kızzzlaaar gunaydınn herkese hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul eylesın.2 gündür giremiyordum yorgunluktan işten güçten özledim sizleride bugun öglen kan testi yaptırma gidiyorum inş bebeğim sağlıklı bir şekilde benimledir 2 gundur cok yoruldum birşey olcak diye cok korktum bel ve sırt ağrısından ölcem nerdeyse...
ben kullandım ilk kez bu ay. stresimi arttıracağından korkuyordum aksine beni çok rahatlattı.
yumurtladığımı görmüş oldum tespit ettiğim gün yumurtlama akıntısı da olmuştu zaten.
içim rahatladı, kalitesini vs. bilmem ama yumurtluyorum diye sevindim
tabi çok da dua ettim.
Senin adına çok sevindim canım inşallah sapasağlam kucağına almayı nasip eder Allah'ım.
S38canım uzun süreler burada sizlerle olacağım inşallah .ayrıca kayseriden haberler istiyorum senden zaten:)rad hoşbulduk inşallah bu ay istek ve dilekleriniz kabul olur hayırlı cumalar.
günaydın arkdaşlar hayırlı cumalar nasılsınız? ne var ne yok?
canım nasılsın?
İyiyimm canım sen nasılsın? Ne var ne yok? Sen kayseriden misin bu arada? :)
Amin canım, senin de kabul olur inşaallah duaların, hayırlısıyla tabi. Hayırlı Cumalar :)
iim bebegm saol sen nasılsın nasıl oldun?
bende iyiyim şekerim ayrıca alıştım şu soğana
alıştın dmi vr mı bir etkisi hssedymsn canım:)
Kayserili misin?
canım çok çabuk acıkıyorum ya içtiğimden beriama rahatlatıyor gerçekten etkisi varmış
Kayseri'li değilim canım ama sayılırım.12sene kayseri'de kaldım orada okudum babam orada doktor ,kardeşlerim orda okuyor.en son yazın geldim özledim de memleketimi:) merkezde misin sen?
aaaaa acaba bnmde iştahm ondan mı acıldı bak ne anlatıcam 3 gn önce markete grdm canım nasıl turşu istyo anlatamm ama turşu kavanozunu aldım orda açtım eve gelene kadar turşu yedm dn yne aynı 2 gnde btrdm turşuyuDDDD eşim de dalga gecio ya
ha ha ha:)))) canım bence ondan ya ben 2 öğün yerdim şimdi durmadan acıkıyorum obez olcaz :))
ayyy demek ondanmıs ya deli gbi yyrm bnde:)
evet canım merkezdeyim :) buyur gel fazla özlem çekme ya :) baban hangi hastanede çalışıyor
canım kaç kilosun sen? fazla yeme bence şekerim ben kendimi frenliyorum
Canım yakındır zaten dayanamayız atlayıp geleceğim.hacettepe fiziktedavi dal merkezinde kendisi.doktor konusunda Kayseri'de ne istersen sor)) ayyy işi bırakıp atlayıp gelsem mi ki şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?