Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kan testinde yanılma payı varmı 5 gün geçikti alt karın ağrısı az az mide bulantısı var göğüslerimde ciddi şiş

Son düzenleme:
Hoşbuldum hemde çok.teşekkür ederim mervecim:)şimdiye kadar çok stres yaptım ama bu ayın tadını çıkartacağım.tek isteğim yaklaşan zamanlarda test yapmamam için biri beni tutsun

arkadaşlar kan testinde yanılma payı varmı 5 gün geçikti alt karın ağrısı az az mide bulantısı var göğüslerimde ciddi şiş

Cnm kan testini yaptırdığın hastanenin laboratuvarına güveniyorsan pek yok gibi:/ ama geç döllenmelerde beta hcg de geç yükseleceği için beklemende yarar var.

ben yazmıştım ama ne yazık ki hiç kimseden cevap alamadım adetime 4 gün var veeeeeeeeee
kan testin de hamiş old. öğrenim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım tabrik ederim sağ salim kucağını alırsın inşallahhh

mrb öncelikle hoş geldin aramıza. asıl ben çoook tşk ederim sıkılmadan okuduğun için. listeye ekledim seni her zaman bekleriz

geçmiş olsun tatlım ya kendine dikkat et

sizler çalışıyorsunuz sanırım..bende eşimi kocacığımı yolladım açtım hemen:)

ben çalısıyorum valla :) oh evde olup elimde kahvem yatağımın içinde laptopda önümde olsa miss :) gerci evde olsam kızımla ugrasmaktan acamazdım o laptopu o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…