Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ben burda okuyodum uludağ ünide.okulu dondurdum çalışmaya başlamıştım eşim de gerçi o zaman sevgilimdi peşimden geldi iş buldu evlendik işi bırakmak istemedi eşim yerleştik kaldık..

ayy ne güzell aferimm eniştemize
allah bozmasıb murtluluğunuzu innşşş

ya ben birşey sorabilir miyim? hamileliğinizin ilk dönemlerinde idrarınızda bulanıklık fark etmişmiydiniz? ben bugün inanılmaz bir bulanıklık fark ettim. böyle br garip olmuş normalden çok farklı?

ya ben birşey sorabilir miyim? hamileliğinizin ilk dönemlerinde idrarınızda bulanıklık fark etmişmiydiniz? ben bugün inanılmaz bir bulanıklık fark ettim. böyle br garip olmuş normalden çok farklı?

bunu duymuştum güzelim böyle olduğun...bat günün geçti isem hemen bir kan tahlili yaptır yarın

temmuzda 26 ya gircem tatlım..sen kaç yaşundasın bakalım kanka
çok küçük görünüyosun fotoda da ondan sordum...ben de 22yi bitirdim 4 nisanda

ne araya girmesi canım aşk olsun her zaman bekleriz sorularını ve muhabbetini... canım o bulanıklık neyle alakalı bilmiyorum ama arada bende de oluyo...sen bi doktora git bence enfeksiyon da olabilir çünkü...bebek düşünürken bu rahatsızlık biraz sıkıntı verir canım...hatta epey...

bende ondan korktum walla ya... ama hamilelikle ilgili belirti olabilir mi diye meraklandım daha adetime var beklemek zorundayım malesef

ayy sen daha küçükmüşsün maşşallahh ne güzell anne olcaksın şimdide...
foto küçük olduğundan öle görünmüştür şekerim

bende ondan korktum walla ya... ama hamilelikle ilgili belirti olabilir mi diye meraklandım daha adetime var beklemek zorundayım malesef

güzelim bekleme biran evvel doktora git enfeksiyon varsa önce onun tedavisini tamamla ondan sonra devam et çalışmalara...tutsa bile bu seepten bebeğini kaybetme ihtimalin olabilir..bir ay geç olsun ama güç olmasın...

güzelim bekleme biran evvel doktora git enfeksiyon varsa önce onun tedavisini tamamla ondan sonra devam et çalışmalara...tutsa bile bu seepten bebeğini kaybetme ihtimalin olabilir..bir ay geç olsun ama güç olmasın...

böyle deyince korktum şimdi yarın hemen gidicem çok teşekkrler

böyle deyince korktum şimdi yarın hemen gidicem çok teşekkrler

rica ederim ama endişelenme çok...içini ferah tut inşallah yoktur bi sorun..ama ben de daha önce çok enfeksiyon geçirdim.tahlil sonuçlarında tek anladığım kelime "bulanık"tı..

bende evlenmeden önce zayıfcanaktımm yahu..boyum 170 kilom 51 di..şimdi 59 kiloyummmmilet hamilesin diue soryor göbek falan olunca

hepinize iyi geceler anne aday ve aday adaylarıı..öpüldünüzz

bende evlenmeden önce zayıfcanaktımm yahu..boyum 170 kilom 51 di..şimdi 59 kiloyummmmilet hamilesin diue soryor göbek falan olunca

ben de kocam bursaya taşınmadan önce öyle zayıftım boy benim de 1.70 benimki buraya bir geldi ben kilo almaya başladım sonra işi bıraktım sıkıntıdan gene kilo aldım nişan düğün stresi de beni zayıflatmaktansa şişirdi...14 şubatta evlendik 24 nisanda hamile olduğumu öğrendim şimdi kilom da boyuma ulaştı :26: tam 70 kilo oldum ve daha 3 aylık hamileyim!!!!

,ooo 14 şubatta evlenmek süper bir fikirr..
kuzum normal ilk hamileliklerde daha çok kilo alındığı söylenir..
ben şimdi hamilelik öncesi 3-4 kilo versem süper olcakk

canım benim koca gelir şimdi eli kulağındadır..bi duş alayım da mis mis karşılayayım boncuğumu:108::108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…