kanka naber yaaa
cnm Rabbım korur merak etme htrlarsan bn sırnktykn sularımz fln kesıldı kova kova su doldurdum kaldırdım onları memlekete gldm valız tasımak ona keza bır o kdr perısan yolculugumdan hıc bahsetmıyorum bıle meger bebısım varmıs bana tutunmus o kdr zorluklara ragmen hatta kuzenımın dugunu var 12cm topuklularla gobek atıcamAynen canım yaaa takmıcam kafaya ne yapayım olmazsa birdahaki aya inşallah
Slm KızLarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nasılsınızzzz yarın ilk kontrolume gidecem dua edin benim için inş keseyi ve beebgimin kalp aışlarını görüp duyabilirimm offff cok heycanlıyımmm :))))
hahahaaaa dur kız daha ne kalp atışı....kese göründükten iki hafta sonra duyulur görülür kalp atışı
cnm Rabbım korur merak etme htrlarsan bn sırnktykn sularımz fln kesıldı kova kova su doldurdum kaldırdım onları memlekete gldm valız tasımak ona keza bır o kdr perısan yolculugumdan hıc bahsetmıyorum bıle meger bebısım varmıs bana tutunmus o kdr zorluklara ragmen hatta kuzenımın dugunu var 12cm topuklularla gobek atıcambuschy cim napıyorsun bebısımız nasıllll
iyiyiz cnm sen nasılsınnn bnde yrn ilk kontrolume gıdıcem ama kese bıle goremem sanırım vajınal ultrasonla bakarda gorurse belkıı onuda ben ıstemıyorummSlm KızLarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nasılsınızzzz yarın ilk kontrolume gidecem dua edin benim için inş keseyi ve beebgimin kalp aışlarını görüp duyabilirimm offff cok heycanlıyımmm :))))
Yaaaaaaaaaaa ben hemen duymak istiyomkiiioff cok heycanlıyım kalbim pıt pıt atıoooo :)))
iyiyiz cnm sen nasılsınnn bnde yrn ilk kontrolume gıdıcem ama kese bıle goremem sanırım vajınal ultrasonla bakarda gorurse belkıı onuda ben ıstemıyorumm
iyiyim ben de nolsun iyi çalışmalar bakalımiyidir kankaa yaa..hafta sonu olunca çok giremedim...kırmızılaru uğurladım çalışma yaparım
bugünde halamlar bahçe aldılar oradaydık yorulmuşummsen nasılsın bebişimmm
seninki atsın da bebişinki duyulmaz dahaaaYaaaaaaaaaaa ben hemen duymak istiyomkiiioff cok heycanlıyım kalbim pıt pıt atıoooo :)))
iyi akşamlar güzellerim sohbetiniz bol olsun
iyidir inşallah tatlım perşembe günü görücez bakalım nasılmışşş
aaaa neden kuzummmmmmmmmmm yaaa((
hadı bklm ıyı haberler getır bızee napıomus fıstık selam sole bızden bol bolbebegım buyuyor heralde kasıgom bacagım agrıyorrr;s
aaaa neden kuzummmmmmmmmmm yaaa((
haa bırde fıkır anacıgıma katılıorum dusuk rıskı olabılıyormussdüşük riski artıyo canım vajinal ultrasonu pek önermiyolarr:26:
düşük riski artıyo canım vajinal ultrasonu pek önermiyolarr:26:
bıtanem bebel ypmadan once dr ye gıtmıstım bı baksın nevar ne yok hersey yolundamı dıe alttan muayene etmıstı onun etkısınden bayagı bı zaman cıkamadm ck rahatsız ettı nebılım ıcım tuhaf oluo dusundukce
Hanımlar merhaba,
Bugün 3. gün oldu pembemsi akıntı peçeteye gelmeye devam ediyor,karnım ve belim ara ara ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok hala
Off ne oluyor anlayamadım yaaa
BAT ım perşembe günü,daha 4 gün var yani,evde test yapsam,olsada çıkmaz ki değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?