• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok endişeliyim çok mutluyum çok karışığım:18:
korkuyorum onu hareketsiz görmekten:30:
heyecanlıyım bebeğimi ilk görüşüm olucak:46:
endişeliyim testlerin sonuçları nasıl çıkacak:18:
mutluyum sonunda tarih 20 haziranı gösterdi:52:
çok işim var ama elim ayağım tutmuyo ne yapacağımı şaşırdım..
kahvaltı yapmam lazım
duş almam lazım
kuaföre gitmem lazım
ütü yapmam lazım
hangi birini yapacağımı şaşırdım

haklısın canım geçen ay ben ilk ayım olmasına rağmen röntgen için kanda baktırdım ya negatif dedi bir tuhaf oldum ertesi sabah adet oldum ben de en azından 1-2 gün geçmeyi bekliycem diyorum bir dahaki ay için
işte bende bu yüzden yapmak istemiyorum kuzucum kendine iyi bak görüşürüz öpüyorum:54::54:
kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok endişeliyim çok mutluyum çok karışığım:18:
kahvaltı yapmam lazım
duş almam lazım
kuaföre gitmem lazım
ütü yapmam lazım

hiiç korkma tatlım sana çektiyse o şimdi halay çekiyodur annem beni görmeye gidecek diye:13::13:
sen hemen yapmaya başla bu saydıklarını anca biter işin:31::31:

işte bende bu yüzden yapmak istemiyorum kuzucum kendine iyi bak görüşürüz öpüyorum:54::54:

hiiç korkma tatlım sana çektiyse o şimdi halay çekiyodur annem beni görmeye gidecek diye:13::13:
sen hemen yapmaya başla bu saydıklarını anca biter işin:31::31:

bana kalsa şuan elime ütüyü alır kuaföre giderim yolda bişeyler atıştırarak
ütülenmesi gereken gömleğimle de duşa girerim
o kadar karışıkım
gerçekten öyle midir halay mı çekiyodur sıpa:64::64::64: manyak evlat ben burda endişeden öleyim o halay çeksin çok umursuz bişeymiş gamsız şey:51:

dur bari halaylık başka şeyler açayım ona da eğlensin :32::32: yada ne halayı ya kıvırsın içerde kalçayı bol bol da pp mi var kk mu var göstersin :1::1:

kahvaltı yapmam lazım
duş almam lazım
kuaföre gitmem lazım
ütü yapmam lazım

günaydınnnnn canlarııımmmmm:16::16::16: buschycim hiç endişelenme sakin ol stres yapma sağlıcakla kuzucuğunu göreceksinn el sallayacak sanaa:52::52:

o kadar karışıkım
gerçekten öyle midir halay mı çekiyodur sıpa:64::64::64: manyak evlat ben burda endişeden öleyim o halay çeksin çok umursuz bişeymiş gamsız şey:51:

oynak biişeyler çaalll:8::8::8::8:

o kadar karışıkım

alemsin buschy.. bebişin çok şanslı ki senin gibi deli dolu bi annesi olucakkkk :54: Allah bebişine de sana da sağlık sıhhat versin. hic telaş etme.. herşey cok güzel gecicekkkk sen merak etmeee :48:

alemsin buschy.. bebişin çok şanslı ki senin gibi deli dolu bi annesi olucakkkk :54: Allah bebişine de sana da sağlık sıhhat versin. hic telaş etme.. herşey cok güzel gecicekkkk sen merak etmeee :48:

inşallah ben de öyle istiyorum öyle hissediyorum aslında ama insan düşünmeden acaba demeden edemiyo...aaah aahhhh
gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
saat 2'ye kadar dayanmak nasılmış bir de bana sor
herkes bebişine bakıp dururken
bendeki heyecanı gel de bana soooorrrr :24::24::24:

Son düzenleme:
günaydın cici anne:52::52:
eşine söyledin mi kız:38:

söyledimm kızzz:38::38: yavrum yaa şoka girdi nasıl yani valla mıı ciddi misinnn deyip durdu gözünden yaş geldi sarıldıı sımsıkııı sonra korktu hemen otur sen diyo ay çok büyük mutluluk yaa anlatamam kelimeler kifayetsiz :49::49::52::52::52:

söyledimm kızzz:38::38: yavrum yaa şoka girdi nasıl yani valla mıı ciddi misinnn deyip durdu gözünden yaş geldi sarıldıı sımsıkııı sonra korktu hemen otur sen diyo ay çok büyük mutluluk yaa anlatamam kelimeler kifayetsiz :49::49::52::52::52:

ahhh yaa derin bi iç çektim yüzümdede bi tebessüm bakıyorum öyle..
gözümde canlandırdım bi an .. rabbim doğduğu günleride gösterir inşallah o ilk ağlamasını duyunca kim bilir neler hissedersin:16::16::16::16:

Back
X