Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de eşim kayserili, kayınvalidemler ordalar, gelip gidiyoruz sık sık :)

Oh oh maşallah 3kayserili.kayseriye geliş tarihlerini de tutturduk mu deme keyfimize :)) sizinkilerde merkezde mi rad?

bahar sen dogum yapmadınmı ne ısın var bu topıkte 2. yımı planlıyorsun bır aksılık olmadı dımı.....sen acmıstın eylulde hamılelık ıcın..... orda bende vardım.....

tşk ederim canım ben hüma hastanesine gidiyorum gerek olunca. dr lazım olunca sorarım. kaç gündür ara ara yağmur yağıyor ama hava iyi bugün

Seesozden msj görmedin sanırım

Son düzenleme:
amin..
yeniden kan mı verdin canım?

evet canım dün yine kan verdim çünkü keseyi ultrasonda göremedik çok küçükmüş kan değerlerinden sağlığını kontrol etçem dedi beta - hcg 2günde 2ye katlıyor dedi eğer 2 ye katlarsa gayet sağlıklı dedi.dün gittim çok şükür 2 ye katlamış haftaya ultrasonda keseyi görmek için gidicez yine hevesle perşembe gününü bekliyorum yine :)

Amin canım evet gördük kırmızıları, senin adına çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

amin canım inşallah rabbim sizlerede en yakın zamanda nasip eder...

bu arada da bebişin umarım çok sağlıklı bi bebiş olur ve sağ salim kucağına alırsın

amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir doğum süreci ve doğum geçiririm,rabbim kucağıma aldığım günleri de göstersin inşallah :) herkese nasip etsin o günleri...

ben yazmıştım ama ne yazık ki hiç kimseden cevap alamadım adetime 4 gün var veeeeeeeeee
kan testin de hamiş old. öğrenim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

tebrik ederiiiimmmm,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur bebişlerimizi

bahar sen dogum yapmadınmı ne ısın var bu topıkte 2. yımı planlıyorsun bır aksılık olmadı dımı.....sen acmıstın eylulde hamılelık ıcın..... orda bende vardım.....

canım ben doğurdum arkadaslarla sohbet edıyorum bu topikte. seni hatırlıyorum canım. senin durumun ne ?

cemeh, senin beta hcg değerin iyiydi zaten yanlış hatırlamıyorsam.
benimki 502 olmasına rağmen doktorum değer güzel, olması gerektiği gibi dedi
muayeneye çağırmadı erken daha dedi.
haftaya cuma keseyi ve bebeği bir ihtimal de kalp atışını görürürüz dedi
ama kalp atışına odaklanma daha erken dedi.

ay benim doktorum mu çok rahat acaba?

Canım valla doktorun konusunda bişey diyemicem ama sana şöyle bi özet geçeyim ben şuan için çok memnunum doktorumdan neden diceksin? ben gebelik öncesi kontrole gittim kistim var die,doktor kan testi istedi tüm değerlerime baktı ve tiroit bezlerin yavaş çalışıyor dedi,eğer tedavi edilmezse gebe kalamazsın + kalsanda bebeğin beyin gelişimini etkiler dedi ve bana ilaç verdi o ay biz korunduk eşimle bakalım değerim normale incek mi die çok şükür düzeldi ve bu hapı hamilelik boyunca kullancaksın hep aynı değerde durması gerekiyor dedi.sonra çok şükür hemen hamile kaldım.salı günü gittim ultrasonda baktı kese görünmüyor kan ve idrar testi yapalım dedi.çok şükür idrar temiz çıktı beta-hcg de 1334 çıktı.kese görünmediği için 2 gün sonra tekrar gel değeri normalde 2 günde 2 ye katlıyor dedi ona bakalım dedi.dün gittim 2572 olmuş yani 2 ye katlamış gayet sağlıklı dedi.haftaya gel keseyi görelim dedi.vajina ultrasonda şuanda gözükür ama gerek yok rahatsız etmiyeyim seni şimdi karından bakarsak haftaya daha iyi olur dedi şimdi perşembe günü yine gidicem...çok memnunum yani.sende doktorunun dedikleriyle karşılaştır die yazdım bunları kafanda soru işaretin olursa da değiştirirsin olmadı...

ben zaten 4 senedir haşimato hastasıyım. sık sık tahlil yaptırıyorum ve ilaçlarımı düzenliyor doktorum.
bunun için endokronologa gidiyorum. ve o doktorumdan çok memnunum.
jinekologuma, gebeliği beta hcg değerimi söyleyince, gebesin, tiroid ilacını şu kadar arttır dedi.
endokronologa sordum jinekologomun haklı olduğunu ilacı arttırmam gerektiğini söyledi. tekrar düzenledi dozunu.

ben hemen test sonrasında gitmek istemiştim bana stres yapma, erken daha dedi.
zaten düşecek bir bebeği progesteron da verseler, iğne de yapsalar olmuyor. o yüzden ona da hak veriyorum.
ağrın sancın ve kanaman olursa hemen gel dedi.
doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum pek, bana hep moral verdi hep olumlu konuştu.
bilgisine, tecrübesine, çalıştığı hastaneye çok güveniyorum.

Son düzenleme:
Seesozden msj görmedin sanırım

Canım görmedim kusura bakma aynı zamanda çalışıyorum fırsat buldukça da size yazıyorum şuanda:) ne ile ilgili istersen istediğin zaman çekinmeden sor yardımcı olmaya çalışırım.yağmurlu havalar ayrı güzeldir orada..

Bu arkadaşlar ben hala bir doktor seçimi yapamadım hala araştırıyorum istanbul Avrupa da ismini duyduğunuz yada iyidir dediğiniz bi kadın doğum uzmanı var mıdır?

Canım o zaman gözün arkada kalmasın sana gayet iyi bakar doktorun :) zaten gereken bilgiyi vermiş sana bencede değiştirmene gerek yok.zaten bi de onun bunun demesi değil de senin doktoruna olan güvenin çok önemli,sen güveniyorsan sorun yok çünkü ben öyle hissediyorum doktorum bendeki o güveni sağladı ben şimdi kim ne derse desin değiştirmek istemiyorum dediği herşey mantıklı geliyor bana sende güveniyorsan sonuna kadar devam et

anneme kalsa, adetin üstünden en az 1 ay geçmesi lazım doktora gitmek için.
zaten folicasit kullanıyorsun, beslenmene dikkat ediyorsun sürekli kan sayımı yaptırıyorsun ne acele ediyorsun diyor
biz hamile olduğumuzu 3 aydan önce kimseye söylemezdik, hatta hamile saymazdık kendimizi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…