canım ben ilk denemem de 15-20 dk yatmıştım ama snra idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gittim çalıştıktan sonra 8dk içinde tuvalete giderek küçük tuvaletini mutlaka yap dedi 10 dk dan sonra mikroorganizmalar yukarı çıkıyormuş efeksiyona neden oluyormuş. O yüzden ben 8 dk geçirmiyorum.
Tıbbı olarakta okuduğuma göre aslında 2 dk içinde spermler yumurtaya ulaşıyormuş yani yatmanın yararı veya zararı olmadığını belirtiyorlar.
ben hep bir saat yattım eşim kalkmayayım diye göbeyime yatıyordu ama iiki yatmışım
evet canım enfeksiyon riski var aslında banyoyu bekletmemek lazım. idrar atılmalı mutlaka. ama ben uyuyakaldım yapcak bişey yok. inşallah bişey olmaz :18::18::18::18:
koydum ya tatlım avatarda ki benim
sende göbiş koy :13::13::13:
kızlarr avatar yapmamışımahada yaptım benn gamzeli bebeq
ben de koyiiim mi fotoo
sağol canım benimMAŞALLAHH KAŞLAR GÖZLER NAZAR DEĞMESİNN CANIMMMMMM
güzelmişsin tatlımahanda beeeennn
Gözlerine inanamadı heralde güzelliği görünceee
Hay maşallah kızlar valla hepiniz birbirinizden güzelsiniz38s mi zaten görmüştüm. Ama topiğin kızlarının hepsi mi güzel olur yaaa
Aferim şehir kurmuş hanımlar ama beni unutmuşlar çok fena küstüm zaten acaip alınganım bu aralar
Hay maşallah kızlar valla hepiniz birbirinizden güzelsiniz38s mi zaten görmüştüm. Ama topiğin kızlarının hepsi mi güzel olur yaaa
Aferim şehir kurmuş hanımlar ama beni unutmuşlar çok fena küstüm zaten acaip alınganım bu aralar
enfeksıyon mu?bunu ilkkez duydum genelde 1-2 saat kalkılmaması lazım diye biliyordum.....hatta ben bazen gece yapıldııgnda dırek uyuyordum ki kalkıp wc ye gıtmeyeyım dıye hemen.....neye inanacağımızı şaşırıyoruz bu yolda:44::44::44:
olur mu canım sen baş gebişsin...topikistanın en önemli derneklerinin başkanı yaniii
kızzz her resimde farklı farklı görüyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?