sende ona kabuğum diyorsun galibaaaaaaaa hiç kendimi öyle düşünmemiştim
eşim bana hep fındık dediği için artık bi besin maddesi olmaktan çıktı gözümde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende ona kabuğum diyorsun galibaaaaaaaa hiç kendimi öyle düşünmemiştim
eşim bana hep fındık dediği için artık bi besin maddesi olmaktan çıktı gözümde![]()
31 aralık gecesi doğur tam yılbaşı cocuğu olsun abimle ben gibiaha benim de beklenen doğum31 aralık napcaz bakalım
ama ben altta hiç görmedim ki ismini :18: sen kabul ettin mi kuzum :44:
bende ekliiim barikızlar bende arkadaşlık tekliflerini yeni gördüm yeni kabul ettim kusura bakmayın![]()
31 aralık gecesi doğur tam yılbaşı cocuğu olsun abimle ben gibi![]()
sende ona kabuğum diyorsun galibaaabizde sevgülüyken o bana çiçeeem derdi bende bööceem derdim
![]()
evet ya oğlak burçları çok uyumlu oluyorlar... ne güzelll keşke benimde cocuğum oğlak olsaydı..oğlak olsun da hangi gün olduğu çok da önemli değil![]()
merhaba kızlar.........ovulasyon testının fotosunu cektım bugun........bir bakıverın birazdan......
evet ya oğlak burçları çok uyumlu oluyorlar... ne güzelll keşke benimde cocuğum oğlak olsaydı..
inşallah inşallah.
ama ben bendeki belirtileri hamiş belirtilerine pek benzetemedim .hamiş olanlardan böyle olan varmı arznıda varsa merak ettim.merak işte elden bişi gelmeyince![]()
Biz nişanlılık döneminde aşk'a terfi ettik normaldede genelde hep aşk dedim şimdi işi düşünce ciceeemm diyooaynen canım
ilk tanıştığımızda öyle kaldı öyle devam ediyo işte![]()
merhaba kızlar.........ovulasyon testının fotosunu cektım bugun........bir bakıverın birazdan......
Biz nişanlılık döneminde aşk'a terfi ettik normaldede genelde hep aşk dedim şimdi işi düşünce ciceeemm diyoo![]()
aaaahh ahhh bizde nişanlıylen bana balım derdi hayatımın anlamı derdii güneşim derdiiii. ama şimdiiii
sadece aşkım canım. dün kızdım zaten bana hiç balım demiyosun sevmiycem seni artık dedim![]()