ooo hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım..ben de perşembe çok giremicem ya iyice özlerim diye dedim neyse madem yarın hasret gideririz bol bol
dur ben bakıvereyim senin haftabaşın ne zamanmış diye...ayrıca benim takvim de senin bana gösterdiğin cinsiyet yorumuna geldi bakkontrol de perşembe ayyy yaklaştıkça cinsiyet merakımın yerini sağ salim görelim düşüncesi alıyo inan ki....:26:dua edin bize dün bi de yüzüstü yatmışım sabah bi uyandım nasıl döndüm bilemedim.rahatsız da olmamışım nasılsa öyle yatmaktan..:26:
Yok üzülmeme fırsat kalmadı hayatım zaten ben tarihi battan geç yazdırmıştım bat günü gelmeden bat geldi:)))) a aaaa dedim kaldım ay acaba hamilemiyim bile diyemedim:)))walla evlendiğimde Nisan çocuğu yapacağım ben Temmuz'da hamile kalıcam diyordum sonunda orayageldim :))) hamilesin hislerine güvenirmiş inşallah canım benimteşekkür ederim güzelyüreğin için:))))
hahahhaha yok kız sen deki kızımmm az önce arayan sen deilmiydin ne bu böle on kere arıyosun evde yok dedim ya deeahahahahahaa offff öldüm gülmekden sen oglanı gece eve giriş saattide verirsin kızz oglum bak şu satte evde olacaksan olmazsan yedin ayvayıı aboooooooooooo Fena kaynana senii
Canımm inşallah sağolasın. Yaa Rabb'imin bi bildiği var diyorum geçen ay da gecikti fln hadi bakalım artık olursa olur olmazsa olmaz diyorum bu ayı değerlendirmedim zaten.5. Deneme de tırt oldu. Kısmet 6. Ya:)) sen kaçıncı denemede hamile kaldın peki kuzum??
erkek çocuğu diye akşamın 10larında 11lerinde dışarıda mı olucaktı bi de!!!akşam ezanında evde olucak biz öyle gördük!!!"anne hangi çağda yaşıyosun sen" derse de "benim çağım bu yavrum sen kendi çocukların olunca çağına çuğuna uygun bakarsın ben böyleyim" der geçerim...hahahaaa çok eğlenicem...arkadaşının doğum günü mü var saat 5'i iki dakika geçse terlikle bekliyo olucam elim de belimdeyakışır da kız bana öyle sert anne profili akşam yatakta kocama anlatırım oğlana şöyle yaptım böyle yaptım diye dalga geçer güleriz
korkma bişey olmaz ben kendimi kaç kez öyle buldum biliyon mu :)))) sol tarafa yatmak iyiymiş ama alışmayınca zor oluyor zamanla olacak bebeklerimiz daha küçük ya sorun teşkil etmez ilerde zaten istesekte o şekilde yatmamıza izin vermeyecek fıstıklar :))
bende kendime hep kış gelini olcam diyodum şubatta evlendim :)))) sende temmuzda hamile kalcan belkide duan kabul olacak bilemezsin ki herşeyin hayırlısı olsun inşallah
38s
hayırlı olsun canımm Rabbim kazasız belasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin inşallahhh
ahahahahhahahahahahaha sert anne ama alaycı anneee çok eglenceli olacakbi,de sana diklenecekkk abooooo bakhele eglenceye
Benim bi sürü sorunum vardı evlendigimde 2 ay dogum kontrol hapı kullandım etkisi bazılarında 6 ay sürüomus korurmus yani tam o altı ay bitii 7 . ayda hamile kaldımama deneme olaral 4 ay oldu cnm tam umudumu kestim amann olursa olurr off yeter dedim kısmet işte oldu kafaya takınca olmuyor... reLax olacaksın düşünmüceksin :))
doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. relax relax takılmam gerek
tunaydın kuzucuklr nslsnz. dr dn glyrm yrn sabh kan verıcem 12snde ogrenmstm dr hesap sasmasın dıye yrn yplm 48saatte olayı acısından hesaplama yptı 240 cıvarı ckması lazım dedı ultrasnda goremeyız daha yenı dedı ole kızlar ısteee
günaydın kızlarr.. ben hep burdayım ama pek yazmıyorummmbat 25 hazıran ama 2 gündür benım midem çok bulanıyo. ılk bulanmaya başladığında kayınvalidemlerdeydik. görümcem ne kadar huysuzlaşmışsın yemeklerden falan tıksınmezdin noldu dedi midem kötü dedim. 3 kere lavaboya koştum.. hamilemisin dedi yok değilim daha var dedm ama meraktan çatlıyorum.. :18::18: hamilelik belirtileri şimdiden başlarmı ki ? yoksa üşüttüm falan mi diye dşünüyorum. bilemedim.
kimilerinde belirtiler erken başlayabilir canım...sen haftaya bi kan testi yaptır derim ben
inşallah hamileyimdirrr... polikistik over sendromundan dolayı ilk önce doğurganlığımı kanıtlayayım istiyorum..çok heycanlıyım
değer düşük diye mi böyle sürekli kan alıyolar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?