Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hiç kötü şeyler getrme aklın tatlım ii düşün ii olsun ii haberini bekliyorum:)

Senin adına çok sevindim canım inşallah sapasağlam kucağına almayı nasip eder Allah'ım.

Senin adına çok sevindim canım inşallah sapasağlam kucağına almayı nasip eder Allah'ım.

amin canım sağol. Allah size de, bekleyen, isteyen her kadına nasip etsin.
Demet Akalın'ın röpörtajını okudum, o da çok istiyormuş. Tedavi olmuş şu an sorun yokmuş, yaşı 40'ı geçmiş zor ama imkansız değil.

S38canım uzun süreler burada sizlerle olacağım inşallah .ayrıca kayseriden haberler istiyorum senden zaten:)rad hoşbulduk inşallah bu ay istek ve dilekleriniz kabul olur hayırlı cumalar.

Kayserili misin?

İyiyimm canım sen nasılsın? Ne var ne yok? Sen kayseriden misin bu arada? :)

Amin canım, senin de kabul olur inşaallah duaların, hayırlısıyla tabi. Hayırlı Cumalar :)

bende iyiyim canım sağol .ewet kayseride yaşıyorum

Kayserili misin?

Kayseri'li değilim canım ama sayılırım.12sene kayseri'de kaldım orada okudum babam orada doktor ,kardeşlerim orda okuyor.en son yazın geldim özledim de memleketimi:) merkezde misin sen?

canım çok çabuk acıkıyorum ya içtiğimden beri ama rahatlatıyor gerçekten etkisi varmış

aaaaa acaba bnmde iştahm ondan mı acıldı bak ne anlatıcam 3 gn önce markete grdm canım nasıl turşu istyo anlatamm ama turşu kavanozunu aldım orda açtım eve gelene kadar turşu yedm dn yne aynı 2 gnde btrdm turşuyuDDDD eşim de dalga gecio ya

Kayseri'li değilim canım ama sayılırım.12sene kayseri'de kaldım orada okudum babam orada doktor ,kardeşlerim orda okuyor.en son yazın geldim özledim de memleketimi:) merkezde misin sen?

evet canım merkezdeyim :) buyur gel fazla özlem çekme ya :) baban hangi hastanede çalışıyor

ha ha ha:)))) canım bence ondan ya ben 2 öğün yerdim şimdi durmadan acıkıyorum obez olcaz :))

evet canım merkezdeyim :) buyur gel fazla özlem çekme ya :) baban hangi hastanede çalışıyor

Canım yakındır zaten dayanamayız atlayıp geleceğim.hacettepe fiziktedavi dal merkezinde kendisi.doktor konusunda Kayseri'de ne istersen sor)) ayyy işi bırakıp atlayıp gelsem mi ki şimdi :)

Canım yakındır zaten dayanamayız atlayıp geleceğim.hacettepe fiziktedavi dal merkezinde kendisi.doktor konusunda Kayseri'de ne istersen sor)) ayyy işi bırakıp atlayıp gelsem mi ki şimdi :)

tşk ederim canım ben hüma hastanesine gidiyorum gerek olunca. dr lazım olunca sorarım. kaç gündür ara ara yağmur yağıyor ama hava iyi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…