Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dikkat et tatlım kendine
sende dikkat et. sende adetin ağrılı olur mu ? ikimizn de yumurtaları tembeldi.

benim 2 gün ağrılı olur.sonraki günlerde olmaz. sabahtan beri ara ara ağrım oldu.sol kasığımda özellikle batma şeklinde halada belim ağrıyo..hayırdır inşallah.sen de de böyle şyeler oluyor mu diye merak ettim.yarın ikimizinde bat günü yaa.inşallah beraber hamiş kalırız

cannııım çalışşş valla koyulmuş seninkisi deeee

ağrı var mı kasıklarında

evet canım iki gündür kasıklarımda batma oluyodu bide acayip baş dönmesi oluyodu.. bugün daha iyiyim gibi.
gelsin yumuşlarrrrr gelsin bebiiişşşleeerrr

heeee bide az önce beyaz bi sıvı geldi uzuncaaa aktı aşağıya doğru ama kopmadı sallandı durduuu

OOooooooooooooo yeni yeni çalışmalar başlamışmııııı neee

o zman halay çekek Tililililililililililililililililililililiili

teyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyy

benim sadece 2. gün belim ağrır ama rahat geçer genelde regl dönemim..
inşallah tatlım ya benim biraz belim ağrıyor ama düzensiz uykudan dolayı diye düşünüyorum..

hadi bakalım siz benden 2 gun öncesiniz :)

reglıne ne kadar kaldı cok yakınsa regl belırtısıde olabılır ama biz ıyıye yoralım :)
yok yaaa daha çooookkk var ki reglimeee. 9 temmuzdaaa taaa. :26::26:
hEYYYYYYYYYYY ben o akıntyla hamile kaldım kızzzzzzzz Aboooooooooo ra cebuk kocanı hemen gelsin

bende işteyim kısssss
akşam giderken fındık fıstık ne bulursam alayım bariiiii

evet kız yarın belli olur bizimki

yok yaaa daha çooookkk var ki reglimeee. 9 temmuzdaaa taaa. :26::26:

bende işteyim kısssss
akşam giderken fındık fıstık ne bulursam alayım bariiiii

rabbim gönlümüze göre versin inşallah yarın ben yokum ama insallah bir ara işten acabılırsem bakacam :):) yada kolay olsun siz bana mesaj atın

akrıl ne zaman yumurtladın canım sen

sakın yumurtlama bıttı diye calısmaları bıtırmeyın bnde maysta ovu testıyle calıstım hamıle kalmama buyuk katkısıoldu belkıde ama bn hesaplarıma bkrsak adete yakın zamanda hamıle kaixım yumurtlama gununde degılde ve vunu bircok kısıdede duydumm sıze nacizhane fikrimi sunayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…