ben kahvemi yaptım geldim ama var ya o tozu kaşık kaşık yiyesim geldiiii![]()
hoş geldin canım afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok acıktım ama bulantıdan yiyemiyorum yemekhanede tavuk ızgara varmış o ayrı bi bulantı yaptı zaten
ayyy:120::120:
haaa kızlar bu arada nub teorisi topiğine bebişimn fotosunu koydum tahmin istedim...bi kişi girmiş erkek gibi demiş![]()
o neymiş öylee acaba çok ilginç
ayyy:120::120:
haaa kızlar bu arada nub teorisi topiğine bebişimn fotosunu koydum tahmin istedim...bi kişi girmiş erkek gibi demiş![]()
ooooohhh çok şükürrrrr yedim yemeğimi karnım tok sırtım pek
Allahım olmayanlarada ver amiiinnnnn![]()
amin canım afiyet olsun göbişin bebiş dolsun
amiiiiinnnnn canım yaaaa.bi hamiş olarak senden bol bol dua bekliooozzz![]()
Söylüyorumda inanmıyorsun
![]()
ben kendimi erkeğe hazırladım zaten bebeğim ama bilimsel bişeyler de arıyo insan![]()
O degilde benmkide oglan olursa![]()
ay keşke şu kpss olsa da özel sektörden kurtulsam gelecekteki bebişim de 1-2 yıl annesinden mahrum kalmak zorunda olmadan rahat rahat büyüseama imkansız puanım çok düşük benim tek şehir yazma şansım var ve azıcık tercih hakkım var
anladığınız üzere KPSS tercihlerine dalmıştım..şimdi de yemek yiyeceğim..
öptüm sizi kuzucuklar![]()
tercih hakkın 30 değilmi canım senin. benim puanda düşük ama olsun boşver biz elimizden gelen en mantıklı tercihleri yapalım da gerisi kısmet artık. bebeklerimizin kısmetine ne gelirseee![]()
ikinciler ikimizn de kız olmak zorunda o zaman....benim kız senin oğlana senin kız benim oğlana...