Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kova olacak kadar erken almazlar sezaryene...oğlaklar çok iyidir bilmem mi...gelin kaynana toprağından olurmuş derler..o da ben gibi şanslı olucak oğlak erkeğine vararak ayyy hayali bile güzel kııızzz

ahahhaha ayy cok güldm hayaller gzelde ikiside erkek olursa napicik

Senin ne kadar kaldı ögrenmene :26:

günaydın kızlar

aranızda bankacı olan var mı cok acıl bir sorum olacak telefon bankacılıgındakı kadın anlamadı sinirlerim tepemde

hayırdır canım ne işin vardı.. ben staj yaptım bankada belki anlarım azıcık ucundan kıyısından:13::13:

iregl tarihine 4-5 gun varsa bellı olur normalde ,ama sen yinede bekle benn 8 gun kala verdım hüsran oldu cok acele ettım :)
bende bu gun denedim ne bileyim bi heycan warkı bilemezsiniz. Bu ay bi tuhafım ben. Kasığım ağrıyor sanki pıt pıt bsey var gibi. Ne bileyim bulantım var zaten. Birde kokular etkilemeye başladı havadan mı sudan mı yoksa bebiş mi var bilemedim tuhafım işte..

iş yerindeyim ki.. bu pc de hic fotom yok.. ama aldığımda sna gönderiimmmm

hayırdır canım ne işin vardı.. ben staj yaptım bankada belki anlarım azıcık ucundan kıyısından:13::13:

kredi kartıma ödeme yapacam dün kesıldı hesabım ,6 aydan berıde her ayın 14 ünde sigorta şirketinden kasko
ücreti kesiliyordu o ay ki ekstreme yansıyordu bugun yatırayım dedım baktım o borcu göremedım bekleyen provizyonlarda gözüküyo bu provizyona göre 14.06.2013 09:10 da cekılmıs gözüküyo ama ekstreme yansıyan bişiy yok yatırmayı düşündüğüm tutardan daha düşük bir dönem borcu cıkarmıslar aradım sordum anlattım ,cekılmıstır hesabınızdan dedı iyide ekstre detayından göremıyorum dedım arada böyle bir kaç muhabbet daha oldu kadın en iyisi ödeme yapmayın bıraz bekleyın dedı dedı :):)

şimdi 38 cim kredi kartıma ödeme yapayım mı yapmayayım mı :)

karısık olmadı dımı ya kadınada böyle anlattıysam anlamaması normal :)

iş yerindeyim ki.. bu pc de hic fotom yok.. ama aldığımda sna gönderiimmmm

tamam canım sen benim fotoya bak o zaman ekleyim.. sende sonra eklersin.. bizim topikteki kızların hepsini gördük şimdi sıra sende ondan soruyorum..

kızlar bir şey daha sorayım eger ilişkiyi gun içinde yasıyorsanız yatakta ne kadar süre kalıyorsunuz? ben çift çizgiyi gördüğümde 1 saat kaldım...hoş bunlar ufak ayrıntılar rabbim verecek olduktan sonra korunurken bile oluyor .....

onları bende yasadım test yapmadan önce,ya hu banyoyu temızlerken un helvası kokusu aldım en sevdiğim corbadan midem bulandı kasık bel agrısı oluyodu test yaptım hepsi gectı :):) ama bel kasık agrısı sürüyor hala regl tarıhıme daha var

ama sanırım psikolojık bir hamılelık gecırdım o aralar sımdı kafa rahat :)

canım ben dün tam 7 saat kaldım ama uyuyakalmışım o yüzden. yoksa yarım saatten fazla kalmam heman yaparım banyomu

ben 30 dakıka kaldım belımde yastıkla ama ,onların aslında bir önemı yok girmek isteyen sperm her türlü giriyor içeri :):) üzerine boşalıp ta hamıle kalanı biliyorum

evet karışık oldu biraz..
sen karışıklık olduğunu ve ekstre de olmayan borcunu söyle.. onlar düzeltirler.. sonra ödemeni yaparsın olur mu.. şimdi ödeme yaparsan sonra yine ödeme yapmak zorunda kalırsın..

canım ben dün tam 7 saat kaldım ama uyuyakalmışım o yüzden. yoksa yarım saatten fazla kalmam heman yaparım banyomu

ben 30 dakıka kaldım belımde yastıkla ama ,onların aslında bir önemı yok girmek isteyen sperm her türlü giriyor içeri :):) üzerine boşalıp ta hamıle kalanı biliyorum

aynen öyle valla.olacagı varsa oluyor.bende 1 saat kaldım.yastık falan koymadım ...1 saat zor dayandım zaten.....

canım ben ilk denemem de 15-20 dk yatmıştım ama snra idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gittim çalıştıktan sonra 8dk içinde tuvalete giderek küçük tuvaletini mutlaka yap dedi 10 dk dan sonra mikroorganizmalar yukarı çıkıyormuş efeksiyona neden oluyormuş. O yüzden ben 8 dk geçirmiyorum.

Tıbbı olarakta okuduğuma göre aslında 2 dk içinde spermler yumurtaya ulaşıyormuş yani yatmanın yararı veya zararı olmadığını belirtiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…