• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar özellikle yediniz bişey falan var mı yani bebeğe yaricak neler olabilir? Herkezden bişiler öğrenmeye çalışıyorum da :)

hergün olmasa da arada bir omega 3 hapı atarım ve maden suyu içerim sade...çok faydalıymış ve bu sarıkız marka varya onun çıktığı yerden manisa alaşehirden özel su getirdi annem çeşmeden bu maden suyunun doğal olanı akıyo orda bi yerde...doldurmuş getirmiş...çok asitli değil içimi çok rahat...akminadan bile hafif...

hergün olmasa da arada bir omega 3 hapı atarım ve maden suyu içerim sade...çok faydalıymış ve bu sarıkız marka varya onun çıktığı yerden manisa alaşehirden özel su getirdi annem çeşmeden bu maden suyunun doğal olanı akıyo orda bi yerde...doldurmuş getirmiş...çok asitli değil içimi çok rahat...akminadan bile hafif...

Maden suyu doktor da dedi bana baklagil Yemen lazım dedi ben vejeteryenim bi de asıl sıkıntı orda bol bol yeşil mercimek yemem lazımmış omega bende alıyorum çünkü balık falanda yiyemiorum saol tatlım :)

Maden suyu doktor da dedi bana baklagil Yemen lazım dedi ben vejeteryenim bi de asıl sıkıntı orda bol bol yeşil mercimek yemem lazımmış omega bende alıyorum çünkü balık falanda yiyemiorum saol tatlım :)

mercimeğin rengi önemli değil tatlım bol ye madem...ha bu arada semiz otu da çok zengin omega 3 bakımından...yeşil yapraklı sebzelerden bol bol ye ama mevsimine göre...meyve suyunu da evde kendin yap...annem bana vişne suyu yaptı 3 koca şişe:27:kayısı yada şeftali kompostosu yap

canım semizotu yiyebilirsin ve ceviz balık yiyemiyorsan çok abartmamak şartıyla maydonoz ve dereotunu yeme dedi doktorum bana

Son düzenleme:
Çooook tşkr ederim cnn ark sordum doktor bu hafta verir sana liste dedi bi daha test yapar dedi kan Demir vs ondan sonra hepinize çok tşkr ederim :)

bende ıyım saol canım uyuyordum yenı uyandım :16:
uykucu seni ben de zor tutuyorum kendimi var yaa:23:
canım semizotu yiyebilirsin ve ceviz balık yiyemiyorsan çok abartmamak şartıyla maydonoz ve dereotunu yeme dedi doktorum bana

valla ıspanaklı börek yaptım maydonoz koydum iki günde bir salata yaptım maydonoz koydum malum egeliyim ot severim...maydonozun zararını sonradan duydum ama çok şükür bi sıkıntım olmadı.ama dikkat edin tabi hele ki ilk üç ay çok önemli:6:

uykucu seni ben de zor tutuyorum kendimi var yaa:23:

valla ıspanaklı börek yaptım maydonoz koydum iki günde bir salata yaptım maydonoz koydum malum egeliyim ot severim...maydonozun zararını sonradan duydum ama çok şükür bi sıkıntım olmadı.ama dikkat edin tabi hele ki ilk üç ay çok önemli:6:

uyu canım uykun geldıgınde :16:

Back
X