Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu baştan popoya uzunluğu yazıyo ya hergün onu okurken içim gidiyo... o popoyu ısıracağım günlerin hayaliyle yaşıyorum
iç çeke çeke bi hal oldum
Herkes günaydın kızlar :) dün gece hiç uyuyamadım karın ağrım var çok bi de belim ağrıdı nie acaba ya off ((

günaydın canım hayırdır ya çook mu yoruldun ki?:44:

Herşeyine razıyım da hep böyle mi sürecek sürekli gaz varmış gibi hep tuvaletim gelio

gaz sancısı da oluyomuş şükür ki bende o olmadı...ağrıların bi süre sonra hafifler ama ağır iş yasak artık...bebek büyüdükçe gene artacak ağrılar...gebelik takvimini girsene artık...

gaz sancısı da oluyomuş şükür ki bende o olmadı...ağrıların bi süre sonra hafifler ama ağır iş yasak artık...bebek büyüdükçe gene artacak ağrılar...gebelik takvimini girsene artık...

Evet çok haklısın dikkat etmem lazım :) ptesi bi daha teste gidecez o zaman gircem kızlar :)

görmedim cnm ofisteyım bi yandan çalışıyorm bi yandan size bakıyorum
İlk doktor randevusu nasıl geçio neler yapılıo diye sorcaktm

ben önceden tetkiklerimi yaptırmamıştım...daha önce geçirdiğin rahatsızlıklar kan değerlerin troid ihtimali idrar enfeksiyonları vs.. bunlar için 5 tüp kan-1 tüp idrar aldılar.o gün ultrasona girdim keseyi görememiştim:26:iki gün sonra gel hem sonuçları alırsın hem bi daha bakarız dedi...iki gün sonrası gittim gördük keseyi...yani keseyi görüyosun sadece bebek onun içinde görünmüyo henüz...kalp atışını duymaya iki hafta sonra gel diyo doktorun sana vitamin ilacı veriyo... kalp atışını duymaya gittiğinde kesenin içinde belli belirsiz leke şeklinde görünüyo bebek.sonrasını görücez bakalım 20sinde gidicem

Bu il zamanlarda yormamam gerek dimi ya eşimin halası doğum yapacaktı oraya gittik geldik ondan böyle oldu sanırım bi de hala beslenmemi oturtamadım açıkcası

Evet çok haklısın dikkat etmem lazım :) ptesi bi daha teste gidecez o zaman gircem kızlar :)

yorma tabi ya...tutunma aşamasında annesi şu ilk 3 ay bitene kadar çok çok dikkatli ol...ondan sonra istesen de dikkatsiz davranamıcaksın çünkü karnın şişmiş olcak bebeğini iyiden iyiye hissedeceksin

Maraton koşusu gibi kız ama herşeye deger inş. hiç bişe çıkmadan gelirim bende troidle ilgili olarak kullandığım o hapın etkisi olursa diye ddüşünüyorum kara kara Rabbime emanet

Maraton koşusu gibi kız ama herşeye deger inş. hiç bişe çıkmadan gelirim bende troidle ilgili olarak kullandığım o hapın etkisi olursa diye ddüşünüyorum kara kara Rabbime emanet

bebiğimi ilk öğrendiğimde hemen gebelik takvimi girmiştim ve takvimim senin bugünkiyle aynıydı...vayy be nasıl geçiyo günler... bir hafta sonrası gittim muayeneye ve göremedim...tam 24 nisan çarşambaydı bebğimi öğrendim 29 nisan p.tesi günü gittim göremedim.2 mayıs perşembe gördüm

Kuzum şimdi gördüm sarı bi akııntı var bu normal mi ? bilgin varmı

Kuzum şimdi gördüm sarı bi akııntı var bu normal mi ? bilgin varmı

akıntıların sarı bej tonlarında olabilir bu normal ve yoğun olacak günlük ped kullan hava alanlarından sık sık da değiştir...enfeksiyona karşı dikkatli ol çamaşırını temiz tutmanın tek yolu ped...çalışırken sürekli çamaşır değiştiremezsin...

Günlük ped normalde de kullanıyordum dedigin gibi çamaşır temiz tutmanın baska yolu yok bütün gün oifsteyiz ama bu sarı akıntı ilk kez görüyorum inş önemli bişe dğildir

Günlük ped normalde de kullanıyordum dedigin gibi çamaşır temiz tutmanın baska yolu yok bütün gün oifsteyiz ama bu sarı akıntı ilk kez görüyorum inş önemli bişe dğildir

Bende aynı dertten müzdaribim önce şeffaf akıntı vardı bugün biraz koyulaştı sürekli çamaşır değiştiriyorum korkuyorum bide enfeksiyon kapcam die Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin hayırlı gebelikler geçirelim bebişimşzi alalım sağ salim kucağımıza Allah tüm gönülden isteyenlere de versin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cnmm inşş Daha bebeklerimizi kucagımıza alıcaz o miss gibi süt kokusunu duyucaz meleklere güldükleri hallerini görücezz ayyyyyyyyyyyyy heycan bastı inşşşşşşşşşşşşş yaaaaff inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…