ben artık nasip olduğuna kesinlikle inandım canım.. eğer rabbim nasip edecekse kimseyi beklemiyor veletler.. bu bahsettiğim arkadasım 8 yıllık evliydi.. artık dayanacak gücü kalmamıştı.. birde basından kötü bir doğum geçmişti. o yüzden tüp bebek istedi. ama doktor onada senin normal yollarla hamile kalman mümkün diyordu.. sadece mutlu olmalıyız.. cok şükür Allahıma..
birde ikizlere hamile kalan arkadaşım gün aşırı ilişkiye girdi.. bununda cok etkili oldugunu sanıyorum hamile kalmak için
inşallah yaa eşime söyleyemiorm bile yanlşsa die
ayyy bebegm inş inş hepmz nisanda hamileyz die bağısak burdan ya
günaşırı derken sabah mı? inşallah darısı başımıza :) çook şükür mutluyum rabbim herkesi mutlu etsin kalbine göre versin
BENide listeye alabilirmisiniz :))) BAT aslinda 22/3 du ..
Moralim yerle bir yaa, bozmicam dedim ama insan ister istemez etkileniyormus, dun yine test yaptim ama ogle vaktiydi gene negatieffffffffffff, anlamadim gitti yaa
sabah akşam yok... saatini sen belirle.. oda çalışan bir bayan.. bazen gece yapamamışlar. sabah erken kalıp kocasını uyandırıp beraber olmuşlar. bir gün atlamamış vallaama zaten kocamdan zorla cocuk peydahladım diyor. bu yumurtlama günü her kadına göre değişirmiş. doktor becerebiliyorsan gün aşırı yap demiş. oda denediği ilk ay hamile kaldı valla. hatta ikizlerin arasında bir gün var.. biri büyük biri küçük
kızlar afedersnz de bat ne demek?
günaşırı demek iki günde bir demek yani 1 gün atlamak.
yani 1 gün yapacaksın 1 gün yapmayacaksın:)
her gün sabah akşam demek değil:)
bende bu ay öyle yapicam :)
alemsin valla sen ne kadarlık evlisin
bence yumurtlama testi al ve yap.
tespit ettiğin gün ve ertesi gün olsun öncesi ve sonrası günaşırı da olur.
pko var demişsin, soğan suyunu denedin mi hiç?
çok faydalı olduğunu duydum..
bence yumurtlama testi al ve yap.
tespit ettiğin gün ve ertesi gün olsun öncesi ve sonrası günaşırı da olur.
pko var demişsin, soğan suyunu denedin mi hiç?
çok faydalı olduğunu duydum..
ağustosta 4 yıl olacak canım. ben bekarken kist cıkmıstı bende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım eritmek için. sonra evleninced iş ve evlilik otursun diye 2 yıl daha doğum kontrol içtim.. sonra bebek yapmaya karar verdik.. 1 senedir istiyoruz. doktorum yumurtlamamın iyi olduğunu hiç bir sorun olmadıgını söledi. benim kocam biraz inat onu doktora gönderemiyorum.. o yüzden bir süre kendi haline bırakmaya karar verdik.. bakalım bekliyoruz işte :26::26: yaza kadar olmazsa gitcekmişiz doktora, BEYim öyle dedii
gün aşırıda risk yok en azından dimi :) ayrıca ben kistim oldugu dönem soğan suyu içtim.. doktor nasıl yaptında kaybettin bu kadar cabuk kaybolmazdı bu dedi. ben sadece 2 ay içmeme ragmen temizledi içimde ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?