• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzular günaydınnnn .... :16::16:

Bugün malum cuma olduğundan geçmişi okuyamadım.. 38s i merak ettim galiba yok kırmızılar :52::52::52:

en yakın zamanda aranızdayım işlerimi toparlıyım hoopp burdayımmmm :16::16::16::54::54::54:

günaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu :31:

karamel canım inşallah rüyan çıkar:46:

bugün topikçe bomba gibiyiz:46::46::46:
inşallah kuzucum bakalım hafta sonunda da gelmez inşallah:52::52::52::52:
aynen öyle aman nazar deymesin topiğimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah canım senin için dua edicem ve nice isteyenler için:16::16::16::16:

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar maşallah enerjiniz bitmesin inşallah :nazar: Buschy canım kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum doğduğu günleri de görürüz inşallah 38s haber bekliyorum hala senden gelen giden olmaz inşallah :))

günaydın şekerim sana da hayırlı cumalar:3::3:

1 gün gecti demi 38s :31: darısı bizimde başımıza.. inşallahh bebiş salmıyordur kırmızılarıııııııı:31::32:
yok canım bugün bat günüm inşallah içerde bi yaramazlık yapıp muslukları açmaz:47::47::47:
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar maşallah enerjiniz bitmesin inşallah :nazar: Buschy canım kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum doğduğu günleri de görürüz inşallah 38s haber bekliyorum hala senden gelen giden olmaz inşallah :))

günaydın tatlım hayırlı cumalar...
aminn canım ikiz doğurup sizi geçmem lazım bi an önce:49::49::49::49:

yok canım bugün bat günüm inşallah içerde bi yaramazlık yapıp muslukları açmaz:47::47::47:

günaydın tatlım hayırlı cumalar...
aminn canım ikiz doğurup sizi geçmem lazım bi an önce:49::49::49::49:

bence de gerekli artık sana bi ikiz hep beraber paylaşılan şarkılarla göbek atarsınız

günaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu :31:

Bugün malum cuma olduğundan geçmişi okuyamadım.. 38s i merak ettim galiba yok kırmızılar :52::52::52:

en yakın zamanda aranızdayım işlerimi toparlıyım hoopp burdayımmmm :16::16::16::54::54::54:

günaydıııınnnn canlaaaaaarrrrrrr

hadi beklioz caydin yatcaz kalkcaz hooooop burdasıııınnn :32::32::32::32::32::32:

günaydın kuzucum hoşgeldin:38::38:
evet yokk:52::52::52:

aynen öyle aman nazar deymesin topiğimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah canım senin için dua edicem ve nice isteyenler için:16::16::16::16:
:

sağol bitanem iyi ki varsınız... maşallah benim bebiş yaşadı böyle iyi kalpli tatlı ve güzel teyzeleri var:21::21::21::21:

günaydın canlar :3::3::3:
fazla bekletme caydinim :34::34::34:

kızlar sizin yüzünüzden kk bağımlısı oldum bırakamıyorum sabah işe gelir gelmez açıyorum netten hemen giriyorum bu kadar olmaz kii amaa :))

kızlarrr bakın.....kaçıncı ayın içinde nasıl olunduğunu yazıyo :)

Eklentiler

• $hamilelik-evreleri-_n-244x300.webp
    $hamilelik-evreleri-_n-244x300.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 17
kızlar sizin yüzünüzden kk bağımlısı oldum bırakamıyorum sabah işe gelir gelmez açıyorum netten hemen giriyorum bu kadar olmaz kii amaa :))

aynen ben de öyleyim patron beni işten atsa yeridir:52::52:
bi de çocuk gibi numara yapıyorum klavyenin yanına bir fatura koyuyorum onu girermiş gibi yapıyorum gelirse:9::9::9::9:
b,r gün diyecek bu fatura kaç saatte giriliyor da Allah'tan çok işime karışmıyor:21::21::21::21:

sen ne diyosun ben farmville2 bağımlısıydım saat tuta tuta girerdim burayı keşfettikten sonra kurtuldum ondan buraya bağımlı oldum:52:

Back
X