• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama hiç böyle yapmıyo :26:gerçi dün biraz değişti..duvara çıktım oturdum aşağı zıpladım sonra ama yavaşça...neye ne kadar dikkat etmem gerektiğini ondan öğrenmem gerekiyomuş gibi ya duurrr ben indirirdim seni demez mi:27:şaşırdım hayret noluyoz dedim bebiği görünce değiştin dedim başka artık diyo:52::52::52:

ahahahahaa benimkide benle yarışıyo mubarek midem bulansa midesi bulanacak o derece :1::1::1::1::1::1::1:

ahahahahaa benimkide benle yarışıyo mubarek midem bulansa midesi bulanacak o derece :1::1::1::1::1::1::1:

aa yok canım hakkını yemiim gene öğüre öğüre girdiğim banyodan arkama bakmadan çıktığım zamanlarda bile yanımda ve arkamı toplamakta bir numara...ııyyy o çıkarsa ben temizleyemezdim:27:

kızllaaarrr bende kaçıyorummm... H.sonu müjdeli haberler için girmeye çalışıcam :16::16::16:

38 s cim özellikle senin için :16::16::16: Herkese iyi akşamlar hepinizi kucak dolusu ööpptüümmm :16::16::16::16:
sağol bitanem inşallah olmam da pazartesi test yaparım...
kendine iyi bak canım iyi akşamlar:38::38::38::38:

hey kızlar ne haber yine çok işim vardı öğleden sonra çıkmak zorunda kaldım geçmişi de okuyamadım merak ettim sorup çıkacağım..
38s ne alemdesin şekerim?başka önemli bir şey var mı kızlarrr???
iyidir güzelim senden??
yoook tatlım merak etme:52::52::52::52:

ama hiç böyle yapmıyo :26:gerçi dün biraz değişti..duvara çıktım oturdum aşağı zıpladım sonra ama yavaşça...neye ne kadar dikkat etmem gerektiğini ondan öğrenmem gerekiyomuş gibi ya duurrr ben indirirdim seni demez mi:27:şaşırdım hayret noluyoz dedim bebiği görünce değiştin dedim başka artık diyo:52::52::52:

hahahha o da iyiymiş kız.. sen naz yap bol bol eee kolay mı öyle baba olmak:32::32::32::32:

herkese merhaba;
nasılsınız arkadaşlar.1 haftadır yoktum. tatile gittik geldik. Ama hep tatilin bitmesini bekledim ilk defa. bugün doktora gittik ve keseyi gördük :) çok şükür Allahıma haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kalp atışını duyarsak rahatlıcam.
siz napıosunuz görüşmeyeli değişiklik yeni hamişler var mı ?

herkese merhaba;
nasılsınız arkadaşlar.1 haftadır yoktum. tatile gittik geldik. Ama hep tatilin bitmesini bekledim ilk defa. bugün doktora gittik ve keseyi gördük :) çok şükür Allahıma haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kalp atışını duyarsak rahatlıcam.
siz napıosunuz görüşmeyeli değişiklik yeni hamişler var mı ?

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
1 hafta yoksan çoook şeyler oldu yeni hamişlerde var
yakında haber alacaklar da var
ben çıkıyorum tekrar görüşürüz inşallah :54:

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
1 hafta yoksan çoook şeyler oldu yeni hamişlerde var
yakında haber alacaklar da var
ben çıkıyorum tekrar görüşürüz inşallah :54:

hoşbulduk canım amin inşallah. ay ben bu akşam bir haftalık yazışmaları nasıl okuyacam bilmiyorum ama mrk içerisindeyim :))
görüşürüz cnm kendine iyi bak.

Back
X