Bende aynı dertten müzdaribim önce şeffaf akıntı vardı bugün biraz koyulaştı sürekli çamaşır değiştiriyorum korkuyorum bide enfeksiyon kapcam dieAllah yar ve yardımcımız olsun hepimizin hayırlı gebelikler geçirelim bebişimşzi alalım sağ salim kucağımıza Allah tüm gönülden isteyenlere de versin
Valla iyiki varsın kuzum tecrubeli biriyle konuşmak çok iyi geilo insana ummahhh insallah bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızdada böyel ilk banyosunu ilk aguuusunu filanda konuşuyoruz
Biz de art Arda doğum yapılan seninle inş bi aksilik çıkmazsa :))) 19 Şubat verio banada
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cnmm inşş Daha bebeklerimizi kucagımıza alıcaz o miss gibi süt kokusunu duyucaz meleklere güldükleri hallerini görücezz ayyyyyyyyyyyyy heycan bastı inşşşşşşşşşşşşş yaaaaff inşş
sağlıklı olsunlar da her sıkıntıyı çekmeye razıyım şu 6 ay daha...yalnız ben çok korkuyorum doğumdan sonra annem ve kaynvalidem gelicek sırayla...tecrübelerindne yararlanıcam iyi güzel de..ya sonra???bebeğimle başbaşa kaldığımda ya beceremezsem hiç bişeyi??? acıktığını bilemezsem altını değiştiremezsem kustuğunu temizleyemezsem???ona yetemezsem???kendi çocuğumla yalnız kalmaya korkuyorum şimdiden düşündükçe:26:
yaaaaa ben de bi garip oldummmmm
İnşallah canım gelmez bakalım ne olacak sonuç pek bişey kalmadı 2 güncük:))Kolay gelsin canim vallah coook yorucu oluyo bol bol kosturuyosun hahha :)
Insllah o beklenmeyen bat gelmez canim :)
Bebeğim seni göremedim konuşamadık ya bi üzüldüm sorma anacığının kucağının tadını çıkart kendine dikkat etmerhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarkayserideyim sonundaaa annemlerdeyimmmmmm sizleri de bi okadar da merak ettimmm aklım hep burda napıyosunuz nasılsınız güzel hebrler var mıııı
Canım bildiğim kadarıyla adaçayı enfeksiyona çok iyi geliyor Her türlü enfeksiyona.Kızlar yeni birşey öğrendim günlük pede acı elma yağı (adaçayı) ve zeytin yağı damlatıyorlarmış bu da enfeksiyonu falan temizleyip intihabı söktürüyormuş... var mı bilgisi olan?
sağlıklı olsunlar da her sıkıntıyı çekmeye razıyım şu 6 ay daha...yalnız ben çok korkuyorum doğumdan sonra annem ve kaynvalidem gelicek sırayla...tecrübelerindne yararlanıcam iyi güzel de..ya sonra???bebeğimle başbaşa kaldığımda ya beceremezsem hiç bişeyi??? acıktığını bilemezsem altını değiştiremezsem kustuğunu temizleyemezsem???ona yetemezsem???kendi çocuğumla yalnız kalmaya korkuyorum şimdiden düşündükçe:26:
dün çok garip bişey oldu.kızlarrr süt kokusu dediniz de aklıma geldi....eşim benim omzuma yaslanmıştı sonra omzumu gerdanımı rı bi güzel kokladı..ne kokuyosun sen böyle dedi...ne kokucam akşam yıkanmıştım ya duş jelinden kalmıştır koku bu kadar kalıcı değildi ama dedim...yok yok dedi..teninin her zamanki kokusundan başka ayrı bi güzel koku var dedi...anne olucam ya anneler güzel kokar ondandır dedim güldüm ama öylesine dedim yani..sizce mümkün mü ki???
Kuzum günaydın hiç korkma sakın allahım öyle bi içgüdü öyle bi his veriyor ki sanki bu senin işin mesleğinmiş yıllardır yapıyormuşum gibi yapacaksın herşeyi.arkadaşlarım tek başına bakıyorlar bebeklerine hiç zorluk çekmediler.şeytan vesvese veriyo sana şuan bi kış kış de bakiiimmm:))
Mümkün cnm o senin bebeginin fazileti o daha bi melek ne mutlu sanaki böyle güsel olaylara şahit olabiliyosun
Bol bol dua etmeye çalış bebegin içnde faydalı olacaktır.
buschy, canım bu endişelerin çok normal ama eminim bebeğinin bakımı yemesi altını ıslatması gibi durumlarda
tek başına başa çıkabileceksin, başa gelince çekilir derler ya, Rabbim verir sana onun gücünü başarısını.
ay inşallahhhh canım yaaabuschy, canım bu endişelerin çok normal ama eminim bebeğinin bakımı yemesi altını ıslatması gibi durumlarda
tek başına başa çıkabileceksin, başa gelince çekilir derler ya, Rabbim verir sana onun gücünü başarısını.
sorma ama heyecan yapılmıcak gibi değil ki tatlı heyecan bunlarrNe heycan he mutluluk hepimizin ağzı kulaklarında :)
tamam tıkadım kulaklarımı ona...ne bileyim heyecan yaptım şimdi bi de ben pek anlaşamam bebeklerle çocuklarla...kucağıma aldığım ağlar zırlar hemen ondan korkuyorum herhalde
İki arkadaşımda doğum yaptı bi seneyi geçmedi biri çocuk severdi biri hayatta çocuk sevmedi. Sevmeyen arkadaşım diyo ki hep ben nasıl bakıcım nasıl yapıcam tek başıma kucağıma alamam fln derdim kendi çocuğun olunca eğitim almıştın gibi herşeyi yapıyorum kendi çocuğumu içime sokasım geliyo ama hala diğer çocukları sevmiyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?