Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmem dikkat etmedim ama sanki bebek tutmuş gibi dikkatli davrandım ben deolabilir yani...hiç bu açıdan düşünmemiştim:26:

Evet öyle olmasın boşver:) sen onlarda seni seviyorum da şımarma diye yüz vermiyorlardır ben eminim mükemmel bir anne olacaksın
komşumun bebeğini sevdim ayyy ne kadar tatlı maşallah ya bende istiyorum bana ne

Ayy sorma arkadaşların bebeklerini mıncıklar mıncıklar dişlerim kırılacak bir gün.bide benim anlaşamadığım bi tane çocuk oldu şimdiye kadar onunda 41 derece ateşi vardı ılık suya boğdum çocuğu o günden beri korkar benden yaklaşmaz:) çocuk gördüğü şebek palyaço gibi oluveriyorum ben:)))

Bi deyim var bunun için ama söylemeyecem Kuzummm Allaha emanet tabiki önce gerekli önlemleri almak gerekir ama bu denli gerekirmi bilemiyorum ben mesela hiç beklemedigim bi anda hamile oldugumu ögrendim o zmana kadarda halı silmişliğim bile vardır şuan dikkatli haraket ediyorum ama bu kadar da değil Rabbime Emanet ettim Hayırlısı Allahtan :))

ben her çocuğu sevemiyorum ya niyeyse.. tatlı çocukları çook severim ama sevgimi pek gösteremem:44:
6 ay kaldıııı

evet
benim komşu 6 aylık hamile kızı olacak.. biraz önce konuştum da hiç yatamıyomuş

bilmem dikkat etmedim ama sanki bebek tutmuş gibi dikkatli davrandım ben deolabilir yani...hiç bu açıdan düşünmemiştim:26:

evet bende bu açıdan düşünmemiştim, böyle şeyler duydukça kendimi suçluyorum
acaba bu güne kadar bu detaylara bile dikkat etmediğim içinmi olmadı diye.

bu ayda olmayacak gibi hissettiğim için sanırım fazla hassaslaştım, ondan takıyorum galiba

neyse hayırlısı olsun.

İyiyimmm bebeğimmm sen nasılsın bakiiimmm:)) özledik birbirimizi heee:)))

Allah bilir onu ya sen naparsan yap senin kader kısmetinde yoksa olmaz bence Allah'a emanet :))
Biz eşimle akşam eğlenmeye çıktık hopladık zıpladık sonuç ortada bi de sakınan göze çöp batarmış tatlım hakkında hayırlı olsun

haklısın canım, aklımın ucuna bile gelmez bu düşünce, ve bence de bukadar titizlenmemek gerekiyor bu durumda,

ama o hamile kalmış işte, öyle olunca ister istemez doğrumu yapıyor acaba diyorum içimden

Allah büyük, vardır hayırlısı hakkımızda.

haklısın canım, doğru bildiğimden şaşmamam lazım şu günlerde, malum hassasım

yok bence suçluluk hissetme kimisi hiç beklemiyo da tutuyo...%100 dikkate bağlayamayız olayı sen içini fera tut vakti zamanı gelince verir rabbim inşallah...

ben her çocuğu sevemiyorum ya niyeyse.. tatlı çocukları çook severim ama sevgimi pek gösteremem:44:

evet
benim komşu 6 aylık hamile kızı olacak.. biraz önce konuştum da hiç yatamıyomuş
bakalım biz nasıl olacaz 6 aylık olduğumuzda...bu arada 5 gün kaldı kontroleee

bende iyiyim güzelim valla özledik yaa
benim çocuk aşkım depreşti

Offff sorma 38sim yaa çıldıracağım zaten ben çocuk delisiyim.her türlü bakarım.eltim hep der kayınvalideme çocukları sana bırakamam sende durmazlar anneme de veremem bu çocukları birtek seesozden e bırakırım duracaklarını ve iyi bakacağına emin olurum der:))
Şimdi bide çocuk isterken bebek görüp sevince bazen gözlerim doluyo(

tunaydın kuzucuklarımm nasılsımızz. bem yatıyorum kotuye gıttı ıyıce grıbımm mercımegıme iyi bir baslangıc yapamadım ananesız babasız ama cok mutlu oldugunu soyledı teyzelerım varrdedi sizlere selam soledi cok optu

bakalım biz nasıl olacaz 6 aylık olduğumuzda...bu arada 5 gün kaldı kontroleee
inşallah iyi olur senin diğer ayların tatlım ya.. evet az kaldı göreceksin yaramazı

hah işte aynı ben ya..
inşallah en kısa zaman da gelir şu inatçı bebişlerimiz..
ben daha küçükken annesinin bakamadığı çocuğu susturuyordum
küçük kardeşimide ben büyüttüm yani çook tecrübeliyim:13:

oyyy oyyy oyyy bittim kız şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…