tişiküüürr ideriiiimmm
kpss tercihi yapacaklar varmııııııııı. kılavuz yayınlandıııı![]()
ayy söylemesen aklımda bile yoktu hemen bakayım teşekkür ederim tatlım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tişiküüürr ideriiiimmm
kızlar ovulasyon dediniz de aklıma geldi şimdi bildiğiniz üzere ben ilacı mayıs ayının başında bıraktım ilaç kullanırken 28 günde bir oluyordum..öncesinde bekar olduğum için döngümü bilmiyorum..ilacı bıraktıktan sonraki ilk normal adetim 30. günde oldu.şimdi ben en yüksek doğurganlığımı kaç güne göre hesaplamalıyım sizce??
kızlar ovulasyon dediniz de aklıma geldi şimdi bildiğiniz üzere ben ilacı mayıs ayının başında bıraktım ilaç kullanırken 28 günde bir oluyordum..öncesinde bekar olduğum için döngümü bilmiyorum..ilacı bıraktıktan sonraki ilk normal adetim 30. günde oldu.şimdi ben en yüksek doğurganlığımı kaç güne göre hesaplamalıyım sizce??
allah sabır versin tatlım ya.. böylelerine hiç tahammül edemem bencanım hiç fena olmaz çileden çıkarıyor beni angut sanırım biraz kafa basmıyor diyorum ki müdür bey şu an yok not alayımmı aradığınızı diyorum yok almayın o zaman dedi ben de tamam dedim sonra siz müdüre benim aradığımı neden söylemediniz diyor gerizekalı
ben girmedim tatlım ya.. sen tercih mi yapacaksın?tişiküüürr ideriiiimmm
Offf hemen pazartesi olsunnnnnnnnnn bebeqimi çok merak ediyommmmmmm :18::18::18:
inş bu sefer görürürm Kesesinii Ölecem meraktan haaa![]()
not alma beni aklına kazı demek istemiş herhaldecanım hiç fena olmaz çileden çıkarıyor beni angut sanırım biraz kafa basmıyor diyorum ki müdür bey şu an yok not alayımmı aradığınızı diyorum yok almayın o zaman dedi ben de tamam dedim sonra siz müdüre benim aradığımı neden söylemediniz diyor gerizekalı
göreceksin bebeğim az kaldı...5+2 oluyosun o zamana görürsünOfff hemen pazartesi olsunnnnnnnnnn bebeqimi çok merak ediyommmmmmm :18::18::18:
inş bu sefer görürürm Kesesinii Ölecem meraktan haaa![]()
ayy söylemesen aklımda bile yoktu hemen bakayım teşekkür ederim tatlım..
allah sabır versin tatlım ya.. böylelerine hiç tahammül edemem ben
ben girmedim tatlım ya.. sen tercih mi yapacaksın?
ooo az kalmış yaa haftasınu hemencik geçer sonra bebişle görüşürsün ne güzel![]()
Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe
canım linkten son 3 ayın bat tarihini yaz bakalım döngün kaç gün çıkacak :26::26:
not alma beni aklına kazı demek istemiş herhalde![]()
allah sabır versin tatlım ya.. böylelerine hiç tahammül edemem ben
ben girmedim tatlım ya.. sen tercih mi yapacaksın?
off bende yapacaktım iyi oldu hatırlattınız tşk
ooo az kalmış yaa haftasınu hemencik geçer sonra bebişle görüşürsün ne güzel![]()
not alma beni aklına kazı demek istemiş herhalde
göreceksin bebeğim az kaldı...5+2 oluyosun o zamana görürsün![]()
ay teşekkür ederim bak bu işe yaradı şu anda yumurtlama dönemimde gözüküyorum.hmm çalışmalar başlasııııınnn![]()
ayyyyyyy yeteeeer takip edemiyorumm çalışamıyorum okumaktaaannn pes ediyorum:
rica ederim tatlım ne demek. unutan varsa diye yazdım bendeee.
evet sılacım yapacam tercih bizden 227 kiş alınıyo bakalım şansımaaa![]()
ay bendeee bendeeeee.![]()
bat tarihinden 14 gün önce en çok ihtimal olduğu gündür zaten doktorlar adetin 10. gününü hesapla o 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye girirn diyorlar
Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe
canım linkten son 3 ayın bat tarihini yaz bakalım döngün kaç gün çıkacak :26::26:
canım sen 28 güne göre hesaplayıp zamanı uzat bence. yani atıyorum 28 günlük döngüsü olanın 14. günde başlıyorsa yumurtlama sen o güne ağırlık ver ve 30 günlük döngüsü olanın çalışmaları sonlandırması gereken zaman göre devam et garanti olsun![]()
günler geçmio sanki hep cuma olsun pazartesi olmasın isterdim şimdiye kadar şimdide pazartesi diye kuduruyom Allah işte
Çok korkuyom kuzum ya yine göremezsem diye daha keseyi görmek marifet değil bide kalp sesini beklemem gerekio aglıcam stresdenn![]()
hepsi çok mühim kese de kalp atışı da ensesi burnu da kıpraşması da elleri de kolları da dötü deyine kaçtı ipin ucu
![]()
canım ben daha gitmedim doktora 6 hafta olmuş benimki hiç heyecan kalmadı ki bende ama
ayyyyyyy canım dua edin yaaa noluuuurrr uzun zamandır bekliyorum bunuuu. inşallah atanırım yaaaa :18::18::18:ayy kız kıyamam ben sana işte ne yaparsın mecburrr.. çenemiz düşük
inşallah o 227. kişi sen olursun![]()
o zaman biz sizi çok rahatsız etmeyelim bu aralar
ay teşekkür ederim bak bu işe yaradı şu anda yumurtlama dönemimde gözüküyorum.hmm çalışmalar başlasııııınnn![]()