Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavrummm hoşgeldinnn naberrr özledim 2 günde yahuuu

öff yarın pazartesi yaaa

öyle öfff deme kanka bizim topik için hayırlı oluyo hafta içleri...işten sıkılıp kendini topiğe atan mı ararsın kocayı işe gönderip topiğe atlayan mı ararsın....çok hareketli eğlenceli oluyo vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyo

walla kız bu topik olmasaydı nsl vakıt gecırırdım ozellıkle gece olsunda telefonu elıme alıyımda sohbet edeyım dıye bakıorum

walla kız bu topik olmasaydı nsl vakıt gecırırdım ozellıkle gece olsunda telefonu elıme alıyımda sohbet edeyım dıye bakıorum

gerçi akşam ve gece muhabbeti çok olmuyo ama...kocamı iş yerinden aradılar akşam gitti 11buçuk gibi dönerim diyo...baya burdayım ben daha

orası öyle şekerim ama pazartesi hastane çok yoğun oluyor yahuuuu

ayy bir insan kendi kendine nasıl nazar değdirir ya!!!!çok kızıyorum kendime maşallah da diyorum ama illa değiyo nazarım!!!kendimden başkasına da değdirmem zaten off ya!!!mide bulantım geçti epey demiştim bugün berbat bir gün geçirdim kaç kere lavaboya koştum sayamadım...ayrıca bu meşhur popo kemiği acım da son günlerde kayboldu diye seviniyodum..bugün öldümmmmmm!!!!bütün sorunlar kocam var diye mi patlak verdi acaba naz yapayım diye

hep öle olur zaten şekerim...yarında bebiş olsun anneanneye gidince hastalanırrr hep

gerçi akşam ve gece muhabbeti çok olmuyo ama...kocamı iş yerinden aradılar akşam gitti 11buçuk gibi dönerim diyo...baya burdayım ben daha

gunduz muhabbet cok donuyo gece de bılgılenmek amaclı her telden arastırma yapıorum kıtap vs . gibi

hep öle olur zaten şekerim...yarında bebiş olsun anneanneye gidince hastalanırrr hep

yandık desene!!!eşim de memlekete gideceğimiz zaman hastalanmıştı...düğünden sonra ilk gidişimizdi.arabaya bindiğimizde halsizlik vardı boğazları yanıyodu...yorgunduk konuşmadık pek yolda neyse vardık memlekete arabadan indik.annaneme gittik ilk olarak içeri bi girdi selamınaleyküm dedi ben bile şok oldum bakakalmışım noldu sesine diye....annanemle teyzem de bana kızıyo alır almaz hasta mı ettin damadımızı diye...kayın validem de bişey demedi ama o kim bilir ne düşünmüştür içinden...bizimkiler bile bu kadar tepki göstermişken...

hep dikkat etmişimdir kuzum hep öle oluo anneanneye gidince çocuklara hep bir hal oluyor...
eşin memur falanmı şekerim ondanmı gubettesiniz...kv ler iledemi farklı ildesinizz

hep dikkat etmişimdir kuzum hep öle oluo anneanneye gidince çocuklara hep bir hal oluyor...
eşin memur falanmı şekerim ondanmı gubettesiniz...kv ler iledemi farklı ildesinizz

yok ben burda okuyodum uludağ ünide.okulu dondurdum çalışmaya başlamıştım eşim de gerçi o zaman sevgilimdi peşimden geldi iş buldu evlendik işi bırakmak istemedi eşim yerleştik kaldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…