- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Günaydııınnn Kızlaaarrr
Bol hamişli bir gün daha olsuuunnn
Günaydııınnn Kızlaaarrr
Bol hamişli bir gün daha olsuuunnn
günaydın tatlım nasılsın?
inşallah canım inşallah
hadi bakalım çalışmalara devam et bekliyoruz senden de bebiş haberini
Kızlar mide bulantısı ne zman başlar bana ara ara bulantı geliyor daha 4 haftalık ne zman başlar normal bulantı ve ne zmana kadar sürer bilen varmı ?
Günaydın şekerim tek kelime ile 'çok yorgunummmm'Kına bebek mevlüdü düğün hepsini hallettim şimdi iş başı
( Bu arada da çalışmalarda aksamadan devam)
Sen Nasılsın ?
yaa nedennnnkızlar ben bugün fazla giremem herhalde haber vereyim dedim..
kızlar acayip derecede h.sonu ve bugünde dahil olmak üzere bacak ağrısı yaşıyorum regl olucak gibi ve ağızda kuruluk
GÜNAYDIIIN HERKESEEEEE.....GEÇEN HAFTADAN DAHA BEREKETLİ Bİ HAFTA OLUR İNŞALLAH KIZLARR..EE NE VAR NE YOK BAKALIMMM
yaa nedennnn:84::84::84::84:
son zamanlarda çok boşladın ama biziii
bebişim kocaman oluyor farkettiniz mi gün gün ne kadar değişiyor geçen hafta 7.5 cm ken bu hafta 8 küsür cm olmuş :))) maşallah yerim ben onu
Caydin evet canım 13 aralık görünüyor ama doktor aralık başıda doğabilir dedi :))) bende 12 aralık doğsun istiyorum ilk işe başlama tarihim :)) ama 13 aralık doğarsa süper olucak 13.13.2013
Günaydın kızlar haftanızın tamamı mükemmel geçsin inşallah âmin
Hamile haberi alıp mutlu olmak istiyorsunuz ama benim bu ay da olmadı 38s im yeni bat 14 temmuz
günaydın canım eşim evde.. bide işlerimiz var halletmemiz gereken yoksa hiç boşlarmıyım ya burayı ve sizleri..aşk olsun yani
ben o kuruluğu çok yaşadım ve hala yaşıyorum ne kadar su içersem içeyim fayda etmiyordu batın yaklaştıysa bi test yaptır :))
özledim artık seni eşin evde olup duruyo giremiyosun sen de kıskanmaya başladım:26:
12.12 de çok mükemmel annem de açılışı benle 4.4de yapmış kapanış da 12.12canım ben de takip edip duruyorum seni bak bebişim biz de böyle olcaz iki hafta sonra diyorum..senin takvimin haftabaşı pazartesi galiba...bizim çarşamba...hem soldaki görüntü de değişcek sonundaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?