- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
gerek de kalmadı zaten..inşallah caydin da gerek duymaz
ama bebişe lazımmmmmmm
:122::122::122::122::122::122:
ayy bilmiyorum ayy çatlıcam meraktan 10 güne kadar 9 doğururumm
ama bebişe lazımmmmmmm
heheehe alıntı biraz karışmış sanki
ayy aynı tarihte evlenmişiz inş. benimde bebişim gelir göbüşüme yaaa ne güzel hediye vermişsin tabiki daha güzeli olamazdı
bize bi tane yiğen yeter
sen 10 gün dişini sık inşallah hamilesindir yaaa
ovulasyon testi bile kullandın bu sefer olacak ben hissediyorum kuzucum
iki gönderiye alıntı yapıp cevap vermemde sıkıntılar hala varinşallah sizin bebişinizde göbüşündedirrr
Biz osmanla 7 senedir çıkıyoduk o benim ilk sevgilim ilk aşkım
2011 de nişanlandık askere gitti geldi10 ay önce resmi nikah oldu 7 ay öncede evlendik
şimdide bebegimiz olacakk şimdi siz tarih konuşurken farkettim
Ben ilk çıkma tarihimizimi kutlayayım isteme tarihinimi sözmü nişanmı asker dönüşümü dogum gunumu sevgililer günümü evlilik yıl dönümünümü nikah yıldönümünümü vs vs vs .... Aboooooooooooooo ne cok gün var beeeeeeeeeeeeeeeee
Hepsini yılbaşında kutyaak en iyisi masrafsızzzzzz
kızlar benim burnumda siyah noktolar çok belirginleşti cildim çok değişti bebek gibiydi önceden doktorum bioderma önermişti cildiye doktorum bu arada
dün eczaneye sordum kadın doğum uzmanına sorun öyle alın ben bişrye diyemem dedi gebelik düşündüğüm için bioderma dışında normal bir temzileyici falan alsam diyorum bugün siz nler kullanıyorsunuz
kızlar benim burnumda siyah noktolar çok belirginleşti cildim çok değişti bebek gibiydi önceden doktorum bioderma önermişti cildiye doktorum bu arada
dün eczaneye sordum kadın doğum uzmanına sorun öyle alın ben bişrye diyemem dedi gebelik düşündüğüm için bioderma dışında normal bir temzileyici falan alsam diyorum bugün siz nler kullanıyorsunuz
canım görünmüyo siteee. adını fiyatını söle sen ben bakim ordan
biz 2 yıl birlikte olduk ama ilk çıkma tarihinde evlendik oradan yırttık ama eşimme çok acıyorum..yılbaşı var sonra sevgililer günü var 1 hafta sonra doğum günüm var ondan 1 hafta sonra da evlilik yıldönümümüz var bu yıl mahvoldu adam
bu ayda bebiş olursa yine evlilik yıldönümümüzden hemmen sonra da bebişin doğum günü olacak kocişim bizden kaçmazsa iyidir:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım ben sebomed sabun ile yıkıyorum yüzümü
aaaa evet niye gözükmüyor ki
ateşölçer yazdım ilk çıktı
0a Aeg FT 4904 Ateş Ölçer ÜCRETSİZ KARGO**
markası yokmu canım ben bulamadım hala :26::26:
aa avonu yeni bıraktım maske de deneyeyim o zamna ya da acil olarak bugün kozmetikçiden alayım .
caydin canım hangi sabunu sebamedin seninki yeşil mi sabun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?