ben ayrı ayrı algılıyorum..domates SOSlu makarna ve KARAMELli dondurma canım çekiyo![]()
şimdi sen makarna dedin sos dedin ama olmaz ki eve gidince hemen makarna yapıcam ben kendime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ayrı ayrı algılıyorum..domates SOSlu makarna ve KARAMELli dondurma canım çekiyo![]()
Yokluğumu bile farketmemişsinnnnasıl olalım canım yaaaa sohbet kaldığı yerden devam sen gideli o kadar oldu mu yaaa ??
şimdi sen makarna dedin sos dedin ama olmaz ki eve gidince hemen makarna yapıcam ben kendime
Yokluğumu bile farketmemişsinnn![]()
Yokluğumu bile farketmemişsinnn![]()
ben de akşama yapayım bari....![]()
kızlar .... içimi ferahlattınız ? temennileriniz çok güzel inşallaholurum.
bende fazla ağır ev işi yapmayı düşünmüyorum...ağır olanalrı eşim yapar saolsun.çalışmalar başladığımızdan beri kocacım yapıyo![]()
adetim gelecekmiş gibi ikide bir wc yapıyom bakıyom yok bişi hayırlısı olsun bakalım
sizleri özlicem .... sizde beni özleyin.....dua edin inşallah.hamiş olurum amin :)))![]()
kızlar .... içimi ferahlattınız ? temennileriniz çok güzel inşallaholurum.
bende fazla ağır ev işi yapmayı düşünmüyorum...ağır olanalrı eşim yapar saolsun.çalışmalar başladığımızdan beri kocacım yapıyo![]()
adetim gelecekmiş gibi ikide bir wc yapıyom bakıyom yok bişi hayırlısı olsun bakalım
sizleri özlicem .... sizde beni özleyin.....dua edin inşallah.hamiş olurum amin :)))![]()
inşallaaaaaaaaahhhhhh canım hamiş olursun da geceleri bebek pışpışlamaktan uykusuz kalırsııınnnn
en güzel dua budur bence.![]()
Sen bide beni görseennnnnnadını gördükçe içim gidiyoooooo![]()
yaaaa tamam herkesin bebeği olsun ama geceleri uyuyan bebeklerimiz olsun çok güzel olsunlar yaramazlık yapsınlar ama bizi çok yormasınlar di mi
Yok şekerim yokkk.. abim yılbaşı akşamı 31 aralıkta gece 11 de doğmuş bende aynı gün gece 12 den sonra 1 ocak oluyor ya gece 2 de doğmuşuminşallah sonunuz da bize benzer....
yok ya birinizden biriniz mutlaka aralık sonu falandır...benim eşim de 22 aralık doğumlu ama 1 ocak diye almışlar....(ben de 22 aralıkta doğururum inşallah ama ben günü gününe alcam)
Girlsayse kimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiiii ben hatırlamıom tanıyan bilen varmı :26::26::26::26::26:
Yok şekerim yokkk.. abim yılbaşı akşamı 31 aralıkta gece 11 de doğmuş bende aynı gün gece 12 den sonra 1 ocak oluyor ya gece 2 de doğmuşum![]()
Sen bide beni görseennnnnnehehehe senin ismini de ben görünce canım fındık cekio
![]()
beni de eklemiş...sayfayı takip eden ama konuşmayan biri bence:26: