreniyoruz ve Allah o sabrıngücü verir :) üstesinden geliriz inşallah

ay inşallahhhh canım yaaa

Ne heycan he mutluluk hepimizin ağzı kulaklarında :)
sorma ama heyecan yapılmıcak gibi değil ki tatlı heyecan bunlarr

tamam tıkadım kulaklarımı ona...ne bileyim heyecan yaptım şimdi bi de ben pek anlaşamam bebeklerle çocuklarla...kucağıma aldığım ağlar zırlar hemen ondan korkuyorum herhalde

İki arkadaşımda doğum yaptı bi seneyi geçmedi biri çocuk severdi biri hayatta çocuk sevmedi. Sevmeyen arkadaşım diyo ki hep ben nasıl bakıcım nasıl yapıcam tek başıma kucağıma alamam fln derdim kendi çocuğun olunca eğitim almıştın gibi herşeyi yapıyorum kendi çocuğumu içime sokasım geliyo ama hala diğer çocukları sevmiyorum:))))

ayy öyle olmasın yaa...ben severim aslında çocukları bebekleri ama onlar bana karşı öyle olmazlar...anne olunca diğer çocukların gözünde de sevilesi bi tip olurum inşallah...ben her kesimle anlaşmak istiyorum da karşıdan gördüğüm tepki önyargılara sebep oluyo...:26:

komşumun bebeğini sevdim ayyy ne kadar tatlı maşallah ya bende istiyorum bana ne

kızlar birşey danışmak istiyorum.
ovulasyon gününden hemen sonraki günlerde dikkat ediyormusunuz kendinize.
kayınvalidemin akrabasının geliniyle görüştük 2 gün önce.
ovulasyon gününden sonraki bir iki hafta için yatılı misafir bile kabul etmemiş mart ayında,
ablası gelecekmişti ailecek 2 günlüğüne,
uygun bir dille daha sonra gelin demiş,
misafire hizmet edeceği için ayakta kalıp yorulurmuş, bebek tutunamazmış.
hatta yola bile çıkmamış o günlerde. ve gerçekten şuan hamile, mart ayında hamile kalmış.

size sormak istediğim şu, ben hiç düşünmedim bu durumu,
yani ovulasyon günlerimde misafirim geldiğide oldu yatılı, gelmediği de oldu.
ben diyemem ablama sonra gel diye.
sizlerde dikkat ediyormusunuz o günlerde kendinize, mesela misafir kabul etmediğiniz oldumu böyle. kafam karıştı, acaba bu detaya bile dikkat etmelimiyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…