arkadaşlar kan testinde yanılma payı varmı 5 gün geçikti alt karın ağrısı az az mide bulantısı var göğüslerimde ciddi şiş
ben yazmıştım ama ne yazık ki hiç kimseden cevap alamadım adetime 4 gün var veeeeeeeeee
kan testin de hamiş old. öğrenim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar.öncelikle s38'e bu kadar umut dolu bir konu içinde bu kadar umut dolu kadını bir araya getirdiği için teşekkürler.sayenizde umut doldum.dün nöbetimde denk geldim konuya en başından tek kelime atlamadan okudum yazılarınızı resmen roman okudum hee:)ama bu kadar ardarda güzel haber almanızın sebebi bence herkesin birbirine umut vermesi bence.şimdi hemen beni de aranıza alın çünkü benimde umuda motivasyona ihtiyacım var:)) benim bat 18nisan ekler misiniz?
Kızlar dün gelişmeleri sormuştum ama cevap veren olmamışAilevi nedenlerden dolayı takip edememiştim Bu arada tam çalışmaları hızlandıracağım dönemde üzerinize afiyet bir grip oldum ki Allah düşmanıma vermesin. Sesim falan çıkmıyo. Öksürmekten hapşurmaktan ciğerlerim yerinden fırlayacak sanki. İlaçta kullanamıyorum
günaydııııınnnnn kızlar :)
günaydın canım..
yalnız nickleriniz zor, hitap etmekte zorlanıyorum:)
günaydıııınnn..
günaydııııınnnnn kızlar :)
herkese günaydınnnn
bugün erkencisiniz kızlar
sizler çalışıyorsunuz sanırım..bende eşimi kocacığımı yolladım açtım hemen:)
günaydın canım mesai başladı topiğe damladık hemen
okuyorum derken..okula mı gidiyorsun yani yoksa açıköğretim falanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?