• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooohhh çok şükürrrrr yedim yemeğimi karnım tok sırtım pek :16::16::16::16:
Allahım olmayanlarada ver amiiinnnnn:56::56:

ay keşke şu kpss olsa da özel sektörden kurtulsam gelecekteki bebişim de 1-2 yıl annesinden mahrum kalmak zorunda olmadan rahat rahat büyüse:16::16::16:ama imkansız puanım çok düşük benim tek şehir yazma şansım var ve azıcık tercih hakkım var:43::43::43:
anladığınız üzere KPSS tercihlerine dalmıştım..şimdi de yemek yiyeceğim..
öptüm sizi kuzucuklar :54::54::54:

ay keşke şu kpss olsa da özel sektörden kurtulsam gelecekteki bebişim de 1-2 yıl annesinden mahrum kalmak zorunda olmadan rahat rahat büyüse:16::16::16:ama imkansız puanım çok düşük benim tek şehir yazma şansım var ve azıcık tercih hakkım var:43::43::43:
anladığınız üzere KPSS tercihlerine dalmıştım..şimdi de yemek yiyeceğim..
öptüm sizi kuzucuklar :54::54::54:

tercih hakkın 30 değilmi canım senin. benim puanda düşük ama olsun boşver biz elimizden gelen en mantıklı tercihleri yapalım da gerisi kısmet artık. bebeklerimizin kısmetine ne gelirseee :16::16::16::16::16:

tercih hakkın 30 değilmi canım senin. benim puanda düşük ama olsun boşver biz elimizden gelen en mantıklı tercihleri yapalım da gerisi kısmet artık. bebeklerimizin kısmetine ne gelirseee :16::16::16::16::16:

tercih hakkı 30'da sadece bir şehirle kısıtlanınca sadece 10 tercih bulabildim..
aynen bu tercih bebişimin kısmeti için keşke olsa :16::16::16:

Back
X