bilmem dikkat etmedim ama sanki bebek tutmuş gibi dikkatli davrandım ben dekızlar birşey danışmak istiyorum.
ovulasyon gününden hemen sonraki günlerde dikkat ediyormusunuz kendinize.
kayınvalidemin akrabasının geliniyle görüştük 2 gün önce.
ovulasyon gününden sonraki bir iki hafta için yatılı misafir bile kabul etmemiş mart ayında,
ablası gelecekmişti ailecek 2 günlüğüne,
uygun bir dille daha sonra gelin demiş,
misafire hizmet edeceği için ayakta kalıp yorulurmuş, bebek tutunamazmış.
hatta yola bile çıkmamış o günlerde. ve gerçekten şuan hamile, mart ayında hamile kalmış.
size sormak istediğim şu, ben hiç düşünmedim bu durumu,
yani ovulasyon günlerimde misafirim geldiğide oldu yatılı, gelmediği de oldu.
ben diyemem ablama sonra gel diye.
sizlerde dikkat ediyormusunuz o günlerde kendinize, mesela misafir kabul etmediğiniz oldumu böyle. kafam karıştı, acaba bu detaya bile dikkat etmelimiyiz ki
ayy öyle olmasın yaa...ben severim aslında çocukları bebekleri ama onlar bana karşı öyle olmazlar...anne olunca diğer çocukların gözünde de sevilesi bi tip olurum inşallah...ben her kesimle anlaşmak istiyorum da karşıdan gördüğüm tepki önyargılara sebep oluyo...:26:
komşumun bebeğini sevdim ayyy ne kadar tatlı maşallah ya bende istiyorum bana ne
kızlar birşey danışmak istiyorum.
ovulasyon gününden hemen sonraki günlerde dikkat ediyormusunuz kendinize.
kayınvalidemin akrabasının geliniyle görüştük 2 gün önce.
ovulasyon gününden sonraki bir iki hafta için yatılı misafir bile kabul etmemiş mart ayında,
ablası gelecekmişti ailecek 2 günlüğüne,
uygun bir dille daha sonra gelin demiş,
misafire hizmet edeceği için ayakta kalıp yorulurmuş, bebek tutunamazmış.
hatta yola bile çıkmamış o günlerde. ve gerçekten şuan hamile, mart ayında hamile kalmış.
size sormak istediğim şu, ben hiç düşünmedim bu durumu,
yani ovulasyon günlerimde misafirim geldiğide oldu yatılı, gelmediği de oldu.
ben diyemem ablama sonra gel diye.
sizlerde dikkat ediyormusunuz o günlerde kendinize, mesela misafir kabul etmediğiniz oldumu böyle. kafam karıştı, acaba bu detaya bile dikkat etmelimiyiz ki
Evet öyle olmasın boşver:) sen onlarda seni seviyorum da şımarma diye yüz vermiyorlardırben eminim mükemmel bir anne olacaksın
ben her çocuğu sevemiyorum ya niyeyse.. tatlı çocukları çook severim ama sevgimi pek gösteremem:44:Ayy sorma arkadaşların bebeklerini mıncıklar mıncıklar dişlerim kırılacak bir gün.bide benim anlaşamadığım bi tane çocuk oldu şimdiye kadar onunda 41 derece ateşi vardı ılık suya boğdum çocuğu o günden beri korkar benden yaklaşmaz:) çocuk gördüğü şebek palyaço gibi oluveriyorum ben:)))
6 ay kaldıııı
bilmem dikkat etmedim ama sanki bebek tutmuş gibi dikkatli davrandım ben deolabilir yani...hiç bu açıdan düşünmemiştim:26:
İyiyimmm bebeğimmm sen nasılsın bakiiimmm:)) özledik birbirimizi heee:)))
evet bende bu açıdan düşünmemiştim, böyle şeyler duydukça kendimi suçluyorum
acaba bu güne kadar bu detaylara bile dikkat etmediğim içinmi olmadı diye.
bu ayda olmayacak gibi hissettiğim için sanırım fazla hassaslaştım, ondan takıyorum galiba
neyse hayırlısı olsun.
Bi deyim var bunun için ama söylemeyecemKuzummm Allaha emanet tabiki önce gerekli önlemleri almak gerekir ama bu denli gerekirmi bilemiyorum ben mesela hiç beklemedigim bi anda hamile oldugumu ögrendim o zmana kadarda halı silmişliğim bile vardır şuan dikkatli haraket ediyorum ama bu kadar da değil Rabbime Emanet ettim Hayırlısı Allahtan :))
Allah bilir onu ya sen naparsan yap senin kader kısmetinde yoksa olmaz bence Allah'a emanet :))
Biz eşimle akşam eğlenmeye çıktık hopladık zıpladık sonuç ortada bi de sakınan göze çöp batarmış tatlım hakkında hayırlı olsun
yok bence suçluluk hissetme kimisi hiç beklemiyo da tutuyo...%100 dikkate bağlayamayız olayı sen içini fera tut vakti zamanı gelince verir rabbim inşallah...evet bende bu açıdan düşünmemiştim, böyle şeyler duydukça kendimi suçluyorum
acaba bu güne kadar bu detaylara bile dikkat etmediğim içinmi olmadı diye.
bu ayda olmayacak gibi hissettiğim için sanırım fazla hassaslaştım, ondan takıyorum galiba
neyse hayırlısı olsun.
bakalım biz nasıl olacaz 6 aylık olduğumuzda...bu arada 5 gün kaldı kontroleeeben her çocuğu sevemiyorum ya niyeyse.. tatlı çocukları çook severim ama sevgimi pek gösteremem:44:
evet
benim komşu 6 aylık hamile kızı olacak.. biraz önce konuştum da hiç yatamıyomuş
bende iyiyim güzelim valla özledik yaa
benim çocuk aşkım depreşti
inşallah iyi olur senin diğer ayların tatlım ya.. evet az kaldı göreceksin yaramazıbakalım biz nasıl olacaz 6 aylık olduğumuzda...bu arada 5 gün kaldı kontroleee
Offff sorma 38sim yaa çıldıracağım zaten ben çocuk delisiyim.her türlü bakarım.eltim hep der kayınvalideme çocukları sana bırakamam sende durmazlar anneme de veremem bu çocukları birtek seesozden e bırakırım duracaklarını ve iyi bakacağına emin olurum der:))
Şimdi bide çocuk isterken bebek görüp sevince bazen gözlerim doluyo(
tunaydın kuzucuklarımm nasılsımızz. bem yatıyorum kotuye gıttı ıyıce grıbımm mercımegıme iyi bir baslangıc yapamadım ananesız babasız ama cok mutlu oldugunu soyledı teyzelerım varrdedi sizlere selam soledi cok optu
tunaydın kuzucuklarımm nasılsımızz. bem yatıyorum kotuye gıttı ıyıce grıbımm mercımegıme iyi bir baslangıc yapamadım ananesız babasız ama cok mutlu oldugunu soyledı teyzelerım varrdedi sizlere selam soledi cok optu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?