ooooo ben ona neler yedirip içirmemki kkııııssssbaLLı muz yedir BaLlı süt içir
:112: :112: :112: :112:sonunda bende heyecan yaptım
rabbim gönlümüze göre versin inşallah yarın ben yokum ama insallah bir ara işten acabılırsem bakacam :):) yada kolay olsun siz bana mesaj atın
akrıl ne zaman yumurtladın canım sen
ooooo ben ona neler yedirip içirmemki kkııııssss
hepberaber bu ay hamiş kalcaz topikçeee
daha yumurtlamadımkiiii test kullanıyorum bugün 15. günüm testte koyu çıktı işte bayaaa. yakın yani ovulasynum
sakın yumurtlama bıttı diye calısmaları bıtırmeyın bnde maysta ovu testıyle calıstım hamıle kalmama buyuk katkısıoldu belkıde ama bn hesaplarıma bkrsak adete yakın zamanda hamıle kaixım yumurtlama gununde degılde ve vunu bircok kısıdede duydumm sıze nacizhane fikrimi sunayım dedim
kızzlar ben dün gece rüyamda bembeyaz tenli siyah iri gözlü eşim gibi bir erkek bebek gördümkiraz yediriyodumm çekirdeklerini ayıklayıp ay nasıl yiyordu yaa dudaklarını büzüte büzütee kalktım hemen kiraz yedimmmm
ooooo ben ona neler yedirip içirmemki kkııııssss
hepberaber bu ay hamiş kalcaz topikçeee
daha yumurtlamadımkiiii test kullanıyorum bugün 15. günüm testte koyu çıktı işte bayaaa. yakın yani ovulasynum
bu testler her eczanede vardır dımı bu ay olmazsam temmuzda bende öyle yapacam
kızzlar ben dün gece rüyamda bembeyaz tenli siyah iri gözlü eşim gibi bir erkek bebek gördümkiraz yediriyodumm çekirdeklerini ayıklayıp ay nasıl yiyordu yaa dudaklarını büzüte büzütee kalktım hemen kiraz yedimmmm
canım ben internetten aldım eczanede pahalı oluyo galiba. gitti gidiyordan aldım ben
senin döngün 33 gündü dimi canımmm :26::26:
son iki aydır öyle canım. ondan önce 30 gündü :26::26::26::26:
cenk te güzel bir isim az ve öz noktalı harfi yok :):) söylenmesi kolay
15 16. gün ovülasyon a denk geliyo demekki.. sen testi takip etmeye devam et.. birde belirtileri akıntı , ağrı v.s.
canım ben internetten aldım eczanede pahalı oluyo galiba. gitti gidiyordan aldım ben
Bende internetten aldım.. Gitti gidiyor ertesi gün ücretsiz kargo ile geldi 20 tl
kızlar dün gebelik testi yaptım meraklanıp çok sabırsısım bu ay ve tabiki negatif çıktı bütüm beklentilerim hayallerim umutlarım yok olup gitti içimdeki ses bu ay da fos diyor... kırmızıları görmeden umut kesilmez bunuda biliyorum .. Tedaviye baslamyı düşünüyorum ... 23 ünde bat ım.. kasıklarımda ağrı var adet olcak gbiyim akıntım çoğaldı offf
Hahahah canim guldurdun beni cenk fransizca okudugunda 5 diyosun yani sayi olarak :)) c yi S diye okunuyo
kızlar dün gebelik testi yaptım meraklanıp çok sabırsısım bu ay ve tabiki negatif çıktı bütüm beklentilerim hayallerim umutlarım yok olup gitti içimdeki ses bu ay da fos diyor... kırmızıları görmeden umut kesilmez bunuda biliyorum .. Tedaviye baslamyı düşünüyorum ... 23 ünde bat ım.. kasıklarımda ağrı var adet olcak gbiyim akıntım çoğaldı offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?