Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tatlım nasılsın?
inşallah canım inşallah
hadi bakalım çalışmalara devam et bekliyoruz senden de bebiş haberini

Günaydın şekerim tek kelime ile 'çok yorgunummmm' Kına bebek mevlüdü düğün hepsini hallettim şimdi iş başı

( Bu arada da çalışmalarda aksamadan devam )

Sen Nasılsın ?

Günaydın şekerim tek kelime ile 'çok yorgunummmm' Kına bebek mevlüdü düğün hepsini hallettim şimdi iş başı

( Bu arada da çalışmalarda aksamadan devam )

Sen Nasılsın ?

oyy kıyamam ya bide bugün çalışıyosun..
çalış çalış hepsi bebiş için
bende iyiyim çook şükür

kızlar ben bugün fazla giremem herhalde haber vereyim dedim..

bebişim kocaman oluyor farkettiniz mi gün gün ne kadar değişiyor geçen hafta 7.5 cm ken bu hafta 8 küsür cm olmuş :))) maşallah yerim ben onu

Caydin evet canım 13 aralık görünüyor ama doktor aralık başıda doğabilir dedi :))) bende 12 aralık doğsun istiyorum ilk işe başlama tarihim :)) ama 13 aralık doğarsa süper olucak 13.13.2013

Günaydın kızlar haftanızın tamamı mükemmel geçsin inşallah âmin

Hamile haberi alıp mutlu olmak istiyorsunuz ama benim bu ay da olmadı 38s im yeni bat 14 temmuz

GÜNAYDIIIN HERKESEEEEE.....GEÇEN HAFTADAN DAHA BEREKETLİ Bİ HAFTA OLUR İNŞALLAH KIZLARR..EE NE VAR NE YOK BAKALIMMM
kızlar ben bugün fazla giremem herhalde haber vereyim dedim..
yaa nedennnn:84::84::84::84:
son zamanlarda çok boşladın ama biziii

GÜNAYDIIIN HERKESEEEEE.....GEÇEN HAFTADAN DAHA BEREKETLİ Bİ HAFTA OLUR İNŞALLAH KIZLARR..EE NE VAR NE YOK BAKALIMMM

yaa nedennnn:84::84::84::84:
son zamanlarda çok boşladın ama biziii

günaydın canım eşim evde.. bide işlerimiz var halletmemiz gereken yoksa hiç boşlarmıyım ya burayı ve sizleri..aşk olsun yani

12.12 de çok mükemmel annem de açılışı benle 4.4de yapmış kapanış da 12.12 canım ben de takip edip duruyorum seni bak bebişim biz de böyle olcaz iki hafta sonra diyorum..senin takvimin haftabaşı pazartesi galiba...bizim çarşamba...hem soldaki görüntü de değişcek sonundaaaa

Gunaydın Kızlar Bugunki ilk randevumuza gitmek üzere heycanla bekliyoruz ...
Siz nasılsınız Ne var ne yok bebişlerimiz nasıl bakimmm
Bu arada gecen haftaki muallakda olanları çok merak ediyorumm haydiii söyleyin artık kaç kişi oldukkk ????

:1

özledim artık seni eşin evde olup duruyo giremiyosun sen de kıskanmaya başladım:26:

araba aldık kız ona uğraşıyodu ondan evdeydi
kıskanma kız yarın acısını çıkarırız olmadı diğer gün.. ben burdan vazgeçmem ki

ayyy bende seni takip ediyorum ne kadar olmuş diyeee

benim takvim ya cumartesi yada pazar değişiyor çünkü cumartesi 14+1 oldum tam çözemedim gerçi ama :))) senin kontrole az kaldı 20 siydi değil mi? Sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…