canım benim çok sevindim senin adına ben annemi görmeyeli nerdeysa 1 sene olacak çoookkk özledimmm
aahhh bilmez miyim benim de senelerce görememişliğim var annemi...çok zor çok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok sevindim senin adına ben annemi görmeyeli nerdeysa 1 sene olacak çoookkk özledimmm
kızlar ben çıkıyorum bırazdan mesai biticekkk.. pazartesi inşallah benim kırmızılar gelmezde kan tahlili yaptırırım da yüksek yüksek değerlerim cıkarda bebişim benimledir inşallahhh.. dualarınızı eksik etmeyin.. h sonu giremem büyük ihtimal hepicinizi cokk seviyorum.. kendinize ve bebişlerinize göbişlerinize heepp iyi bakınnnnnnn![]()
hoşbuldum canım bişeyler yesene aç kalma yaSize yetişemiyorummm
Yeni gelen CanLar!!!!! Hoşgelmişsinizzz Sefalar getirmişsinizzz
Cokkkkkk acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!![]()
kızlaaaaarrrr annem ve kardeşlerim geliyomuş %80 heeeyyyyyyooooooo
4 senedir bursadayım bi çeyiz sermeye gelmişti 4 ay önce bi de şimdi gelicek işte...benim için ne kadar önemli olduğunu anlatamam!!!!!![]()
çook sevindim tatlım ya ne güzel hasret giderirsiniz![]()
evet bol bol da naz yaparım...ama ben annemle aynı evde kaldım mı hep koynunda yatardım en azından öyle dinerdi hasretim...bu sefer farklı olcak...:26:
evet bol bol da naz yaparım...ama ben annemle aynı evde kaldım mı hep koynunda yatardım en azından öyle dinerdi hasretim...bu sefer farklı olcak...:26:
sılaaaammm o zaman hayır olsun diyeeeek. belkide anlatmaman gerekirdi o yüzden unutmuşsundurr:26::26::26:
buschy Allah kavuştursun canıııııım ne güzeeel bol bol hasret gideriinn![]()
bakın annemmmmm![]()
bakın annemmmmm![]()
bakın annemmmmm![]()
bakın annemmmmm![]()
benzetirler evet :)canım annene ne kadar benziosuuunnn :114::114::114::114::114::112::112:
hadi yaaaaynı eşimin halası ya çook benziyo![]()
ev küçük yeteri kadar kanepe de yok...koca yatkta kocam yalnız yatarsa da olmaz..neyse ayarlarım ben bişeyler....