biz 2 yıl birlikte olduk ama ilk çıkma tarihinde evlendik oradan yırttık ama eşimme çok acıyorum..yılbaşı var sonra sevgililer günü var 1 hafta sonra doğum günüm var ondan 1 hafta sonra da evlilik yıldönümümüz var bu yıl mahvoldu adam
bu ayda bebiş olursa yine evlilik yıldönümümüzden hemmen sonra da bebişin doğum günü olacak kocişim bizden kaçmazsa iyidir:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
aa avonu yeni bıraktım maske de deneyeyim o zamna ya da acil olarak bugün kozmetikçiden alayım .
caydin canım hangi sabunu sebamedin seninki yeşil mi sabun
sevgililer gününde evlendik iki ay sonra beni doğum günüm ve taaaa aralığa kadar sakiniz.aralık sonunda bebişin ve eşimin doğum günü o kadarcık
Avonda yeşil kill maskesi var o çok iyi gelio bana çok temizliyo bide frahlatıyo Fresh bi havası var zaten bebeksi bi cild mmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrr
AEG FT 4904 canım markası :26:
sevgililer gününde evlendik iki ay sonra beni doğum günüm ve taaaa aralığa kadar sakiniz.aralık sonunda bebişin ve eşimin doğum günü o kadarcık
bunun satışı kapanmış canım yaaaabaşka bakayım bariii :26::26::26:
benim de cildim çok bebeksiydi herkes derdi ama yaşlanmaya başladım galiba ya 30 yaklaştıkça kötü etkiledi beni bir de stresliyim bu ara kendimi ihmal ettim
kaç yaşındasın ki cnm sen 30 yaklaştıkca derken 28 filanmi :26::26::26:
Ohh sizinki rahattttt osman diyor sevcan ben seni boşamazsam iyidir yawrummm bu ne böleee tarihlerden böö geldiibide artık yim yandı bebegimmmmmmmmmm
biz de 18 mayıs 2003 de çıkmaya başladık 17 kasım 2007 de sözlendik 03 mayıs 2008 de nişanlandık 31 mayıs 2009 da evlendik nikah tarihimiz de aynı salonda kıyıldı nikah .doğum günlerimiz 03 haziran eşimin benim ise 23 nisan :)
biz de 18 mayıs 2003 de çıkmaya başladık 17 kasım 2007 de sözlendik 03 mayıs 2008 de nişanlandık 31 mayıs 2009 da evlendik nikah tarihimiz de aynı salonda kıyıldı nikah .doğum günlerimiz 03 haziran eşimin benim ise 23 nisan :)
ya kutlamaya kalksak bizim de çok var 8 eylül 2003-9haziran 2005-11 aralık 2005-24 nisan 2011-5 temmuz 2011 ve daha pat diye aklıma gelemeyen niceleri ama ben pek hoşlaşmıyorum öyle kutlamalardan falan..bi kere iki kere kutlarsın da bu ne her yıl her yıl...aynı coşku falan olmaz ki...ondan düğünü biriyle kesiştirdik...
Aboo kızanıma bakk yaww tam tarih bliyorr benim tam tarih hatırllamam için tlf bakmam lazım
27 de doğru gidiyorum canım ya ama dolu 26 sayılırım
ha daha buna nişanı sözü falan katmadım yani....
Aboo kızanıma bakk yaww tam tarih bliyorr benim tam tarih hatırllamam için tlf bakmam lazım
tatlım bişi sorcam sen göçmen misin
hım bende 25 doldurucam bende yaşlanıorum
aboooooooo bu tarihler bitmezzz yawww unutalım gitsin
hafızam bu konularda iyidir eşim de çok şaşırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?