Amin cnm kist falanmı oldu bende kist olmuştu adetle birlikte attığımı söledi doktor
bat derken?? adet zamanımmı canım? 10 - 15 nisan arasında hasta olmam lazım benim..
Ben de 2 yıllık evliyim, 1 sene önce hamile kaldım, 8 haftalıkken bebğimin kalbi durdu, şimdi 1-2 aydır istiyoruz canım. Sen?
Benim bat 3 nisan bende aynen senin gibiyim, inşallah hamileyizdir
amin amin inş canım rabbm btn isteyenlere versn:)
gelecek adet tarihin canım onu sordum
Anladım cnm benimde yumurta rezervim azmış
amin canım amin bu ay dikkat et kendine o haberi wermeni çook istiyorum
nisan 12 diyelim ozaman.. gerci pek umudum yok ama umut fakirin ekmeği iştebenimde bir arkadasımda pko vardı canım. fakültede tüp bebek yaptırdı 2500 tl ye. şimdi hamileeee.. rabbim isteyen, hak eden, herkeseee versin insallahh...
Kızlar adetten tarihinden daha önce test yapıp pozitif gören var mı acaba? yani böyle bişi mümkün mü merak ediyorum
ayyy bebegm inş inş hepmz nisanda hamileyz die bağısak burdan ya
Cnm Allah bidaha böle şeyler yaşatmasın inş. tekrar hamile kalır sağlıklı bi gebelik gecirirsin bende 11yılık evliyim 1 tüp bebek 3aşılama denedim tutmadı hicbiri bu ayda aşılama yapacaz olmazsa uzun zaman tedavi olmayı düşünmüyorum
ekledim canım listeye :) umudunu hiç kaybetme. ben bütün tahlilleri yaptırdım normal bi şekilde hamiş kalabilirim adet düzensizliği filan da yok ama işte bizim ki biraz inatçı sanırım gelmiyor bi türlü
arkadaşlar dün 2 kez test yaptk arkadaşla silik çixgi çıktı arkadas hamilesn dedi sabah kalkınca yaptn sanki göremedm çizgi adetm 8 gün geckti sizce hamilemiim
arkadaşlar dün 2 kez test yaptk arkadaşla silik çixgi çıktı arkadas hamilesn dedi sabah kalkınca yaptn sanki göremedm çizgi adetm 8 gün geckti sizce hamilemiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?