Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm tatlım nasılsın ?slm nasılsınız arkadaşlar yenı hamılelerı tebrık edıyorum ınsallah hepımız bebeklerımızı sagsalım kucağımıza alırız ve darısı tum ısteyenlere olsun![]()
ayıp ettin hiiç olmaz mı yakında mastır yapacağımooooo futbol bilgisi de var bu baaayanıınnn![]()
tanımıyorum anlamıyorum her neyden bahsediyosan iyi bişeydir eminim....inanın hiç ilgi ve bilgimiz yok:26:biz kocamla başka bi dünyada yaşıyoruz sanırım
aynen messiyi nasıl bilmezsin yaaa ufak çocuklaar messiiiiiiiiiiii diye dolanıyo ortalıklarda bizim yeğenler falanslm tatlım nasılsın ?
ayıp ettin hiiç olmaz mı yakında mastır yapacağım
Barcelona dan bahsediyorum kız..messi yi nasıl tanımazsın.. en iyi futbolcudur..
komik duruma düşeceğim bişey mi söyledim :26::26::26:
anaaammm alındıııııııııı :26::26::26:
yok kıs başka dünyada yaşıos dedin ya ona güldüm ben alınma aaa![]()
been kaçaaaaar kızlaaaaaar allaha emanet olun yeni haftada yeni güzel haberler almak dileğiyleee. 38s rüyalarda buluşuruz inşallahanladın sen onu. öptüüüm hepiniziii
![]()
ayy alemsin kız demek Google den baktın hemiduydum messi diye bi futbolcu olduğunu ama yolda görsem tanımam :26::26::26::26:
bende iyiyim çoook şükür tatlımiyim şekerim sen nasılsın
görüşürüz tatlım kendine iyi bak by bykızlar ben artık çıkıyorum yoksa gözlerimden olacağım çok öpüldünüz kendinize çok iyi bakın
yok bebeğim onu oynamıyorum zaten ronoldoyu sevmiyorum ben gıcık çook havalı yaa38s sen plastation da oynuyosundurr yawrum barcelona filannbende real madridle oynuyom ronoldooooooooooo
![]()
been kaçaaaaar kızlaaaaaar allaha emanet olun yeni haftada yeni güzel haberler almak dileğiyleee. 38s rüyalarda buluşuruz inşallahanladın sen onu. öptüüüm hepiniziii
![]()
kızlar dün eşim bunu paylaşmış facedengören de böyle sancak
![]()
sanmazsa zaten bi garip olur![]()
kızllaaarrr bende kaçıyorummm... H.sonu müjdeli haberler için girmeye çalışıcam
38 s cim özellikle senin içinHerkese iyi akşamlar hepinizi kucak dolusu ööpptüümmm
![]()
güle güle tatlım herkes kaçmaya başladııı![]()