Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baLLı muz yedir BaLlı süt içir
ooooo ben ona neler yedirip içirmemki kkııııssss
:112: :112: :112: :112:sonunda bende heyecan yaptım
hepberaber bu ay hamiş kalcaz topikçeee
rabbim gönlümüze göre versin inşallah yarın ben yokum ama insallah bir ara işten acabılırsem bakacam :):) yada kolay olsun siz bana mesaj atın

akrıl ne zaman yumurtladın canım sen

daha yumurtlamadımkiiii test kullanıyorum bugün 15. günüm testte koyu çıktı işte bayaaa. yakın yani ovulasynum

kızzlar ben dün gece rüyamda bembeyaz tenli siyah iri gözlü eşim gibi bir erkek bebek gördüm kiraz yediriyodumm çekirdeklerini ayıklayıp ay nasıl yiyordu yaa dudaklarını büzüte büzütee kalktım hemen kiraz yedimmmm

bu testler her eczanede vardır dımı bu ay olmazsam temmuzda bende öyle yapacam

Canım peki sende iki çizgide aynı koyulukta oldu mu?

Hımmm o zaman bu akşam ara vereyim cuma akşamı ve h.sonu yine çalışırım

ayy senin kızın olacak ya kiraz gibi dudakları olacak

senin döngün 33 gündü dimi canımmm :26::26:

kızlar dün gebelik testi yaptım meraklanıp çok sabırsısım bu ay ve tabiki negatif çıktı bütüm beklentilerim hayallerim umutlarım yok olup gitti içimdeki ses bu ay da fos diyor... kırmızıları görmeden umut kesilmez bunuda biliyorum .. Tedaviye baslamyı düşünüyorum ... 23 ünde bat ım.. kasıklarımda ağrı var adet olcak gbiyim akıntım çoğaldıofff

..................................................................

Son düzenleme:
canım ben internetten aldım eczanede pahalı oluyo galiba. gitti gidiyordan aldım ben

Bende internetten aldım.. Gitti gidiyor ertesi gün ücretsiz kargo ile geldi 20 tl

arastırırken gitti gidiyor cıktı ama benim almak ıstedıgım marka baska arastırmalarıma göre öyle yani :)

acele etme daha 9 aylık evlısın ki doktorlar 1 yıl deneme yapmadan bebek için tedavıye baslamazlar ha git bir muayene ol tabı ama bebek ıcın tedavı sımdılık erken

canım niye erken yapıyosun ya bak böyle üzülüyosun sonra
çook kızdım sana kuzucum ya
test kullanmak alışkanlık yaptı herhalde kız sende
moralini bozma tamam mı..

ümitsizliğe kapılma kuzum Herşey Allahtan Var bi Zmanı demekki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…