Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar özellikle yediniz bişey falan var mı yani bebeğe yaricak neler olabilir? Herkezden bişiler öğrenmeye çalışıyorum da :)
eşine yarım saat öncesinden sert kahve içir... Keçiboynuzu pekmezi, fındık , fıstık yiyebilir... Ben birde süt içiyorum yumurtlamaya etkiliymiş![]()
eşine yarım saat öncesinden sert kahve içir... Keçiboynuzu pekmezi, fındık , fıstık yiyebilir... Ben birde süt içiyorum yumurtlamaya etkiliymiş![]()
Hehehehehehe canım saol ben zaten hamileyim şuanda :)ilk etapta neler yemem lazım die sormam lazımdı pardon :)
caydinim ezgi hamile o yüzden sordu bebeğe ne iyi gelir diye
hergün olmasa da arada bir omega 3 hapı atarım ve maden suyu içerim sade...çok faydalıymış ve bu sarıkız marka varya onun çıktığı yerden manisa alaşehirden özel su getirdi annem çeşmeden bu maden suyunun doğal olanı akıyo orda bi yerde...doldurmuş getirmiş...çok asitli değil içimi çok rahat...akminadan bile hafif...
Kızlar özellikle yediniz bişey falan var mı yani bebeğe yaricak neler olabilir? Herkezden bişiler öğrenmeye çalışıyorum da :)
iyi canım göbek atıyoz sen napıyon![]()
Maden suyu doktor da dedi bana baklagil Yemen lazım dedi ben vejeteryenim bi de asıl sıkıntı orda bol bol yeşil mercimek yemem lazımmış omega bende alıyorum çünkü balık falanda yiyemiorum saol tatlım :)
Maden suyu doktor da dedi bana baklagil Yemen lazım dedi ben vejeteryenim bi de asıl sıkıntı orda bol bol yeşil mercimek yemem lazımmış omega bende alıyorum çünkü balık falanda yiyemiorum saol tatlım :)
ayy kuzum pardon takvim yap güzelim sende karışıyosun
![]()
uykucu seni ben de zor tutuyorum kendimi var yaabende ıyım saol canım uyuyordum yenı uyandım![]()
canım semizotu yiyebilirsin ve ceviz balık yiyemiyorsan çok abartmamak şartıyla maydonoz ve dereotunu yeme dedi doktorum bana
uykucu seni ben de zor tutuyorum kendimi var yaa
valla ıspanaklı börek yaptım maydonoz koydum iki günde bir salata yaptım maydonoz koydum malum egeliyim ot severim...maydonozun zararını sonradan duydum ama çok şükür bi sıkıntım olmadı.ama dikkat edin tabi hele ki ilk üç ay çok önemli![]()
uyu canım uykun geldıgınde![]()
kocam gelicek şimdi....hiiiiiiiiiiii evet saat kaç olmuş kocam gelicek evde yemek yok!!!!!