anneme kalsa, adetin üstünden en az 1 ay geçmesi lazım doktora gitmek için.
zaten folicasit kullanıyorsun, beslenmene dikkat ediyorsun sürekli kan sayımı yaptırıyorsun ne acele ediyorsun diyor
biz hamile olduğumuzu 3 aydan önce kimseye söylemezdik, hatta hamile saymazdık kendimizi diyor
Canım görmedim kusura bakma aynı zamanda çalışıyorum fırsat buldukça da size yazıyorum şuanda:) ne ile ilgili istersen istediğin zaman çekinmeden sor yardımcı olmaya çalışırım.yağmurlu havalar ayrı güzeldir orada..
O da iyiymişe eskiden ayıp gelirmiş hamile olduğunu söylemek bile şimdi devir değişti o da kendince haklı o döneme göre tabi
evet zaten hafta hesabı yapmazlardı annelerimiz.
ben kürtaj olmak zorunda kalınca kayınvalidem kayınpederim bir dahakine bize bile söyleme demişlerdi :)
ama ölüyorlar meraktan
annem ve kızkardeşim biliyor ama, onların bildiğini eşim bilmiyor
başka soranlar da oluyor. kuzenler, arkadaşlar.. istediğimi biliyorlar çünkü ben önceki gebeliğimi uçan kuşa söylemiştim 8. haftada
9. haftada kaybettim
Canım bende istanbuldayım.
Aa ne güzel, Avrupa yakasındaymışsın, ben Anadoludayım... Görümcem o tarafta doktor, pazar günü sorarım ona bildiği bir kadındoğumcu var mıymış.
Aranıza yeni katıldım. 28 yasındayım daha once adet duzenlıgım ıcın dogum kontrol hapı kullanmıstım 10 aylık evlıyım. 10 aydır da dogum kontrol hapı kullanıyorum ama artık bebek sahıbı olmak ıstıyorum. sızde hemen hamıle kalabılırmıyım. dogum kontrol hapları cok etkılemısmıdır.
Rad çım çok sevinirim valla.şimdiye kadar kendim korundum kadın doğum hakkında bilgim var biraz onuda kullandığı hamile kalırım dedim ama bir şeyi hesaba katmamışım.rabbim ol derse oluyor olma derse olmuyor.çok stres yapmıştım ama artık yapmayacağım.
Aynen canım, stres yapmak yok artık :) Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur. Hepimiz aynı durumdayız, Rabbim ömür versin yeter ki. Sen canını sıkma hep birlikte bekliycez burda:) Bakalım ne zaman kalcaz, hemen ilk denediğimizde ille olcak diye beklemicez, ama olursa da ne güzel olur diye düşüncez. Unutma, stres yok
Aranıza yeni katıldım. 28 yasındayım daha once adet duzenlıgım ıcın dogum kontrol hapı kullanmıstım 10 aylık evlıyım. 10 aydır da dogum kontrol hapı kullanıyorum ama artık bebek sahıbı olmak ıstıyorum. sızde hemen hamıle kalabılırmıyım. dogum kontrol hapları cok etkılemısmıdır.
Ağzından bal dalmıyor rad:) nedense bu ay hamile kalacağım hissi var içimde hiç gitmiyor.rabbim hayırlısını versin. Stres yok keyif var umut var dualarımız varsenin bat ne zaman ne kadardır denemeler var?
ay ınsallah allahım hepımıze ınsallah tez vakıtte verır. folık asıt kullanmak gerektıgı yazıyo bazı yerlerde dogrumu baslamalımıyım bende acaba
mrb canım doktoruna bi görün istersen adetlerin düzensizmiş zaten o sana nasıl bi yol izleyeceğin hakkında daha iyi bilgi werir. doğum kontrol hapını adetlerin için kullandığın için zararı olmaz
ay ınsallah allahım hepımıze ınsallah tez vakıtte verır. folık asıt kullanmak gerektıgı yazıyo bazı yerlerde dogrumu baslamalımıyım bende acaba
inşallah billur cum herbirimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur.folik asit ve başlaman gereken diğer şeyler konusunda en doğrusu bir doktora gidip gebe kalmayı düşündüğünü söylemen olur bence. Gerekli tahlil test sonucu ne gerekiyorsa söyler doktor.folik asit başlamak gerektiği doğru ama ne kadar sıklıkla kaç miligram ne kadar süre kullanacaksın doktorun söylemesi daha uygun bence.
ay ınsallah bakalım denemelere bu hafta ıtıbarı ıle basladık onumuzde koca bı ay bekle bekle dur sımdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?