yok kova olacak kadar erken almazlar sezaryene...oğlaklar çok iyidir bilmem mi...gelin kaynana toprağından olurmuş derler..o da ben gibi şanslı olucak oğlak erkeğine vararakayyy hayali bile güzel kııızzz
günaydın kızlar
aranızda bankacı olan var mı cok acıl bir sorum olacak telefon bankacılıgındakı kadın anlamadı sinirlerim tepemde
bende bu gun denedim ne bileyim bi heycan warkı bilemezsiniz. Bu ay bi tuhafım ben. Kasığım ağrıyor sanki pıt pıt bsey var gibi. Ne bileyim bulantım var zaten. Birde kokular etkilemeye başladı havadan mı sudan mı yoksa bebiş mi var bilemedim tuhafım işte..iregl tarihine 4-5 gun varsa bellı olur normalde ,ama sen yinede bekle benn 8 gun kala verdım hüsran oldu cok acele ettım :)
iş yerindeyim ki.. bu pc de hic fotom yok.. ama aldığımda sna gönderiimmmmohh iyi bari profiline bi resmini kıyda göreyim kız seni merak ettim..
benimkiler geç uzuyor ya.. yay gibi mi hiç öyle bakmamıştım kız dur bi bakim kaşlarıma
estağfurullah bebeğim kafayı yedik ya yeni gelen bu topiktekiler sıyırmış deyip korkacaklar bizden
ahahhaha ayy cok güldm hayaller gzelde ikiside erkek olursa napicik
Senin ne kadar kaldı ögrenmene :26:
hayırdır canım ne işin vardı.. ben staj yaptım bankada belki anlarım azıcık ucundan kıyısından:13::13:
iş yerindeyim ki.. bu pc de hic fotom yok.. ama aldığımda sna gönderiimmmm
bende bu gun denedim ne bileyim bi heycan warkı bilemezsiniz. Bu ay bi tuhafım ben. Kasığım ağrıyor sanki pıt pıt bsey var gibi. Ne bileyim bulantım var zaten. Birde kokular etkilemeye başladı havadan mı sudan mı yoksa bebiş mi var bilemedim tuhafım işte..
kızlar bir şey daha sorayım eger ilişkiyi gun içinde yasıyorsanız yatakta ne kadar süre kalıyorsunuz? ben çift çizgiyi gördüğümde 1 saat kaldım...hoş bunlar ufak ayrıntılar rabbim verecek olduktan sonra korunurken bile oluyor .....
kızlar bir şey daha sorayım eger ilişkiyi gun içinde yasıyorsanız yatakta ne kadar süre kalıyorsunuz? ben çift çizgiyi gördüğümde 1 saat kaldım...hoş bunlar ufak ayrıntılar rabbim verecek olduktan sonra korunurken bile oluyor .....
kredi kartıma ödeme yapacam dün kesıldı hesabım ,6 aydan berıde her ayın 14 ünde sigorta şirketinden kasko
ücreti kesiliyordu o ay ki ekstreme yansıyordu bugun yatırayım dedım baktım o borcu göremedım bekleyen provizyonlarda gözüküyo bu provizyona göre 14.06.2013 09:10 da cekılmıs gözüküyo ama ekstreme yansıyan bişiy yok yatırmayı düşündüğüm tutardan daha düşük bir dönem borcu cıkarmıslar aradım sordum anlattım ,cekılmıstır hesabınızdan dedı iyide ekstre detayından göremıyorum dedım arada böyle bir kaç muhabbet daha oldu kadın en iyisi ödeme yapmayın bıraz bekleyın dedı dedı :):)
şimdi 38 cim kredi kartıma ödeme yapayım mı yapmayayım mı :)
karısık olmadı dımı ya kadınada böyle anlattıysam anlamaması normal :)
canım ben dün tam 7 saat kaldım ama uyuyakalmışım o yüzden.yoksa yarım saatten fazla kalmam heman yaparım banyomu
ben 30 dakıka kaldım belımde yastıkla ama ,onların aslında bir önemı yok girmek isteyen sperm her türlü giriyor içeri :):) üzerine boşalıp ta hamıle kalanı biliyorum
Benimde resmim olmadı hiç görmediniz bende mi koysamki foto
ne fotosundan bahsediyosunuz arkadaşlar ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?