Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hep bir saat yattım eşim kalkmayayım diye göbeyime yatıyordu ama iiki yatmışım

evet canım enfeksiyon riski var aslında banyoyu bekletmemek lazım. idrar atılmalı mutlaka. ama ben uyuyakaldım yapcak bişey yok. inşallah bişey olmaz :18::18::18::18:

enfeksıyon mu? bunu ilkkez duydum genelde 1-2 saat kalkılmaması lazım diye biliyordum.....hatta ben bazen gece yapıldııgnda dırek uyuyordum ki kalkıp wc ye gıtmeyeyım dıye hemen.....neye inanacağımızı şaşırıyoruz bu yolda:44::44::44:

Hay maşallah kızlar valla hepiniz birbirinizden güzelsiniz 38s mi zaten görmüştüm. Ama topiğin kızlarının hepsi mi güzel olur yaaa

Aferim şehir kurmuş hanımlar ama beni unutmuşlar çok fena küstüm zaten acaip alınganım bu aralar

olur mu canım sen baş gebişsin...topikistanın en önemli derneklerinin başkanı yaniii

bebeğim sen topiğin tecrübeli hamişlerinden ve memurlarındansın

canım maalesef bende bilmiyordum ama öyle yatınca ertesi gün bir yanma başladı tuvalete gidince 1-2 gün yandı yaparken sonra bir akşam karnım bir ağrıdı hayatımda regl ağrısı dahil böyle ağrı yaşamadım sonra gece ateşim çıktı internetten araştırdım cinsel ilişkiden sonra oluyormuş hemen doktora koştum tabii ilaç verdi antibiyotik falan sonra anlattı işte böyle böyle yap diye ama korkma ilaç bitince geçer dedi çok şükür ilaç bitmeden geçti tabii ilacı bitirdim.

Herkeste olacak diye birşey yok tatlım benim başıma geldi belki size olmaz belki bi rdaha kalsam yarım saat bana da olmaz ama ben korkuyorum o yüzden kalmıyorum yıkayıp tuvaletimi yapıp yeniden yatıyorum artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…