• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyy gene uçmuş sayfa yaaaa. kapatcam valla kapıları gelenlere gelmeyin gidin başka yere dicem en sonundaaaa.:53::53::53::53:

Cnm bende sabırsızdım her ay iki gün bile gecikse gider hemen test yaptırrıdım sonuç husran haklısın aslında bırak bi kaç gün geçsin eşinide heveslendirme :50:

canım bugün batım olduğunu filan bilmiyor eşim.. hiç çaktırmıyorum ona..:32::32::32::32:

canım belirtilerini yazarmısın bizeeee. bide özellikle çalışma yaptığın bi gün varmı. yumurtlama gününü falan takip ediptemi yaptııın. :8::8::8::8::8::8::8:

valla arkadasım pek bi belirti hissetmedim.bel ve kasık ağrısı standart zaten.adet olcam sandım bide çok uyur oldum onun dışında bişy yokto yani.yumurtlama dönemini de takip ettim yaa kaç aydır onla uğraşıyoz zaten:)) 9,11,13,14,17.günlere dikkat ettim işte.

öyle deme öyle deme zaten bi kaç gündür sıkıntılı alt takım :9: korkarım ben

çok fazla su iç ve çişini tutma geçer...benim de önceden çok enfeksiyon geçirmişliğim vardı koruyamazdım kendimi ama şimdi ekstra dikkat ediyorum çamaşırlarımı yüksek ısıda ayrı yıkayıp bi de ütülüyorum:52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: Kızlar alemsiniz b.sayar karşısında gülüyorum görende manyakmıdır nedir dicek :9::9::9: Bayıldım bu fikree :9::9::9: Bağış toplamam lazım çünkü bizim bina 14 katlı :52::52::52: epey tül masrafı olacak :9::9::9::9:
haha sana fon açarız burada para toplarız :51::51:

yetişeeeeeeemmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiyoooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
aynennn ya ben de yetişemiyorum uf yaaa

valla arkadasım pek bi belirti hissetmedim.bel ve kasık ağrısı standart zaten.adet olcam sandım bide çok uyur oldum onun dışında bişy yokto yani.yumurtlama dönemini de takip ettim yaa kaç aydır onla uğraşıyoz zaten:)) 9,11,13,14,17.günlere dikkat ettim işte.

Hıımmm 2 günde bir çalıştın yani bende öyle inşallah tutmuştur...

Bu arada sayfa 1515 ti tabii ben yazana kadar değişmediyse... :9::9:

tamam tatlım teşekkürlerrr darısı başımızaaaa:16::16::16::16::16:

çok fazla su iç ve çişini tutma geçer...benim de önceden çok enfeksiyon geçirmişliğim vardı koruyamazdım kendimi ama şimdi ekstra dikkat ediyorum çamaşırlarımı yüksek ısıda ayrı yıkayıp bi de ütülüyorum:52:

ben de çok su içiyorum kiii bende çok dikkatliyim ama tekefonlara bakıyorum diye bazen tutuyorum kendimi

Back
X