Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb canım ck güzel bir dygu olsa gerek sapa sağlam kucagına alrsn inş:)

slbzkrt ve rad kırmızıları görmüşsünüz sanırım olsun yinede üzülmek yok rabbim nasiplemiştir onun zamanını bol bol dua edin inşallah en kısa zamanda rabbim size ve tüm bekleyenlere nasip eder...

mrb canım ck güzel bir dygu olsa gerek sapa sağlam kucagına alrsn inş:)

amin canım inşallah sağ salim kucağımada alırım....evet aslında çok garip bir duygu ilk 2 gün şokun etkisindeydim bir durgunluk vardı üstümde inanama duygusu vardı bugün ikinciye gidip sağlıklı olduğunu duyunca mutluluğa dönüştüğünü hissettim rabbim hepinize nasip etsin inşallah...

kızlar bir de sonaydan haber alan var mı en son kanaması vardı doktor 10 gün rapor yazdı demişti inşallah iyidir bebeği...

amin..
yeniden kan mı verdin canım?

Amin canım evet gördük kırmızıları, senin adına çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

Bu arada ben çalışırken sayfa açık kalıyor hep, dikkat edenler varsa beni sayfaya saplandım kaldım sancak walla :)

Kızlar dün gelişmeleri sormuştum ama cevap veren olmamış Ailevi nedenlerden dolayı takip edememiştim Bu arada tam çalışmaları hızlandıracağım dönemde üzerinize afiyet bir grip oldum ki Allah düşmanıma vermesin. Sesim falan çıkmıyo. Öksürmekten hapşurmaktan ciğerlerim yerinden fırlayacak sanki. İlaçta kullanamıyorum

maalesef canım öyle oldu rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip etsin inş.durmak yok çalışmalara devam:))

bu arada da bebişin umarım çok sağlıklı bi bebiş olur ve sağ salim kucağına alırsın

Geçmiş olsun canım, tavsiyem, ayva yaprağı veya ayvanın kendisini kaynatıp suyunu içmen. Öksürüğe vs çok iyi geliyor, hem de bebeğinin güzel olmasını sağlıyormuş :) Çalışmalara devam et sen, bir an önce iyileşirsin inşaallah.

Teşekkür ederim canım. Paylaşımlarınızı takip etmek istiyorum ama işyerinde malesef 16:00 a kadar sadece sistemi açıyor. O yüzden mesaimin bitmesine 1 saat kala ancak takip edebiliyorum sizi. Akşamları da takip edemez oldum

Hımm doğrudur canım, benim eski işyerimde de öyleydi, 16dan sonra girebiliyorduk böyle sitelere. Biz burdayız, vakit buldukça gelirsin sen de sıkma canını

Hımm doğrudur canım, benim eski işyerimde de öyleydi, 16dan sonra girebiliyorduk böyle sitelere. Biz burdayız, vakit buldukça gelirsin sen de sıkma canını

Malesef Adalet Bakanlığı bizi çok düşünüyo saolsun. Aldıkları parayı helalinden kazansınlar sadece çalışsınlar diye UYAP sistemi dışında hiçbişeye izin vermiyo

Kızlar adetten tarihinden daha önce test yapıp pozitif gören var mı acaba? yani böyle bişi mümkün mü merak ediyorum

ben yazmıştım ama ne yazık ki hiç kimseden cevap alamadım adetime 4 gün var veeeeeeeeee
kan testin de hamiş old. öğrenim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar.öncelikle s38'e bu kadar umut dolu bir konu içinde bu kadar umut dolu kadını bir araya getirdiği için teşekkürler.sayenizde umut doldum.dün nöbetimde denk geldim konuya en başından tek kelime atlamadan okudum yazılarınızı resmen roman okudum hee:)ama bu kadar ardarda güzel haber almanızın sebebi bence herkesin birbirine umut vermesi bence.şimdi hemen beni de aranıza alın çünkü benimde umuda motivasyona ihtiyacım var:)) benim bat 18nisan ekler misiniz?

Canım öncelikle aramıza hoş geldin. benim de bat 19 nisan. Umarım ikimiz de arka arkaya günlerde iyi haberi veririz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…