yok ben burda okuyodum uludağ ünide.okulu dondurdum çalışmaya başlamıştım eşim de gerçi o zaman sevgilimdipeşimden geldi iş buldu evlendik işi bırakmak istemedi eşim yerleştik kaldık..
ayy ne güzell aferimm eniştemize
allah bozmasıb murtluluğunuzu innşşş
kanka sen kaç yaşındasın???
ya ben birşey sorabilir miyim? hamileliğinizin ilk dönemlerinde idrarınızda bulanıklık fark etmişmiydiniz? ben bugün inanılmaz bir bulanıklık fark ettim. böyle br garip olmuş normalden çok farklı?
çok küçük görünüyosun fotoda da ondan sordum...ben de 22yi bitirdim 4 nisandatemmuzda 26 ya gircem tatlım..sen kaç yaşundasın bakalım kanka
ya ben birşey sorabilir miyim? hamileliğinizin ilk dönemlerinde idrarınızda bulanıklık fark etmişmiydiniz? ben bugün inanılmaz bir bulanıklık fark ettim. böyle br garip olmuş normalden çok farklı?
çok küçük görünüyosun fotoda da ondan sordum...ben de 22yi bitirdim 4 nisanda
ne araya girmesi canım aşk olsun her zaman bekleriz sorularını ve muhabbetini... canım o bulanıklık neyle alakalı bilmiyorum ama arada bende de oluyo...sen bi doktora git bence enfeksiyon da olabilir çünkü...bebek düşünürken bu rahatsızlık biraz sıkıntı verir canım...hatta epey...
bende ondan korktum walla ya... ama hamilelikle ilgili belirti olabilir mi diye meraklandım daha adetime var beklemek zorundayım malesef
ayy sen daha küçükmüşsün maşşallahh ne güzell anne olcaksın şimdide...
foto küçük olduğundan öle görünmüştür şekerim
güzelim bekleme biran evvel doktora git enfeksiyon varsa önce onun tedavisini tamamla ondan sonra devam et çalışmalara...tutsa bile bu seepten bebeğini kaybetme ihtimalin olabilir..bir ay geç olsun ama güç olmasın...
böyle deyince korktum şimdi yarın hemen gidicem çok teşekkrler
bende evlenmeden önce zayıfcanaktımm yahu..boyum 170 kilom 51 di..şimdi 59 kiloyummm milet hamilesin diue soryor göbek falan olunca
,ooo 14 şubatta evlenmek süper bir fikirr..ben de kocam bursaya taşınmadan önce öyle zayıftım boy benim de 1.70benimki buraya bir geldi ben kilo almaya başladım sonra işi bıraktım sıkıntıdan gene kilo aldım nişan düğün stresi de beni zayıflatmaktansa şişirdi...14 şubatta evlendik 24 nisanda hamile olduğumu öğrendim şimdi kilom da boyuma ulaştı :26: tam 70 kilo oldum ve daha 3 aylık hamileyim!!!!
,ooo 14 şubatta evlenmek süper bir fikirr..
kuzum normal ilk hamileliklerde daha çok kilo alındığı söylenir..
ben şimdi hamilelik öncesi 3-4 kilo versem süper olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?