günaydın canım nasılsın?
S38canım uzun süreler burada sizlerle olacağım inşallah .ayrıca kayseriden haberler istiyorum senden zaten:)rad hoşbulduk inşallah bu ay istek ve dilekleriniz kabul olur hayırlı cumalar.
ay naısl bir gün ya su işyerinde gerildim sinir oldummm ... nasıl bir amirimiz var yarabım durup durup müdüre şikayet etmek için neden buluyor. hayır şikayet et de doğruları söyle barii. yapmadıgım bir iş için azar işitim ya bu nasıl bir iş bana sabır ver cinnet gecirip dağıtacayım burayıııı ( işyerimi ) :)
Aa bak sen şu terbiyesize, biz bi hepberaber toplanıp gelelim de görsün o terbiyesiz bizim arkadaşımızı şikayet etmek nasılmış :) Sakin ol sen canım, sinirlendiğine değmez öyle tipler.
ya bazen sırf şikayet etsin diye uğrasıyorum etmiyor başkasının yaptıgı hata için beni şikayet edıyor bende mecbur kabul ettım etmesem arkadasa patlayacak müdür zaten onunla arası iyi değil yollatmak için cabalıyor. fırsat yakalamasın dedim offf offf
Hımm, öyle insanlar nasıl yaşıyor hayret ediyorum, insan gibi yaşamayı bilmiyor gerçekten bazıları...
işte bazıları sırf kötülük yapmak için yaşıyor. yanş müdürle aram iyi olmasa allah bilir müdür ne yaparsı aramzı iyi diye sadece sözlu bır sekılde dikkat et dedı tabii kızdıda genel olarak odamızın işleyişine buarada ben kktc cumhurbaşkanlıgında calısıyorum yani yapılan işler pek hata kaldırmıyor :)
Himm, o çok kötü bir şey ya, benim işim biraz daha rahat o konuda, bizimki de hata kaldırmıyor ama en azından daha özgürüz, öyle müdür falan olayları pek yok bizde. Eşofmanla bile gelebilirsin işe, o gibi konularda rahatız :) Ben de mimarım canım.
günaydın arkdaşlar hayırlı cumalar nasılsınız? ne var ne yok?
Mrh arkadaslar,
Bende bu ay kirmiziyi gorenlerdenim galiba(( k. rengi akintim var dun aksamdan belli, bidahaki aya insaAllah artik.
günaydın gizem, iyilik canım senden naber?
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah en kısa zamanda.birbirini tanımayan insanların ettiği dua kadar makbule geçen dua azdır derler.ben bu ay periodun başındayım.ovulayon testi aldım ama hayırlısı inşallah.sizlerden uygulayan var mı arkadaşlar?
iim canım işte koşturma devam :) senden ne var ne yok?
Hepimizin duaları kabul olsun inşallah en kısa zamanda.birbirini tanımayan insanların ettiği dua kadar makbule geçen dua azdır derler.ben bu ay periodun başındayım.ovulayon testi aldım ama hayırlısı inşallah.sizlerden uygulayan var mı arkadaşlar?
Ben geçen ay kullandım canım, yumurtlama günümü buldum, iyiki de almışım çünkü geç yumurtladım. ama hamile kalamadım o ayrı mesele :) Bu ay yine kullancam ovulasyon testi, çok faydalı bir şey bence. Saraykedisi ovulasyon testiyle hamile kaldı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?