Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
araba aldık kız ona uğraşıyodu ondan evdeydi
kıskanma kız yarın acısını çıkarırız olmadı diğer gün.. ben burdan vazgeçmem ki
ooo hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım..ben de perşembe çok giremicem ya iyice özlerim diye dedim neyse madem yarın hasret gideririz bol bol

dur ben bakıvereyim senin haftabaşın ne zamanmış diye...ayrıca benim takvim de senin bana gösterdiğin cinsiyet yorumuna geldi bak kontrol de perşembe ayyy yaklaştıkça cinsiyet merakımın yerini sağ salim görelim düşüncesi alıyo inan ki....:26:dua edin bize dün bi de yüzüstü yatmışım sabah bi uyandım nasıl döndüm bilemedim.rahatsız da olmamışım nasılsa öyle yatmaktan..:26:

eveeeetttthangi gün gidiyosunuz doktora bakalım???bu hafta kese müjdesi haftası olucak sanırımmm

Kuzum bugun gidiyorum doktora öğlende 12:40 da randevum var görebilecekmiyiz keseyi çok büyük heycan ve merak içerisindeyim

Bu arada Seninkide baya büyümüş sennkini gördükçe heycanım artıyor oglun olacak sanki senin ben öyle hissediyorum hyrlısı tabide ne bilim öyle hisettim bian :))

üzülme canım göreceksin bak olacak en yakın zamanda hissediyorum ben Rabbimin izni ile olacak

Yok üzülmeme fırsat kalmadı hayatım zaten ben tarihi battan geç yazdırmıştım bat günü gelmeden bat geldi:)))) a aaaa dedim kaldım ay acaba hamilemiyim bile diyemedim:)))walla evlendiğimde Nisan çocuğu yapacağım ben Temmuz'da hamile kalıcam diyordum sonunda orayageldim :))) hamilesin hislerine güvenirmiş inşallah canım benimteşekkür ederim güzelyüreğin için:))))

ayyy kalp krizi geçirtceeeniz banaaaainşallah canım sağlıklı olsun da babasına benzeyen yakışıklı bi delikanlıya kim hayır diyebilir kiiiii

ayyy kalp krizi geçirtceeeniz banaaaainşallah canım sağlıklı olsun da babasına benzeyen yakışıklı bi delikanlıya kim hayır diyebilir kiiiii

Sağlık en başta tabide bana senin oglun olacakmıs gibi gelior hep senin gibi böle tuttugunu koparan lafını sözünü esirgemeyen deli dolu bir yakışıklı Aboowwwwww bide çapkın olurmus kızlar sana şikayete gelirmiş ahahahhahahhaaa

günaydın kızlar bugün eşim gittikten sonra biraz fazla uyumuşum ilk defa şimdi evi toparlıycam size bir bakayım dedim .bugün yeni yamişlerimizden doktora gidiceklerimiz var güzel haberlerle gelin inşallah bekliyoruz

hamile olmadan son 2 ay bekleme yapmadan gelmişti benim batımda 2 ay düzzenli bekletmeden gelince sinir olmuştum düşünmeme hamilemiyim diye kurmama zman bile kalmamıştı amaaaaaaaaaaaaaaaaa 3. ayy ahh o üçünncüüüü m ayyyyyyy :))
Sabır kuzum kafan rahat olsun düşnme bile olursa olur diye bakarsan hyrlısıyla olur inş.....

ne gibi belirtiler oldu peki ve belirtiler nezaman başladı herkes bana diyoki hemen olmaz 3-5 ay sürer falan filan etrafımdakiler 4 aydada kalan var 3 aydada bilemiyorum ...

benim adetime 4 gün kala başlamıştı ama herkeste aynı olmuyor benim zaten midem çok hassastı herşeyde bulanıyordu yine aynısı oldu ağız kuruluğu çektim tam adet günümde evde test yaptım pozitif çıktı ben 7 ay filan uğraştım çocuk için hemen olmadı yani :))

yok ama burcu gereği lafını sözünü esirgemeye bişey beklemiyorum...babamız da oğlak gayet sakin oluruna bırakan iki seçenek sunduğunda her zaman farketmez diyen bişey olur ...bebek de oğlak olucak gibi büyük ihtimal...şikayete gelenler ergen kafalıysa çok pis davranırım şimdi bile tahammülüm yokken kim oluyo da yarım aklıyla benim oğlumu bana şikayet ediyoeli belinde bi kaynana olurum muhtemelen benim olanı uçan kuştan sakınırım ben

Eyvahh beyaaaa senin gelin yandıı gelin olana kadarki gecen süreyi düşünemiyorum bile ahahahahahahaha ogluna laf söyletmiyor yaw yok bence senin oğlan çapkın olacak gör bak heran biri arayacakk şeyyyy ulaşamadım daa evdemi acaba ahahahahaa

Koptummmmmmmmmmmmmmm Delirtcekler senii

arasınlar ben de gıcıklığıma "az önce çıktı kız arkadaşıyla sinemaya gidecekmiş gelince aradığınız söylerim kim diyeyim" derim

arasınlar ben de gıcıklığıma "az önce çıktı kız arkadaşıyla sinemaya gidecekmiş gelince aradığınız söylerim kim diyeyim" derim

hahahhaha yok kız sen deki kızımmm az önce arayan sen deilmiydin ne bu böle on kere arıyosun evde yok dedim ya dee ahahahahahaa offff öldüm gülmekden sen oglanı gece eve giriş saattide verirsin kızz oglum bak şu satte evde olacaksan olmazsan yedin ayvayıı aboooooooooooo Fena kaynana senii

Canımm inşallah sağolasın. Yaa Rabb'imin bi bildiği var diyorum geçen ay da gecikti fln hadi bakalım artık olursa olur olmazsa olmaz diyorum bu ayı değerlendirmedim zaten.5. Deneme de tırt oldu. Kısmet 6. Ya:)) sen kaçıncı denemede hamile kaldın peki kuzum??

gerçekten mi benim 2. ayım olucak bu sefer daha ii çalışıyoruz gün aşırı deniyoruz ozaman benim belirtiler psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…