- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
oyy kıyamam ya bide bugün çalışıyosun..
çalış çalış hepsi bebiş için
bende iyiyim çook şükür
ooo hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım..ben de perşembe çok giremicem ya iyice özlerim diye dedim neyse madem yarın hasret gideririz bol bolaraba aldık kız ona uğraşıyodu ondan evdeydi
kıskanma kız yarın acısını çıkarırız olmadı diğer gün.. ben burdan vazgeçmem ki
ayyy bende seni takip ediyorum ne kadar olmuş diyeee
benim takvim ya cumartesi yada pazar değişiyor çünkü cumartesi 14+1 oldum tam çözemedim gerçi ama :))) senin kontrole az kaldı 20 siydi değil mi? Sabırsızlıkla bekliyorum
Ovvvvvvvvvv bugun ne ka kalabalıkız böyleee :))))
eveeeetttthangi gün gidiyosunuz doktora bakalım???bu hafta kese müjdesi haftası olucak sanırımmm
üzülme canım göreceksin bak olacak en yakın zamanda hissediyorum ben Rabbimin izni ile olacak
1 temmuz daha var ama felaket baş ağrısı bacak ağrısı ağız kuruluğu yaşıyorum nedense
senin nezaman bat
Kuzum bugun gidiyorum doktora öğlende 12:40 da randevum var görebilecekmiyiz keseyi çok büyük heycan ve merak içerisindeyim
Bu arada Seninkide baya büyümüş sennkini gördükçe heycanım artıyor oglun olacak sanki senin ben öyle hissediyorum hyrlısı tabide ne bilim öyle hisettim bian :))
ayyy kalp krizi geçirtceeeniz banaaaa inşallah canım sağlıklı olsun da babasına benzeyen yakışıklı bi delikanlıya kim hayır diyebilir kiiiii
ben hamileyim canım 5 hafta oldu ondan yazdım bir haftadır ağız kuruluğu çekiyordum
Yok üzülmeme fırsat kalmadı hayatım zaten ben tarihi battan geç yazdırmıştım bat günü gelmeden bat geldi:)))) a aaaa dedim kaldım ay acaba hamilemiyim bile diyemedim:)))walla evlendiğimde Nisan çocuğu yapacağım ben Temmuz'da hamile kalıcam diyordum sonunda orayageldim :))) hamilesin hislerine güvenirmiş inşallah canım benimteşekkür ederim güzelyüreğin için:))))
ne gibi belirtiler oldu peki ve belirtiler nezaman başladı herkes bana diyoki hemen olmaz 3-5 ay sürer falan filan etrafımdakiler 4 aydada kalan var 3 aydada bilemiyorum ...
Sağlık en başta tabide bana senin oglun olacakmıs gibi gelior hep senin gibi böle tuttugunu koparan lafını sözünü esirgemeyen deli dolu bir yakışıklı Aboowwwwww bide çapkın olurmuskızlar sana şikayete gelirmiş ahahahhahahhaaa
yok ama burcu gereği lafını sözünü esirgemeye bişey beklemiyorum...babamız da oğlak gayet sakin oluruna bırakan iki seçenek sunduğunda her zaman farketmez diyen bişey olur ...bebek de oğlak olucak gibi büyük ihtimal...şikayete gelenler ergen kafalıysa çok pis davranırım şimdi bile tahammülüm yokken kim oluyo da yarım aklıyla benim oğlumu bana şikayet ediyo eli belinde bi kaynana olurum muhtemelen benim olanı uçan kuştan sakınırım ben
Eyvahh beyaaaa senin gelin yandıı gelin olana kadarki gecen süreyi düşünemiyorum bile ahahahahahahaha ogluna laf söyletmiyor yaw yok bence senin oğlan çapkın olacak gör bak heran biri arayacakk şeyyyy ulaşamadım daa evdemi acaba ahahahahaa
Koptummmmmmmmmmmmmmm Delirtcekler senii
arasınlar ben de gıcıklığıma "az önce çıktı kız arkadaşıyla sinemaya gidecekmiş gelince aradığınız söylerim kim diyeyim" derim
hamişle olmadan son 2 ay bekleme yapmadan gelmişti benim batımda 2 ay düzzenli bekletmeden gelince sinir olmuştum düşünmeme hamilemiyim diye kurmama zman bile kalmamıştı amaaaaaaaaaaaaaaaaa 3. ayy ahh o üçünncüüüü m ayyyyyyy :))
Sabır kuzum kafan rahat olsun düşnme bile olursa olur diye bakarsan hyrlısıyla olur inş.....
benim adetime 4 gün kala başlamıştı ama herkeste aynı olmuyor benim zaten midem çok hassastı herşeyde bulanıyordu yine aynısı oldu ağız kuruluğu çektim tam adet günümde evde test yaptım pozitif çıktı ben 7 ay filan uğraştım çocuk için hemen olmadı yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?