Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm KızLarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nasılsınızzzz yarın ilk kontrolume gidecem dua edin benim için inş keseyi ve beebgimin kalp aışlarını görüp duyabilirimm offff cok heycanlıyımmm :))))

Aynen canım yaaa takmıcam kafaya ne yapayım olmazsa birdahaki aya inşallah
cnm Rabbım korur merak etme htrlarsan bn sırnktykn sularımz fln kesıldı kova kova su doldurdum kaldırdım onları memlekete gldm valız tasımak ona keza bır o kdr perısan yolculugumdan hıc bahsetmıyorum bıle meger bebısım varmıs bana tutunmus o kdr zorluklara ragmen hatta kuzenımın dugunu var 12cm topuklularla gobek atıcam buschy cim napıyorsun bebısımız nasıllll

Slm KızLarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nasılsınızzzz yarın ilk kontrolume gidecem dua edin benim için inş keseyi ve beebgimin kalp aışlarını görüp duyabilirimm offff cok heycanlıyımmm :))))

hahahaaaa dur kız daha ne kalp atışı....kese göründükten iki hafta sonra duyulur görülür kalp atışı

iyidir inşallah tatlım perşembe günü görücez bakalım nasılmışşş

iyiyiz cnm sen nasılsınnn bnde yrn ilk kontrolume gıdıcem ama kese bıle goremem sanırım vajınal ultrasonla bakarda gorurse belkıı onuda ben ıstemıyorumm

iyidir kankaa yaa..hafta sonu olunca çok giremedim...kırmızılaru uğurladım çalışma yaparım
bugünde halamlar bahçe aldılar oradaydık yorulmuşummsen nasılsın bebişimmm
iyiyim ben de nolsun iyi çalışmalar bakalım

Yaaaaaaaaaaa ben hemen duymak istiyomkiii off cok heycanlıyım kalbim pıt pıt atıoooo :)))
seninki atsın da bebişinki duyulmaz dahaaa

iyi akşamlar güzellerim sohbetiniz bol olsun

dayanamadık başladık muhabbete şimdiden nasılsın bebeğimmm

tehlikeli de zaten bebeğim...düşük riski artıyoo aman diiim sakın yaptırmayın zatenn

evdeki testte çıkmaz ama kan testinde çıkabilir inşallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…