Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heheehe alıntı biraz karışmış sanki
ayy aynı tarihte evlenmişiz inş. benimde bebişim gelir göbüşüme yaaa ne güzel hediye vermişsin tabiki daha güzeli olamazdı

iki gönderiye alıntı yapıp cevap vermemde sıkıntılar hala var inşallah sizin bebişinizde göbüşündedirrr

kızlar benim burnumda siyah noktolar çok belirginleşti cildim çok değişti bebek gibiydi önceden doktorum bioderma önermişti cildiye doktorum bu arada

dün eczaneye sordum kadın doğum uzmanına sorun öyle alın ben bişrye diyemem dedi gebelik düşündüğüm için bioderma dışında normal bir temzileyici falan alsam diyorum bugün siz nler kullanıyorsunuz

biz 2 yıl birlikte olduk ama ilk çıkma tarihinde evlendik oradan yırttık ama eşimme çok acıyorum..yılbaşı var sonra sevgililer günü var 1 hafta sonra doğum günüm var ondan 1 hafta sonra da evlilik yıldönümümüz var bu yıl mahvoldu adam
bu ayda bebiş olursa yine evlilik yıldönümümüzden hemmen sonra da bebişin doğum günü olacak kocişim bizden kaçmazsa iyidir:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım ben genelde elma sirkesiyle siliyorum gerçekten çok iyi geliyo cilde. bazende türk kahvesiyle yıkıyorum
bana doğal şeyler kullanmak daha mantıklı geliyo

ben herşeyi bıraktım tonikle bile temizlemiyorum zaten makyaj yapmadığım için gerek de kalmıyor sadece yıkıyorum...ama hiç de gerek kalmıyo insan güzelleşiyo sanki be

canım ben sebomed sabun ile yıkıyorum yüzümü

yIL dönümleri bitmezzzzzzzzzzzzzzzzz

canım ben sebomed sabun ile yıkıyorum yüzümü

Kızlarrr Avonda Kil maskesi varr ben onu çok begeniyorum oda dogal sayılır siyah noktalara ve gözeneklere bire bir yüzün yag oranınıda dengeliorr

ben de o zaman kadın doğum doktoruma gidene kadar (bu ay adet olursam hormon testine gidicem ) ben de sabun alıp onla atlatayım bu dönemi çok sinirlerimi bozdu bugün daha bir kötü geldim kendime

aa avonu yeni bıraktım maske de deneyeyim o zamna ya da acil olarak bugün kozmetikçiden alayım .

caydin canım hangi sabunu sebamedin seninki yeşil mi sabun

Son düzenleme:

şekerim ben evlenmeden önce stresten çok sivilce çıkmıştı tonik sürer gibi gülsuyu sürüyordum iyi geliyordu.belki siyah noktaya da iyi gelir bir dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…